رفتن به مطلب

پيکر مرحوم عطاالله جنگوک نوازنده معروف تار و سه تار امروز تشييع شد


Fahim

ارسال های توصیه شده

کد خبر: 1072574 زمان مخابره: 3/2/1389 - 11:38:23

BlueDots1.gif پيکر مرحوم عطاالله جنگوک تشييع شد

پيکر مرحوم "عطاالله جنگوک" نوازنده تار و سه تار صبح امروز (جمعه) با حضور مديران، هنرمندان و هنردوستان از مقابل تالار وحدت تشييع شد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

به گزارش روز جمعه خبرنگار فرهنگي ايرنا،‌ در اين مراسم "داود گنجه اي" قائم مقام خانه موسيقي و هنرمنداني چون "حسين عليزاده"، استاد و نوازنده تار و "رضا موسوي زاده" استاد تار و سه تار حضور داشتند.

گنجه اي در سخناني جنگوک را انساني شريف، نجيب و بي ادعا توصيف کرد که به کار خود تسلط کامل داشت و در کمال تواضع همواره يار و همراه شاگردان خود در آموزش تار و سه تار بود.

عليزاده نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا،‌ جنگوک را استاد هنرمندي دانست که شايسته اين نام بود و افزود: وي استاد هنرمند بود چراکه تنها تسلط بر موسيقي نداشت بلکه شخصيت او معرف يک هنرمند بود.

وي ادامه داد: جنگوک انساني بسيار مهربان و با وجدان کاري بالا بود که هيچ وقت در جمع روزنامه نگاران و رسانه ها حضور نمي يافت و به همين دليل ممکن است مردم عادي وي را نشناسند.

رضا موسوي زاده استاد تار و سه تار نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، گفت: استاد جنگوک جزو نخستين افرادي بود که به صورت جدي روي موسيقي محلي کار کرد و در اين زمينه پيشکسوت بود.

وي ادامه داد: وي انسان برجسته اي بود که در اصول اخلاقي نيز همواره حرف اول را مي زد و مانند استادي دلسوز همواره در کار خود تلاش فراواني داشت.

همچنين "خداداد مناشري" ناشر در حاشيه اين مراسم به خبرنگار ايرنا گفت: کار استاد جنگوک يک کار استثنايي بود که براي هميشه در تاريخ موسيقي ايران ماندگار خواهد بود.

بر اساس اين گزارش،‌ پيکر جنگوگ پس از تشييع از ضلع شمالي تالار وحدت به قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) منتقل شد.

عطاالله جنگوک چهارشنبه (اول ارديبهشت ماه جاري) در سن 62 سالگي بدليل ضايعه مغزي از دنيا رفت.

وي نوازنده تار و سه تار متولد سال 1327 شهر لار استان فارس است.

جنگوک آثاري چون "پرستاره"، "سر و ماه"، "چشم به راه"، " هي جار"، "مالکنون" و آثار مکتوبى چون "سوز و ساز" و "گشايش" و بازنويسى کتاب هاى موسيقى تار و سه تار هنرستان را منتشر کرده است.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

کد خبر: 1073084 زمان مخابره: 4/2/1389 - 10:7:51

BlueDots1.gif شاه محمدي:‌ نواي ساز جنگوک درون او را نشان مي‌داد

تهران- خواننده آخرين اثر زنده ياد عطالله جنگوک گفت:‌ جنگوک همانند بسياري از موسيقي دان ها، وقتي دهان باز مي‌کرد يا مضرابي مي نواخت، به واقع درون خودش را متبلور مي‌ساخت.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

"عليرضاشاه محمدي" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار موسيقي ايرنا افزود:‌ از کودکي به آثار استاد جنگوک علاقه زيادي داشتم و به او عشق مي ورزيدم، تا اينکه من را قابل دانست و پيشنهاد خواندن اثر دريچه را به من داد.

وي افزود: در مدت يک سال و اندي، به مناسبت همکاري با او در اين آلبوم از نزديک بيشتر با او آشنا شدم و روحيات او را بهتر شناختم.

شاه محمدي گفت:‌ معصوميت و پاکي در اين هنرمند وجود داشت که براي من بسيار جالب توجه و منحصربفرد بود و با خلاقيت و ذوقي که در موسيقي داشت به او بسيار علاقه مند شدم.

اين خواننده موسيقي ايراني کشورمان گفت: فکر نمي کنم محفلي هنري باشد که نام او را به نيکي ياد نکنند و عاشق او نباشند، حداقل نسبت به او بي تفاوت نخواهند بود.

خواننده اثر ذوق مستي افزود:‌ مهمتر از نوازندگي، شرافت، مهرباني و فروتني اين هنرمند بود که ارجح بر موسيقي دان بودن و نوازندگي جنگوک بود، من و امثال من قائل به اين مسئله هستيم و به آن اعتقاد داريم.

شاه محمدي گفت: البته اين خصايل نيک، آبشخور کار هنري محسوب مي‌شود زيرا وقتي موسيقي دان دهان باز مي‌کند يا مضرابي مي نوازند، به واقع درون خودش را متبلور مي‌کند و نواي ساز استاد جنگوک نيز درون او را نشان مي‌داد.

عليرضا شاه محمدي خواننده آخرين اثر منتشر نشده زنده ياد عطالله جنگوک به نام دريچه بود و در مراسم تشييع پيکر اين هنرمند کشورمان قسمتي از آواز آن را به ياد سازنده آن اجرا کرد.

عطاالله جنگوک که چهارشنبه (اول ارديبهشت ماه جاري) در سن 62 سالگي بدليل ضايعه مغزي از دنيا رفت، روز گذشته به خاک سپرده شد.

وي نوازنده برجسته تار و سه تار متولد سال 1327 شهر لار استان فارس است.

جنگوک آثاري چون "پرستاره"، "سر و ماه"، "چشم به راه"، " هي جار"، "مالکنون" و آثار مکتوبى چون "سوز و ساز" و "گشايش" و بازنويسى کتاب هاى موسيقى تار و سه تار هنرستان را منتشر کرده است.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...