HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه سوال بپرسم؟ شما پسری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بله ببینیم خدا چی می خواد تو هم بیکار نشین دعا کنننن:vahidrk: باشه من دست به دعا برداشتم الانبابا جوونی هنوز 68 که چیزی نیست ینی من عاشق این حرفتم حمید :aghosh: بله عه ؟ تعجب کردم یه پسر اینقد استرس داشته باشه ببینیم خدا چی می خواد تو هم بیکار نشین دعا کنننن:vahidrk: پسرا مگه دل ندارن درست از ساعت بعد اینکه کنکور دادم .میدونم چه گندی زدم بابا بیخیال تا 24 ساعت بعد از کنکور همه گند میزنن 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان نتایج اومد همتون اومدید رتبه هاتون رو گفتید تکلیف چیه من باید بیام بگم حتی مجاز نشدم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان نتایج اومد همتون اومدید رتبه هاتون رو گفتید تکلیف چیه من باید بیام بگم حتی مجاز نشدم بیا سرتو بگیر بالا بگو من آزماشیی کنکور دادم و مجاز شدم 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیا سرتو بگیر بالا بگو من آزماشیی کنکور دادم و مجاز شدم حمید بهتره بریم از اینجا بیرون . الان تمام دوستان کنکوری استرس دارن میبینن ما میخندیم خفمون میکنن 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه تو رو خدا انقد نا امید نباشین و استرس وارد نکنین همه به اندازه کافی دلشوره دارن! من که دیگه این تاپیکو تحریم میکنم و نمیام! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها جواب اومد. 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه تو رو خدا انقد نا امید نباشین و استرس وارد نکنینهمه به اندازه کافی دلشوره دارن! من که دیگه این تاپیکو تحریم میکنم و نمیام! الهی .عزیزم گفتم یکم شوخی کنیم از استرس همه کم بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3.چرا اینقدر سخت میگیری 1 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها جواب اومد. ای بابا فرنوش جان شوخیت گرفته 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [TABLE=class: table, width: 100%] [TR] [TD=width: 14%, bgcolor: #f3e6de]نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 13%, bgcolor: #f3e6de]آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 13%, bgcolor: #f3e6de]رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور و غير انتفاعي[/TD] [TD=width: 12%, bgcolor: #f3e6de]نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 13%, bgcolor: #f3e6de]آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي[/TD] [TD=width: 8%, bgcolor: #f3e6de]رتبه کل داوطلب بدون سهميه [/TD] [TD=width: 12%, bgcolor: #f3e6de]رتبه کل داوطلب در سهميه [/TD] [TD=width: 8%, bgcolor: #f3e6de]نمره کل [/TD] [TD=width: 7%, bgcolor: #f3e6de]گرايش[/TD] [/TR] [TR] [TD]مجاز [/TD] [TD]5467 [/TD] [TD]2665 [/TD] [TD]مجاز [/TD] [TD]5091 [/TD] [TD]2680 [/TD] [TD]2665 [/TD] [TD]2886 [/TD] [TD]1 [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: table, width: 100%] [TR] [TD=width: 26%]۱۷/۸۳[/TD] [TD=width: 26%, align: right]7- معدل موثر : [/TD] [TD=width: 17%]مجاز مي باشيد [/TD] [TD=width: 31%, align: right]6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب: [/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جدی میگم جواب اومد.براتون مال خودمو فرستادم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 753 شده رتبم.بدون اینکه هیچی نخوندم و الکی رفتم سر جلسه چطوره؟.مچاز هم شدم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 753 شده رتبم.بدون اینکه هیچی نخوندم و الکی رفتم سر جلسه چطوره؟.مچاز هم شدم آخه این رتبه است ای خنگ خدا. برو جمع کن بساطتو. 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها بیاید رتبه هاتون رو بگید! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من الکی کنکور دادام اصن نخونده بودم.الکی رفتم سر حلسه خووب:دی.سال دیگه میشم 1 تا چشات در بیاد.آخرین نفر مجاز 1800 بوده 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که مجاز نشدمدوستان پیشاپیش تبریک میگم به همه اونایی که قبول شدن:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که مجاز نشدمدوستان پیشاپیش تبریک میگم به همه اونایی که قبول شدن:hapydancsmil: ّرنامه ریزی بودی شما؟من ک هیچی نخوندم مجاز شدم ک:دی 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که مجاز نشدمدوستان پیشاپیش تبریک میگم به همه اونایی که قبول شدن:hapydancsmil: منم مجاز نشدم ، از بس شانسی سوالا رو جواب دادم البته خودم میدونستم ، انشالله کنکور امسال که سرنوشت ساز هست و کنکور اصلیم محسوب میشه جبران میکنم به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ّرنامه ریزی بودی شما؟من ک هیچی نخوندم مجاز شدم ک:دی اره برنامه ریزی بودم.حتما شما باهوش تر یدبهتون تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده