RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه بابا شوخی کردم. حال کی رو بگیرم. :banel_smiley_52: شیرینی علوسی رو خودم آماده می کنم. 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حدسيات جديد بشهها تا الان :shad: من یه حدس دیگه میزنم ramtinteymouri اینم حدس من رضا RezaMTJAME اینم حدس دوم من hamid_hisystem وای مموشی اجازه داده دوباره بحدسم A_JANNESAR javid.jamali مدیر تالار مهندسی مکانیک فک کنم خودم باشم mehran_setup 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ chalipa دخمله یا پسله مموشی جونم ؟ اینم حساب کن شد 3 تا دیگه اون 3 تا سهم دیگه ام رو می بخشم 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ chalipa دخمله یا پسله مموشی جونم ؟ اینم حساب کن شد 3 تا دیگه اون 3 تا سهم دیگه ام رو می بخشم پسله داداشم علي هستش 6 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مموشي خيلي باهوشي, من ديگه مموش صولتي نيستم :((, همسر يابي, پیام بازرگانی،, آقای سرباز برنده شد،, آموزش رقص،, ايليا ო پرند, ايليا و پرند، اينجا خانواده نشسته، رعايت كنيد, اين پسله كيه؟, اينجا چه تاپيكي ميتونه باشه؟, ادميني شلوخ كردي كه باز, بیا اینجا عروسیه،, بابا خوشتيپ, تست هوش 100% تضميني, جواب مسابقه : عکس سرباز بود،, خواهر يابي, خانمي و راحله و حنا اخراج هستن از انجمن :دي, شلوخ نكنيد، مموش صولتي وارد ميشود :ws28: 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws28: حال ميكني حميد؟ خدايي حميد برچسبا خيلي واقعيه خيلي دلم ميخواد زودتر بگم كيه تا جواب خيلي سوالا مشخص بشه من راهنماييهامو كسي گوش نكرد :shad: چقده باهوشم، تو فقط ببين من كيم :shad: 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب دیگه کسی نیست بحدسه مهسا جون جوابو بگو امتیازش دوبل واسه خودت :ws2: 5 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حال ميكني حميد؟ خدايي حميد برچسبا خيلي واقعيه خيلي دلم ميخواد زودتر بگم كيه تا جواب خيلي سوالا مشخص بشه من راهنماييهامو كسي گوش نكرد :shad: چقده باهوشم، تو فقط ببين من كيم :shad: خیلی باحاله ایول:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب دیگه کسی نیست بحدسهمهسا جون جوابو بگو امتیازش دوبل واسه خودت :ws2: آره مطمئنم كسي نميتونه بحدسه به نكاتم توجه نميكنيد ديگه :shad: 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خيلي دلم ميخواد زودتر بگم كيه تا جواب خيلي سوالا مشخص بشه من راهنماييهامو كسي گوش نكرد :shad: چقده باهوشم، تو فقط ببين من كيم :shad: راهنمایی هاتو یه بار دیگه فهرست کن 2 تا هم بذار روش بچه ها چند تا حدس دیگه بزنن عزیزم 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يعني اين دوماد مشهديه ما كي ميتونه باشه اين وقت روز :shad::shad: 8 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من که دیگه حدسم نمیاد :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راهنمایی هاتو یه بار دیگه فهرست کن 2 تا هم بذار روش بچه ها چند تا حدس دیگه بزنن عزیزم بايد پيدا كنم،خيلي سخته توي اين 68 صفحه :shad: ولي شَشم، الان ميرم سراغشون :shad: 7 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اِ اِ این کی سیبیلی شد ؟ تو سیبیلو ها هم عضوه حتما با این سیبیل قشنگش :ws28: 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بايد پيدا كنم،خيلي سخته توي اين 68 صفحه :shad:ولي شَشم، الان ميرم سراغشون :shad: فدات بشم عزیزم خیلی خوب و با نمکی اینا همش فقط واسه تو :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من که گفتم ایمانه:w00: تو که گفتی خودتی حرفت رو عوض نکن دیگه رو حرفت باش :w00: 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اينم مجموع راهنماييها :shad::shad: اينم مجموع راهنمايي ها تا به حال: راهنمايي ها: 1- اين پسله قصد ازدباج داره :shad: 2- خانمهاي بين 18- 20 در اولويت هستن :shad: 3- داراي خونه و ماشين آخرين مدل :shad: 4- دانشجوي كارشناسي ارشد :shad: 5- مال يه خانم دكتر بوده كه باهاش ميرفته دم مطب بر ميگشته :shad: آها نه اينو براي معرفي اشخاص نميگن، اين مورد رو بيخيال بشين :shad: 6- خانمهاي بيني عمل كرده اصلا پذيرفته نميشن :shad: 7- گفته يه شوبر خوب ميشه واسه همتون :shad: 8-يه كم مديره طرف :shad::shad: 9- دخمل هم نيست، البته اينو تقريبا توي پست اولم گفته بودم:shad::shad: 10- اينم راهنمايي جديد: سيبيلو هم نيس :shad: حرفاتون رو كه خوندم برام خيلي جالب بود يه چيزي من اصلا نگفته بودم كجاييه اين بنده خدا،اما همه متفقالقول گفتين مشهديه اتفاقا مشهديه، اينم يه راهنمايي ديگه :ws47: اينم آخرين راهنماييه مناين آقا دوماده، سيويلو هم هستش :shad::shad::shad: محدوده فعاليتش توي معماري، تالار عكس، عمران و شلوخ بازي هستش بيشتر :shad::shad: 7 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فدات بشم عزیزم خیلی خوب و با نمکیاینا همش فقط واسه تو :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خدانكنههههههههههه ميسيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي :shad::pichak: اِ اِ این کی سیبیلی شد ؟ تو سیبیلو ها هم عضوه حتما با این سیبیل قشنگش :ws28: تو که گفتی خودتی حرفت رو عوض نکن دیگه رو حرفت باش :w00: اينو فك كنم ايمان سيبيلوش كرد 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده