هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مراسم خاک سپاری (خانواده و بخصوص مادر متوفی در حال گریه و مداح مشعول سوگ واری) اولی: نه این خوب نیست باید حسن زارعی را می اوردن دومی: حسن زارعی کیه؟ اولی : اوووف یعنی داغت میکنه! دومی: مداحه؟ اولی : پ نه پَ ویسکیه، عرقه! مداح : حالا مهدی میگه رضا ..( مهدی فرد مرده است و رضا هم برادرش که باشنیدن این جمله تو سر و سینه خودش میزنه و مادر غش میکنه...) ................................................. اینا را چند روز پیش از نزدیک دیدم و جُک "پ نه پ" نیست درصورتی که بعضی کشور های دیگه در اولین اقدام به خانوده متوفی امپول یا قرص مسکن و ارام بخش تزریق میکنن تا شک عصبیشون کنترل بشه ما ولی!! 16 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا منم این مورد رو زیاد دیدم البته جوابی هم که داده میشه معمولا اینه که میخوان سوز مجلس زیادتر باشه! ... این مسئله توی عزاداری های مذهبی هم دیده میشه یه بار مراسم شب های قدر بود و یکی مداحی گذاشته بود توی این مداحی بطور کامل مراحل ضربه خوردن با شمشیر داشت تشریح میشد! ( با جزئیات! ) این چیزا نباید گریه ی آدما رو دربیاره، بنظر من باید فکر کنیم و اشک بریزیم... 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خیلی با این شیوه ی عزاداری مخالفم. خانواده ی اون بنده خدا خودشون به اندازه ی کافی حالشون بد هست و دارن میسوزن دیگه نیازی نیست این حرفا زده بشه. من تو یه مراسم ختم دیدم که به خانواده ی متوفی اجازه ندادن ببیننش و باهاش خداحافظی کنن،زنش داشت دیوونه میشد و باورش نمیشد که شوهرش فوت کرده،نذاشتن خاکسپاریو ببینه تا روزچهلم فکر میکرد شوهرش زندست. بعد مداح شروع کرد به خوندن و حال خانوادش بد شد. با یکی تو اون مجلس که حرف زدم و گفتم مداح خیلی کار بدی کرد که اینجوری دل خانوادشو سوزوند،گفت خب میخواست خوب گریه کنن که باورشون بشه و یکم حالشون بهتر بشه. حالا خودتون فکر کنید اگه اجازه میدادن که متوفی رو ببینن حالشون بهتر میشد یا اینکه با اون مداحی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرم در مرحله اول باید سعی کنن خانوادشو آروم کنن با قرص یا آمپول و کلا یواش یواش این خبرو بهشون بدن.بعد هم بذارن خانوادش ببیننش باهاش حرف بزنن بغلش کنن و خداحافظی کنن.اینجوری راحت تر میتونن تحمل کنن. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلتون نسوزه برای خانواده مرده.چون خودش این را میخواد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده