3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بگین واسه شما صفحه اول انتخاب رشته باز میشه یا نه؟ فقط برا من اینطوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بگین واسه شما صفحه اول انتخاب رشته باز میشه یا نه؟ فقط برا من اینطوریه؟ خواهر جان یه ساعت برا من باز نمیشد اگرم میشه وسطش قطع میشد باز میشه بالخره خونسرد باش 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهر جان یه ساعت برا من باز نمیشد اگرم میشه وسطش قطع میشدباز میشه بالخره خونسرد باش هی میخوام نگم بد شانسم ولی نمیشه.... نه نه من خوش شانسم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تموم شد:hapydancsmil: اولیو با اعتماد به نفس بالا زدم شرییییف 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تموم شد:hapydancsmil: اولیو با اعتماد به نفس بالا زدم شرییییف منم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم پس دیدار ما روز ثبت نام دانشگاه شریف 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس دیدار ما روز ثبت نام دانشگاه شریف باشه بریم 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بروبچ برقی الکی این اصلاخیشون چرا اینطوریه.الک زنجان رو روزانه شبانه گرایش رو مشخص کردن بعد تو بند ج یه روزانه یه شیانه جذف کردن میشه برام توضیح بدین چی شد الان؟ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ این هفته قراره نتایج نهایی بیاد از فردا باید خیمه بزنیم توو سایت سنجش. دوستان آماده باشین. 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ این هفته قراره نتایج نهایی بیاداز فردا باید خیمه بزنیم توو سایت سنجش. دوستان آماده باشین. با این خبرت عهههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی شریف قبول میشم یا تهران ؟ 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی شریف قبول میشم یا تهران ؟ خوش به حالتون. چه فرقي ميكنه. شريف يا تهران 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ چرا؟ارشد دادي؟ ارشد که بله اما اشتباه وارد پاسخنامه کردم رتبم افتضاح شد... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ با این خبرت عهههههههههههههه سعی کن که از واقعیات فرار نکنی دخترم 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ سال پیش نتایج 12 شهریور اومده بود 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ارشد که بلهاما اشتباه وارد پاسخنامه کردم رتبم افتضاح شد... :banel_smiley_4: این دیگه از اون حرفاستاااااااااااااااااااااااآ از اونا که بروبچ فامیل واسه تبرعه کردن خودشون میگن واقعا یعنی همچین فردی وجود داره؟!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده