mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مسابقه تشخيص هويت شماره پنج :shad: عسك اصليش پريده!! اين عسك تحريف شدهاش رو پيدا كردم و ميذارم كه بحدسين! خب از اين سري قرار شد من مسابقه رو اجرا كنم :shad: با اينكه بيتربيت بودين و عكساي زيادي نفرستادين، اما شروع ميكنم شايد بفرستين :shad: كي ميتونه حدس بزنه اين پسله كيه؟؟؟ :62izy85: راهنمايي ها: 1- اين پسله قصد ازدباج داره :shad: 2- خانمهاي بين 18- 20 در اولويت هستن :shad: 3- داراي خونه و ماشين آخرين مدل :shad: 4- دانشجوي كارشناسي ارشد :shad: 5- مال يه خانم دكتر بوده كه باهاش ميرفته دم مطب بر ميگشته :shad: آها نه اينو براي معرفي اشخاص نميگن، اين مورد رو بيخيال بشين :shad: 6- خانمهاي بيني عمل كرده اصلا پذيرفته نميشن :shad: 7- گفته يه شوبر خوب ميشه واسه همتون :shad: از اين سري جايزه كسي كه حدس بزنه 5 امتياز هستش و اينكه مسابقه رو گفتن هر هفته يه بار برگزار كنم :shad: عكس مورد نظر: civilEngineer 28 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یهنی میتونه راه سبز امید باشه؟؟؟:JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یهنی میتونه راه سبز امید باشه؟؟؟:JC_thinking: ايهام داشت حرفت الان عكس رو حدس زدي كه حسن آقا تشريف دارن يا اينكه گفتم قصد ازدباج داره آرزو كردي كه حسن آقا باشه؟ :shad::shad: :2525s: 9 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یهنی میتونه رئیس محمد باشهه ....... 9 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ايهام داشت حرفت الان عكس رو حدس زدي كه حسن آقا تشريف دارن يا اينكه گفتم قصد ازدباج داره آرزو كردي كه حسن آقا باشه؟ :shad::shad: :2525s: نه بابا از مشخصاتی که دادی حدس زدم این وصله ها به من نمیچسبه:w00: 9 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینجا بچه ها زیاد قصد ازدواج دارن!:shad: من فک کنم پیمان باشه؟! :w127: 10 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه بابااز مشخصاتی که دادی حدس زدم این وصله ها به من نمیچسبه:w00: آره راست ميگي، حواسم نبود، تو يه شوبر ديگه داري يه راهنمايي ديگه ميكنم، يه كم مديره طرف :shad::shad: دخمل هم نيست، البته اينو تقريبا توي پست اولم گفته بودم :shad: 10 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینجا بچه ها زیاد قصد ازدواج دارن!:shad: من فک کنم پیمان باشه؟! :w127: نه پيمان هم كچل شده حسابي ، هم شيكمش خيلي بُزُگ شده پريروزم تولدش بود، ديگه كلي پا به سن گذاشته :shad: اين طفلكي جوونه :shad: 8 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بگو رشتش چیه؟!:smiley (18): کدوم شهره؟؟! :45645: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 3shahrsazمحمد نیست ؟؟ چندتا مسابقه قبل محمد بود که خودمم جوابش رو گفتم امتیازشو هم گرفتم:w31: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بگو رشتش چیه؟!:smiley (18): کدوم شهره؟؟! :45645: باشه ميگم، اما اين همه تا الان راهنمايي كردم، يه چند تا حدس ديگه بزنن بچه ها ميگم :shad: آق مهدی داداش مدیر کل نی؟ نميتونم بگم كيه كه :shad: 6 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یهنی میتونه رئیس محمد باشهه ....... من که تاحالا تو این مسابقه نبودم ببخشید میخواستم تقلب کنم peyman نبید؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 3shahrsazمحمد نیست ؟؟ به 2 تاپيك قبل مراجعه شود يه چي بگم به كسي نگو، ادميني قيافش يه كمي هم خسيسه :shad: اين طفلكي قيافش نميخوره خسيس باشه :shad: تازشم، من حس ميكنم اينو يه جا ديدم 7 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تازشم، من حس ميكنم اينو يه جا ديدم برا من خیلی آشنایه بخدا!! :shad: ایلیا نیست؟؟ اونم آخه قصد ازدواج داشت! :2525s: 6 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه: yuhana: راه سبز اميد و مهدي MTM (دو تا حدستو زدي، ديگه نميتوني حدسي بزني ) YAGHOT SEFID: رئيس محمد (ادميني) Iman-Emperatour: پيمان و ايليا (ديگه نميتوني بحدسي توام ) civilEngineer: ادميني و پيمان (شما هم ديگه نميتوني بحدسي ) نرگس درکه: ياقوت سفيد :shad::shad::shad: 6 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یهنی میتونه رئیس محمد باشهه ....... خب اينم حدس بچه ها تا به اين لحظه:yuhana: راه سبز اميد و مهدي mtm (دو تا حدستو زدي، ديگه نميتوني حدسي بزني ) yaghot sefid: رئيس محمد (ادميني) iman-emperatour: پيمان و emperormhsn civilengineer: ادميني و پيمان (شما هم ديگه نميتوني بحدسي ) نرگس درکه: ياقوت سفيد :shad::shad::shad: نه ادمینی رو نمیخوام ، یاقوت سفید بجاش میبرم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده