Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک ...خوشبحال علم و صنعتی ها..... ممنون دوست خوبم چرا خوشبحال علم و صنعتی ها؟ مگه قراره چیزی بهمون بدن؟ 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون دوست خوبم چرا خوشبحال علم و صنعتی ها؟ مگه قراره چیزی بهمون بدن؟ نمیدونم چیزی میدن یا نه ... مخصوصا دانشکده صنایع تازه سازش.... 5 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم چیزی میدن یا نه ... مخصوصا دانشکده صنایع تازه سازش.... ای بابا انقد ناراحت نباشین:there: 3 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ آورین آورین. :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ آفرین ..تبریک....:hapydancsmil: تبریک خانووووم.... مرسيييي عزييييييييييييييييزم 5 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کاش منم الان مثه شماها نتیجم اومده بود!ما 1سال دیگه باید این استرس رو داشته باشیم و کژدار مریض! درس بخونیم مبارک باشه...... 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه تبریک میگم مخصوصا داش عباس گل، آریودخت،دیگه کیا قبول شدن من که نفهمیدم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه ی بچه ها تبریک میگم ایشالله واقعا موفق میشن و 2-3سال دیگه خبر قبولیه دکتراشونو میشنویم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه تبریک میگم مخصوصا داش عباس گل، آریودخت،دیگه کیا قبول شدن من که نفهمیدم دمت گرم جوزف جون فعلا صداشو در نمیارن کیا قبول شدن ولی صادق تفکرم علم و صنعت قبول شده، سمیه مکانیک هم علم و صنعت بقیه رو نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه ی بچه ها تبریک میگم ایشالله واقعا موفق میشن و 2-3سال دیگه خبر قبولیه دکتراشونو میشنویم من به نوبه خودم تشکر میکنم آرتاش جان، ممنون 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ من به نوبه خودم تشکر میکنم آرتاش جان، ممنون زنده باشین آقا عباس برا بچه های سالهای بعدم دعا کنید 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ با تبریک فراوان میدونم الان با لنگه کفش میاین سراغم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ با تبریک فراوان میدونم الان با لنگه کفش میاین سراغم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بله دیگه شما کپکتون خروس نخونه کی میخواد بخونه 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ الکترونیک علم و صنعت :w71::w71::w71::w71: تبریــــــــــــــــــــــــــــــک عباس جان:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خیــــــــــــــــــــلی خوشحال شدم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ایشالله این سری بیام قبولی دکتراتو توی هرجا که دوست داری قبول بشی تبریک بگم دوتا شیرینی شدددددددددددددددددددددددددددددددد:ws3: هوراااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اینم به افتخارت:2eaoapgxehimkak1y7e:w330::mbj6ivxkw3ccem7bie7:w330::mbj6ivxkw3ccem7bie7:w330::mbj6ivxkw3ccem7bie7:w330::2eaoapgxehimkak1y7e مهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی و داروسازییونی خودمون فاطمه هم مشهد آورده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: شبانه علم و صنعت سلام عباس آقا تبریییییییییک در ضمن هم دانشگاهی شدیم مثه اینکه بنده هم تبدیل علم و صنعت قبول شدم:hapydancsmil: به دوستان نواندیشانی گلم هم تبریک میگم:w71::w71::w71: ایشالله این شروع تمام موفقیت های آیندتون باشه:icon_gol: :w71::w71::w71::w71: 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ دمت گرم جوزف جون فعلا صداشو در نمیارن کیا قبول شدن ولی صادق تفکرم علم و صنعت قبول شده، سمیه مکانیک هم علم و صنعت بقیه رو نمیدونم داش عباس من از دیشب خوابگاه علم و صنعتم!اومدم مفت خوری هیچیش به درد نخوره صبحونه هاش خیلی خوبه اینجا :w155::w155: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ دم همه ی بچه ها گرمممممممممممممم منم خعلی خوشحالم فراوان البته به خاطر داداشم. دانشگاه هنر تهران روزانه خودم سال دیگه یکی دانشگاه های تهران.ایشالا .ایشالا 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ راستی یادم رفت تبریک بگم همه مبارکتون باشه .ایشالا همیشه موفق باشید:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بله دیگه شما کپکتون خروس نخونه کی میخواد بخونه خودم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread117947.html#post1304989 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده