.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله طرف که تافل و ایلتس داشته باشه ماهی یه دونه مقاله isi و ieee بده نخونه خریت کرده اما خیلی از ما ها چی حتی نمیتونیم اسم مون رو به انگلیسی بنویسیم :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
khatereh_Aaa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انتخابات رو تو یه شب تا صب اعلام میکنن نتیجشو...اینی که همه چیزش الکترونیکیه رو 7-8 ماه طولش میدن...مملکته داریم؟! :| دقیقا واسه منم سوال شده بود 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقیقا واسه منم سوال شده بود به به سلام هم رشته ای شما هم منتظری پس 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینقد استرس نداشته باشین هیشکدومتون قبول نمی شید :) 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا این تاپیک رو اینقدر آپ میکنین؟؟:sad0: 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا این تاپیک رو اینقدر آپ میکنین؟؟:sad0: فرنوش جون هر موقع دیدی تاپیک اپ شده اصلا استرس نداشته باش چون از اون تاریخی که میگن دیرتر اعلام میکنن امیدوارم همتون نتیجه بگیرید :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرنوش جون هر موقع دیدی تاپیک اپ شده اصلا استرس نداشته باش چون از اون تاریخی که میگن دیرتر اعلام میکنن امیدوارم همتون نتیجه بگیرید :hapydancsmil: سعی میکنم. مرسی مهربون. 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از من به شما نصیحتف قط و فقط عمر تلف کردنه این از من بعد دو سال خوندن میبینید نع یه اعصاب اروم دارید نه چیزی فقط و فقط سطح توقعاتتون بالا میره و دو سال عمر فنا میره حالا که خوندید بعد چی میشه کجا میخواین برید کا کاش دو سال پیش بود هیچ وقت نیمومدم ارشد آفرین منم همینو سری پیش گفتم برو بچ با سنگ زدن منو:w000: هر کی واسه دکتری مصممه بره ارشد وگرنه فکر کردین تو کار براشون مهمه که مهندسی یا کارگر.والا کارگر راحتتر پول در میاره بعد اینکه من یه بار قبول شدم ثبت نام کردم یه هفته بعد انصراف دادم همه میگن اشتباه کردی من که راضی ام بهترین کار زندگیم همین بود 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قبول ندالم که هرکسی با توجه به شرایط خودش ادامه تحصیل میده مثلا من خودم باید ارشد قبول شم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قبول ندالم کههرکسی با توجه به شرایط خودش ادامه تحصیل میده مثلا من خودم باید ارشد قبول شم بله عزیزم شرایط داریم تا شرایط ما خوشحالم میشیم شما ارشد بخونی . به قول استاد گرانقدری ما داریم شبیه هند میشیم سوپری سر کوچه دکترای سخت افزار داره+ فوق مدیریت ولی سوپری داره مگه چیه خو ؟ خیلیم عالیه همه تحصیل کرده باشن 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله عزیزم شرایط داریم تا شرایط ما خوشحالم میشیم شما ارشد بخونی . به قول استاد گرانقدری ما داریم شبیه هند میشیم سوپری سر کوچه دکترای سخت افزار داره+ فوق مدیریت ولی سوپری داره مگه چیه خو ؟ خیلیم عالیه همه تحصیل کرده باشن اوله خعلی خوفه:hapydancsmil: من شرایط کارم در آینده ایجاب(درست گفتم الان) میکنه که ارشد داشته باشم چرا منو مجبول موتونی بزرگلونه بحلفم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوله خعلی خوفه:hapydancsmil: من شرایط کارم در آینده ایجاب(درست گفتم الان) میکنه که ارشد داشته باشم چرا منو مجبول موتونی بزرگلونه بحلفم بععععععععععععععله خب بگو کارم آمادس یه مدرک میخوام.... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بععععععععععععععله خب بگو کارم آمادس یه مدرک میخوام.... نه دیده ارشد بخونم یه دانشگاه خوب آمادست نخونم آماده نیست آدماس باید بوفلوشم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدماس باید بوفلوشم چی میگی تو؟متوجه نشدم اسپمیست های گرام.امسال همگی قبولید حتی غیر انتفاعی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی میگی تو؟متوجه نشدم اسپمیست های گرام.امسال همگی قبولید حتی غیر انتفاعی دخترم اگه قبول نشه میگه آدامس باید بفروشه بگو جونه آریودخت 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دخترم اگه قبول نشه میگه آدامس باید بفروشه بگو جونه آریودخت سودی چرند میگه مگه کار به ارشده که میخوای بری آدامس و اسکاج بفروشی بیا تو پروفم کتکت بزنم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سودی چرند میگه مگه کار به ارشده که میخوای بری آدامس و اسکاج بفروشی بیا تو پروفم کتکت بزنم تقریبا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بگو جونه آریودخت همه قبول میشیم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقریبا :5c6ipag2mnshmsf5ju3بگو جونه آریودخت همه قبول میشیم تقریبا چی؟ به جون کسی قسم نمیخورم چون مملکت ... معلوم نیست 3-4 ماه دارن چ غلطی میکنن تازه نتایج اصلی شهریور میاد که قشنگ بتونن آقازاده ها رو جابجا کنن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقریبا چی؟ به جون کسی قسم نمیخورم چون مملکت ... معلوم نیست 3-4 ماه دارن چ غلطی میکنن تازه نتایج اصلی شهریور میاد که قشنگ بتونن آقازاده ها رو جابجا کنن تقریبا اگه ارشد نخونیم باید بریم ادامس فروشی ، ارشد باز یه امتیازه واسه ماهایی که پارتی نداریم واسه کار من خودم یکی رو میشناسم که اسمش تو لیست قبولیا نبود ولی با پارتی رفت ارشد خوند ؛ خوب وقتی اینارو میبینیم حق دارین ناراحت و نگران باشیم میدونی من چن سال درس خوندم؟ واقعا احساس میکنم دیگه اگه خودمم بخوام مغزم کشش نداره باز واسه کنکور سال بعد بخونم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونی من چن سال درس خوندم؟ نه! بگو ببینم چند سال درس خوندی؟! .............................................................................................. پس کی نتایج رو اعلام میکنننننننننننننننننننننن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده