Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم رتبه ام 2665 شده آخرین نفری که مجاز شده5467 خیلی خراب کردم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم کارنامه ی درخشان من ! ریاضی مهندسی شیمی رو زده بودم 55 نمیدونم چرا اومد 10 ! شاید رفتم بیو 6 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان من امسال آزمایشی رفته بودم! بیاید پیش بینی کنید که سال دیگه چیکاره میشم 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم مجاز نشدم ، از بس شانسی سوالا رو جواب دادم البته خودم میدونستم ، انشالله کنکور امسال که سرنوشت ساز هست و کنکور اصلیم محسوب میشه جبران میکنم به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم آفرین گلم ناراحت نباش.انشاله برای سال بعد از همین الان میخونیم تا با یک رتبه خوب قبول بشیم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که مجاز نشدمدوستان پیشاپیش تبریک میگم به همه اونایی که قبول شدن:hapydancsmil: تبرییییییک:hapydancsmil:مجاز نشدن هم خوبه سرتو بگیر بالا 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره برنامه ریزی بودم.حتما شما باهوش تر یدبهتون تبریک میگم ممنون.البته الکی کنکور دادم و قصد ادامه ندارم.برای سال بعد تلاش میکنم.سوالاش گلابی بودن آخه.درصدام خیلی خداس 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=class: table, width: 100%][TR] [TD=width: 14%, bgcolor: #f3e6de]نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 13%, bgcolor: #f3e6de]آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 13%, bgcolor: #f3e6de]رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور و غير انتفاعي[/TD] [TD=width: 12%, bgcolor: #f3e6de]نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 13%, bgcolor: #f3e6de]آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 8%, bgcolor: #f3e6de]رتبه کل داوطلب بدون سهميه[/TD] [TD=width: 12%, bgcolor: #f3e6de]رتبه کل داوطلب در سهميه[/TD] [TD=width: 8%, bgcolor: #f3e6de]نمره کل[/TD] [TD=width: 7%, bgcolor: #f3e6de]گرايش[/TD] [/TR] [TR] [TD]مجاز[/TD] [TD]5467[/TD] [TD]2665[/TD] [TD]مجاز[/TD] [TD]5091[/TD] [TD]2680[/TD] [TD]2665[/TD] [TD]2886[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: table, width: 100%] [TR] [TD=width: 26%]۱۷/۸۳[/TD] [TD=width: 26%, align: right]7- معدل موثر :[/TD] [TD=width: 17%]مجاز مي باشيد[/TD] [TD=width: 31%, align: right]6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:[/TD] [/TR] [/TABLE] تبریک 2 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبرییییییک:hapydancsmil:مجاز نشدن هم خوبه سرتو بگیر بالا من اومدم قوت قلب بدم به اونایی که قبول نشدن.انشاله میخونیم برا سال بعد 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آغا من به همه شیرینی میدم:hapydancsmil: ینی من سال دیگه تک رقمی میارم:hapydancsmil: ببینید کی گفتم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین گلم ناراحت نباش.انشاله برای سال بعد از همین الان میخونیم تا با یک رتبه خوب قبول بشیم من که بعد از امتحانات شروع میکنم انشالله 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان من امسال آزمایشی رفته بودم! بیاید پیش بینی کنید که سال دیگه چیکاره میشم عموووووووو بابی بابا معدلو ببین:hapydancsmil: من ریاضی 40 زدم کنترل منفی خاک بر سرم 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون.البته الکی کنکور دادم و قصد ادامه ندارم.برای سال بعد تلاش میکنم.سوالاش گلابی بودن آخه.درصدام خیلی خداس کنکور ارشد با ترم آخرم،پایان نامم و طرح نهایم هم زمان شده بود منم هیچی نخونده بودم.انشاله میخونیم برا سال بعد 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که بعد از امتحانات شروع میکنم انشالله انشاالله عزیزم 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عموووووووو بابی بابا معدلو ببین:hapydancsmil:من ریاضی 40 زدم کنترل منفی خاک بر سرم من ریاضی هیچی نخونده بودم که، اتفاقا میخوام روی ریاضی سرمایه گذاری کنم، از بس این اواخر استفاده نکردم از ریاضی سادم رفته، همش حالت پایداریم ما شماها دیفرانسیلی انتگرالی هستید همش! 4 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من 64 طراحی شهری شدم به نظرتون امیدی هست ...بشینم از الان برا مرحله دو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من 64 طراحی شهری شدم به نظرتون امیدی هست ...بشینم از الان برا مرحله دو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟ مبارکهههههههههههههههههه:hapydancsmil:حتما قبولی.بشین از همین الان بخون برا مرحله دوم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک تبریک نداره که 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ریاضی هیچی نخونده بودم که، اتفاقا میخوام روی ریاضی سرمایه گذاری کنم، از بس این اواخر استفاده نکردم از ریاضی سادم رفته، همش حالت پایداریم ما شماها دیفرانسیلی انتگرالی هستید همش! بیا عمو خوتم یادت میدم 3 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیا عمو خوتم یادت میدم ریاضی مهندسی رو که حتما ! باید بصورت کنکوری یاد بدیا! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ریاضی مهندسی رو که حتما ! باید بصورت کنکوری یاد بدیا! کنکوری یادت میتم ریاضی از ما صحبت کردن درست فارسی از شوما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده