mamooshak 8194 ارسال شده در 24 تیر، 2010 مسابقه تشخيص هويت شماره پنج :shad: عسك اصليش پريده!! اين عسك تحريف شدهاش رو پيدا كردم و ميذارم كه بحدسين! خب از اين سري قرار شد من مسابقه رو اجرا كنم :shad: با اينكه بيتربيت بودين و عكساي زيادي نفرستادين، اما شروع ميكنم شايد بفرستين :shad: كي ميتونه حدس بزنه اين پسله كيه؟؟؟ :62izy85: راهنمايي ها: 1- اين پسله قصد ازدباج داره :shad: 2- خانمهاي بين 18- 20 در اولويت هستن :shad: 3- داراي خونه و ماشين آخرين مدل :shad: 4- دانشجوي كارشناسي ارشد :shad: 5- مال يه خانم دكتر بوده كه باهاش ميرفته دم مطب بر ميگشته :shad: آها نه اينو براي معرفي اشخاص نميگن، اين مورد رو بيخيال بشين :shad: 6- خانمهاي بيني عمل كرده اصلا پذيرفته نميشن :shad: 7- گفته يه شوبر خوب ميشه واسه همتون :shad: از اين سري جايزه كسي كه حدس بزنه 5 امتياز هستش و اينكه مسابقه رو گفتن هر هفته يه بار برگزار كنم :shad: عكس مورد نظر: civilEngineer 28
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 یهنی میتونه راه سبز امید باشه؟؟؟:JC_thinking: ايهام داشت حرفت الان عكس رو حدس زدي كه حسن آقا تشريف دارن يا اينكه گفتم قصد ازدباج داره آرزو كردي كه حسن آقا باشه؟ :shad::shad: :2525s: 9
Yuhana 12780 ارسال شده در 24 تیر، 2010 ايهام داشت حرفت الان عكس رو حدس زدي كه حسن آقا تشريف دارن يا اينكه گفتم قصد ازدباج داره آرزو كردي كه حسن آقا باشه؟ :shad::shad: :2525s: نه بابا از مشخصاتی که دادی حدس زدم این وصله ها به من نمیچسبه:w00: 9
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 24 تیر، 2010 اینجا بچه ها زیاد قصد ازدواج دارن!:shad: من فک کنم پیمان باشه؟! :w127: 10
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 نه بابااز مشخصاتی که دادی حدس زدم این وصله ها به من نمیچسبه:w00: آره راست ميگي، حواسم نبود، تو يه شوبر ديگه داري يه راهنمايي ديگه ميكنم، يه كم مديره طرف :shad::shad: دخمل هم نيست، البته اينو تقريبا توي پست اولم گفته بودم :shad: 10
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 اینجا بچه ها زیاد قصد ازدواج دارن!:shad: من فک کنم پیمان باشه؟! :w127: نه پيمان هم كچل شده حسابي ، هم شيكمش خيلي بُزُگ شده پريروزم تولدش بود، ديگه كلي پا به سن گذاشته :shad: اين طفلكي جوونه :shad: 8
Yuhana 12780 ارسال شده در 24 تیر، 2010 3shahrsazمحمد نیست ؟؟ چندتا مسابقه قبل محمد بود که خودمم جوابش رو گفتم امتیازشو هم گرفتم:w31: 4
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 بگو رشتش چیه؟!:smiley (18): کدوم شهره؟؟! :45645: باشه ميگم، اما اين همه تا الان راهنمايي كردم، يه چند تا حدس ديگه بزنن بچه ها ميگم :shad: آق مهدی داداش مدیر کل نی؟ نميتونم بگم كيه كه :shad: 6
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 24 تیر، 2010 یهنی میتونه رئیس محمد باشهه ....... من که تاحالا تو این مسابقه نبودم ببخشید میخواستم تقلب کنم peyman نبید؟؟؟ 5
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 3shahrsazمحمد نیست ؟؟ به 2 تاپيك قبل مراجعه شود يه چي بگم به كسي نگو، ادميني قيافش يه كمي هم خسيسه :shad: اين طفلكي قيافش نميخوره خسيس باشه :shad: تازشم، من حس ميكنم اينو يه جا ديدم 7
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 24 تیر، 2010 تازشم، من حس ميكنم اينو يه جا ديدم برا من خیلی آشنایه بخدا!! :shad: ایلیا نیست؟؟ اونم آخه قصد ازدواج داشت! :2525s: 6
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2010 خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه: yuhana: راه سبز اميد و مهدي MTM (دو تا حدستو زدي، ديگه نميتوني حدسي بزني ) YAGHOT SEFID: رئيس محمد (ادميني) Iman-Emperatour: پيمان و ايليا (ديگه نميتوني بحدسي توام ) civilEngineer: ادميني و پيمان (شما هم ديگه نميتوني بحدسي ) نرگس درکه: ياقوت سفيد :shad::shad::shad: 6
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 24 تیر، 2010 یهنی میتونه رئیس محمد باشهه ....... خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:yuhana: راه سبز اميد و مهدي mtm (دو تا حدستو زدي، ديگه نميتوني حدسي بزني ) yaghot sefid: رئيس محمد (ادميني) iman-emperatour: پيمان و emperormhsn civilengineer: ادميني و پيمان (شما هم ديگه نميتوني بحدسي ) نرگس درکه: ياقوت سفيد :shad::shad::shad: نه ادمینی رو نمیخوام ، یاقوت سفید بجاش میبرم 6
ارسال های توصیه شده