Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سودی با این اسم تاپیکت. 7 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای ی ی ی ی ی ی ی ی ی بااااااابااااااا، این چه وضع خبر دادنه آخه ، فکر کنم سکته کردم ، پلکم می پره .از دست شما.:184: 6 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای ی ی ی ی ی ی ی ی ی بااااااابااااااا، این چه وضع خبر دادنه آخه ، فکر کنم سکته کردم ، پلکم می پره .از دست شما.:184: عجب اعصاب ضعیفی داری شما 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کشتن ما رواگه میخوان هی عقب بندازن، همین الان بگن تیر که خیالمون راحت شه عقب ننداختن که یه هفته اوردنش جلو 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عقب ننداختن که یه هفته اوردنش جلو نسبت به پارسال، بله اما قبل از عید گفته بودن نیمه اول اردیبهشت! 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نسبت به پارسال، بلهاما قبل از عید گفته بودن نیمه اول اردیبهشت! عه چقد همه چی تغییر کرده! هیچ ازمونی اندازه این پروسه ارشد مزخرف و کشدار نیست. 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولش یکم تعجب کردم و یخورده استرس پیدا کردم بعد که یکم فکر کردم دیدم من که نرفتم سر جلسه آزمون:icon_pf (34): الان دیگه استرس ندارم 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولش یکم تعجب کردم و یخورده استرس پیدا کردمبعد که یکم فکر کردم دیدم من که نرفتم سر جلسه آزمون:icon_pf (34): الان دیگه استرس ندارم شما بی نظیری برادر 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما بی نظیری برادر خجالتم نده خب من چیکار کنم که نشد برم سر جلسه من اصن اعتراض دارم هی ثبت نام میکنم ولی نمیشه برم سر جلسه سربازی بودم بهم مرخصی ندادن نامردا امسالم که باز نشد 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولش یکم تعجب کردم و یخورده استرس پیدا کردمبعد که یکم فکر کردم دیدم من که نرفتم سر جلسه آزمون:icon_pf (34): الان دیگه استرس ندارم :ws47::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خجالتم ندهخب من چیکار کنم که نشد برم سر جلسه من اصن اعتراض دارم هی ثبت نام میکنم ولی نمیشه برم سر جلسه سربازی بودم بهم مرخصی ندادن نامردا امسالم که باز نشد غصه نخور سر جلسه ام میرفتی قبول نمیشدی. 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از قصد اسمشو این گذاشتم بگم چی بشی دختر! تا صفحه بالا اومد قلبم اومد تو دهنم 5 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقد اینجا کنکوریای درس نخونده زیادن :d 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان که جدیدا گفتن اول خرداد ! 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان که جدیدا گفتن اول خرداد ! بیخیال همین 3 روز پیش گفتن 21 اردیبهشت 5 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انا لله و انا علیه ............. میبینم کم کم داریم به لحظات ملکوتی اعلام نتایج نزدیک می شیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انا لله و انا علیه ............. میبینم کم کم داریم به لحظات ملکوتی اعلام نتایج نزدیک می شیم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34): استرس از سرو کووووول ادم داره بالا می ره ........... من موندم چرا زوتر نمی دن جوااابارو ما رو راحت کنن 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به علت وجود پدیده ای به اسم مرض 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده