سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان با رتبه 1000 میشه رو اسکیس حساب باز کرد؟ امید داشته باشم یا نه؟ 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب ظرفیت ها هم که اعلام شد ایشالا سال بعد ... 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا دفترچه دانلود نميشه؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا دفترچه دانلود نميشه؟ فک کنم واسه سرعته 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب با توجه به ظرفیت ها فهمیدم که امیدی نیست:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انصافا ظرفیتا در مجموع اضافه شده! 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان میشه دفترچه فنی رو آپلود کنید 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان میشه دفترچه فنی رو آپلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پارسال ظرفیتها کم کردن امسال اضافه!همه رقمه ملتو سر کار گذاشتن. 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله، به نسبت، افزایش ظرفیت قابل توجهی بود امسال نسبت به سال قبل! 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله، به نسبت، افزایش ظرفیت قابل توجهی بود امسال نسبت به سال قبل! احسنت 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اغا خعلی خوشحالم:دی دوستم رتبه 11 آورده دمش حسابی گرم چه حالی میده آدم دوستش رتبه ی خوب بیاره:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اغا خعلی خوشحالم:دیدوستم رتبه 11 آورده دمش حسابی گرم چه حالی میده آدم دوستش رتبه ی خوب بیاره:gnugghender: ناااااااااااااااااااااصر خودت چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ناااااااااااااااااااااصرخودت چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشون کنکور ندادن به اعصابت مثلث باچ دوزی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشون کنکور ندادنبه اعصابت مثلث باچ دوزی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میدونم سودی جون...........اعصابم خرابه خواهر 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اگه کسی رتبه اش به روزانه تهران نخوره و به شبانه بخوره.اگه اول روزانه ها و بعد شبانه ها رو بزنه اشکالی پیش نمیاد؟ اصلا چند تا میتونیم انتخاب کنیم؟ 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اگه کسی رتبه اش به روزانه تهران نخوره و به شبانه بخوره.اگه اول روزانه ها و بعد شبانه ها رو بزنه اشکالی پیش نمیاد؟ اصلا چند تا میتونیم انتخاب کنیم؟ شاید اون وسط یک دانشگاه دیگه روزانه اوردی. ترتیب انتخابهاتو فقط بر اساس علاقه انتخاب کن. 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اگه کسی رتبه اش به روزانه تهران نخوره و به شبانه بخوره.اگه اول روزانه ها و بعد شبانه ها رو بزنه اشکالی پیش نمیاد؟ اصلا چند تا میتونیم انتخاب کنیم؟ اشکالی که پیش نمیاد.......... تا صدتا کد میتونی انتخاب کنی شیرینی 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ناااااااااااااااااااااصرخودت چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ یا حضرت مولانا خودم شرکت نکرده بودم خو ایشون کنکور ندادنبه اعصابت مثلث باچ دوزی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سودی راس میگه به اعثابط مستطیل باش 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر پرحرفین:vahidrk: 5-6 صفحه رو خوندم اصلا معلوم نشد کی چند شده! ما نیز نتایجمان را شهریور اعلام میکنیم.از همین الان دارم به انتقالی فکر میکنم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده