afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ انشاله همه قبولید یادتونه بچه ها اومدم استرس وارد کردم روزای اخراعلام نتایج اولیه؟:girl_blush2:اما خعلی حال میداد:lol: حالا اومدم موج مثبت بدم:biggrin: همه قبولید ایشالا.اگه هم قبول نشیم هیچ اشکالی نداره.بازم میخونم 1 جای بهتر قبول میشیم منکه خودم هیچوقت درس را برای سر کار رفتن نخوندم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوندم چون علاقه دارم به درس خوندن. دلیلش اینه که رشته مون خیلی خفنه قابل توجه بقیه ی رشته ها 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ الکترونیک علم و صنعت تبرییییییییییییییک..... 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ واییییی خیالم راحت شد به دلایل امنیتی عکسه پاک شد مردوووووووووووووووووود 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی و داروسازی یونی خودمون 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی و داروسازییونی خودمون تبریک.... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ فاطمه هم مشهد آورده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی و داروسازییونی خودمون مبارکه، موفق باشی فاطمه هم مشهد آورده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مبارکش باشه کدوم فاطمه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ شبانه علم و صنعت سلاااااااااااااااام هم دانشگاهی 5 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام هم دانشگاهی سلام 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ مبارکه، موفق باشی مبارکش باشه کدوم فاطمه ؟ آریودخت 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ الکترونیک علم و صنعت مهندسی شیمی ، بیوتکنولوژی و داروسازییونی خودمون شبانه علم و صنعت آورین آورین. 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ فاطمه هم مشهد آورده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: آفرین ..تبریک....:hapydancsmil: شبانه علم و صنعت تبریک خانووووم.... 5 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ الکترونیک علم و صنعت سلام عباس آقا تبریییییییییک در ضمن هم دانشگاهی شدیم مثه اینکه بنده هم تبدیل علم و صنعت قبول شدم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام عباس آقا تبریییییییییک در ضمن هم دانشگاهی شدیم مثه اینکه بنده هم تبدیل علم و صنعت قبول شدم:hapydancsmil: سلام صادق جان، مرسی عزیز به به آقا مبارک باشه پس بزن قدش بریم اونجارو آباد کنیم 5 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام صادق جان، مرسی عزیز به به آقا مبارک باشه پس بزن قدش بریم اونجارو آباد کنیم ممنون عباس جان فک کنم باید اسم انجمن رو دیگه بزارن انجمن نواندیشان علم و صنعت نصف بچه های مکانیک علم و صنعت قبول شدن، برقی ها هم مثه اینکه حضور پر رنگ خواهند داشت 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام عباس آقا تبریییییییییک در ضمن هم دانشگاهی شدیم مثه اینکه بنده هم تبدیل علم و صنعت قبول شدم:hapydancsmil: تبریک ... خوشبحال علم و صنعتی ها..... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده