somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ Abbas.Hsomayeh mech Sadegh Tafakor anvil موبارکتون باشه.......ایشالا خوشتون بگذره:flowerysmile: مرسيييي 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ مرسيييي شما هم علم و صنعت؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ قبول باشهموفق باشین ممنون 5 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به همه ی بچه ها... تبریک به اونایی که قبول شدن و آرزوی قبولی برای اونایی که ساله بعد می خوان شرکت کنن... و اونایی هم قبول نشدن دعا میکنم ساله بعد قبول شن... منم مدیریت شهری قبول شدم البته مجازی... دانشکده نور طوبای تهران... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بـــــــــــه بـــــــــــــه درود به همه بچه ها... درود تر بر دانشگاه علم صنعت آغا یه صندلی واسه سال دیگه نگه دارین باسه سودی مبارک همتون باشه گوووووووووووووشت بشه به تنتون ارشد 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها یه سوال ......برای ریز نمرات من قبل اینکه فارغ التجصیل بشم گفتن برو از کل گلستان و نمره هات عکس بگیر و داشته باش-قبل بسته شدن سیستم.الان من همین رو میتونم به دانشگاه بعدی واسه ثبت نام ارشد ببرم ؟مهر ر آموزش دانشگده یا آموزش کل نداره ولی مشخصات من توشه با شماره دانشجویی و همین مشخصات و شماره تو گواهی موقتم هست دیگه.لازمه برم دانشگاه قبلی واسه ریز نمرات؟ نگین آره که حوصله ندارم:| 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها یه سوال ......برای ریز نمرات من قبل اینکه فارغ التجصیل بشم گفتن برو از کل گلستان و نمره هات عکس بگیر و داشته باش-قبل بسته شدن سیستم.الان من همین رو میتونم به دانشگاه بعدی واسه ثبت نام ارشد ببرم ؟مهرر آموزش دانشگده یا آموزش کل نداره ولی مشخصات من توشه با شماره دانشجویی و همین مشخصات و شماره تو گواهی موقتم هست دیگه.لازمه برم دانشگاه قبلی واسه ریز نمرات؟ نگین آره که حوصله ندارم:| عزیزم بستگی به دانشگاهش داره البته کلا فکر نکنم اون ریز نمراتتو هیچ جایی ازت قبول کنن مگه کپی برابر اصل باشه! ولی بعضی دانشگاها با گذاشتن سفته اجازه میدن بعدا ریز نمراتتو بیاری 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ عزیزم بستگی به دانشگاهش داره البته کلا فکر نکنم اون ریز نمراتتو هیچ جایی ازت قبول کنن مگه کپی برابر اصل باشه! ولی بعضی دانشگاها با گذاشتن سفته اجازه میدن بعدا ریز نمراتتو بیاری دیگه دلم نمیخواد برم دانشگاه قبلیم یه سوال دیگه بعضی درسا رو ناپلئونی پاس کردم مثلا مدار مخابراتی خداییش سخته و من از الک به مخابرات پیش نیاز میخورم این درس تو پاس شده های پیشتیاز هست ولی به صورت ناپلئونی قبول میکنن یا اونم پیش میزنن خیر سرشون؟ به لیست جبرانی گذاشتن میگن 6 واحد از اینا رو باید داشته باشم چیزایی که من ازش پاسیدم الک3 مدارمخابراتی میکروپروسسور اینا رو از ما قبول میکنن عایا؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دیگه دلم نمیخواد برم دانشگاه قبلیم یه سوال دیگه بعضی درسا رو ناپلئونی پاس کردم مثلا مدار مخابراتی خداییش سخته و من از الک به مخابرات پیش نیاز میخورم این درس تو پاس شده های پیشتیاز هست ولی به صورت ناپلئونی قبول میکنن یا اونم پیش میزنن خیر سرشون؟ به لیست جبرانی گذاشتن میگن 6 واحد از اینا رو باید داشته باشم چیزایی که من ازش پاسیدم الک3 مدارمخابراتی میکروپروسسور اینا رو از ما قبول میکنن عایا؟ معمولا برای جبرانی باید بالای 12 شده باشی که قبول کنن وگرنه....:icon_pf (34): البته همیشه تبصره ای هست اونم موافقت مدیر گروهه 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اووووووووووووووووف چقدر با علم و صنعتشون پز میرن ملت من تحریم کردم اونجا رو نزدم چون نزدیک خونه احمدی نژاده 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ با تبریکات فراوان به دوستان محترم بنده برای دومین بار دانشگاه گیلان قبول شدم الان برم برای ثبت نام کتکم میزنن این بار مخابرات -سیستم:w768: کلا انگیزه ای برای ارشد خوندن ندارم چون انقدر چیزای زیادی بیرون از دانشگاه دارم یاد میگیرم که دانشگاه به نظرم وقت تلف کردنه و استرس! سلام به همه ی بچه ها...تبریک به اونایی که قبول شدن و آرزوی قبولی برای اونایی که ساله بعد می خوان شرکت کنن... و اونایی هم قبول نشدن دعا میکنم ساله بعد قبول شن... منم مدیریت شهری قبول شدم البته مجازی... دانشکده نور طوبای تهران... تبریک به دوستان گل ایشالله که موفقیت هاتون همچنان ادامه داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ معمولا برای جبرانی باید بالای 12 شده باشی که قبول کنن وگرنه....:icon_pf (34): البته همیشه تبصره ای هست اونم موافقت مدیر گروهه عاقا ما دانشگاهمون صنعتی بودااااا مثلا! الک 3 رو قبول کنن خب با میکرو عد باید بگن ما مدارمخ جبرانی میزنیم..... 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ عاقا ما دانشگاهمون صنعتی بودااااا مثلا! الک 3 رو قبول کنن خب با میکرو عد باید بگن ما مدارمخ جبرانی میزنیم..... بهشون میگم الان باید خوشحال باشی کلا نه ناراحتاااا 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بهشون میگم الان باید خوشحال باشی کلا نه ناراحتاااا من برعکس آدمای دیگه ام سعی میکنم خوشحال باشم:icon_pf (34): ممنونم مهنازم :hapydancsmil: که جواب دادی شنبه باید تیلیفون بزنم بپرسم وضعیت چطوریاست 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ من برعکس آدمای دیگه ام سعی میکنم خوشحال باشم:icon_pf (34): ممنونم مهنازم :hapydancsmil: که جواب دادی شنبه باید تیلیفون بزنم بپرسم وضعیت چطوریاست خوشحال باش الان من از تو بیشتر ذوق کردم که قبول شدی :hapydancsmil: خواهش میکنم عزیزم ایشالله که ریز نمرات نخوان موفق تر باشی 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ Abbas.Hsomayeh mech Sadegh Tafakor anvil موبارکتون باشه.......ایشالا خوشتون بگذره:flowerysmile: ممنون گیزمو جان 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ هیشکی اینورا دانشگاه تهرانی نیس؟ 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ هیشکی اینورا دانشگاه تهرانی نیس؟ من یکی رو میشناسم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده