اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عالی بود... همشو یادم... چه خاطراتی تازه شد... مرسی واقعا... 10 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود!یادآوری بعضی ازخاطرات خیلی شیرینه! 10 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا یادی از گذشته کردم با دیدنشون شاید باورتون نشه ولی بادیدن بعضی هاش اشک تو چشام جمع شد اینم بگم که من هنوزم از اون قورباغه ها درست میکنم گاهی برای خودم گاهی هم برای بچه های کوچیک فامیل 14 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی خوب بود،خیلییییی من با تک تکشون خاطره دارم کاشی بازی و تیله بازی خوراکم بودیادش بخیر سگا،میکرو،آتاری دستی و... برا من که خیلی چیزا رو زنده کرد آمپول زدن تو دست سر کلاس با مدادنوکی هم یادش بخیر 13 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلیییییییییی عالی بود ، منو برد به دوران دبستان من مرز بین دهه ی 60 و 70 هستم متولد 70 ولی تمام این خاطرات رو تجربه کردم و به خاطر دارم 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دستتون درد نکنه بسیار زیبا بودند و پر خاطره...... یادش بخیر کتاب فارسی اول دبستان و کارت صدآفرین ها بابت هر کارت چقدر کاسب میشدم..... چقدر زود بزرگ شدیم 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قصه های مجیدو که دیدم اشک تو چشام جم شد 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما هم با چوب بستنی از اینا درست میکردین؟ 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من از اینا میخوام خیلی جالب بود. خلاقیت داشتیما 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم گرفت کاش دوباره بچه بودیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده