HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان حس شما رو درک میکنم.....ایشالا همتون موفق باشید بگم؟بگم؟باشه میگم این تاپیک همش شده مریم،همششششش منم درکشون میکنم 6 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااییییییییی من دارم میمیییرم 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به لحظات ملکوتی غلط کردم از سال بعد میخونم نزدیک میشویم. 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااییییییییی من دارم میمیییرم :there: انشاله همگی قبولید 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااییییییییی من دارم میمیییرم یه چندساعتی صبر کن 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برم بخوابم تا شب .خبری شد به من خبر بدید 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی من مجاز میشم ؟ آزمایشی رفتم سر جلسه 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :there: انشاله همگی قبولید ولی من میدوم قبول نمیششششم اخه این روزگاره من داااارم 6ماه تلاش کن اخرش هم هیچییی یه چندساعتی صبر کن یعنی بعد چند ساعت بمیییرم؟ به خدااا راضیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی من مجاز میشم ؟ آزمایشی رفتم سر جلسه همه اینجا آزمایشی رفتن کی واقعی رفته پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی من میدوم قبول نمیششششم اخه این روزگاره من داااارم 6ماه تلاش کن اخرش هم هیچییی سخت نگیر توکل به خدا هرچی خیره.دنیا که به آخر نمیرسه.اینقدر زود مایوس نباش 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه اینجا آزمایشی رفتن کی واقعی رفته پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): من واقعی بودم دا حال و روزم اینهههه سخت نگیر توکل به خدا هرچی خیره.دنیا که به آخر نمیرسه.اینقدر زود مایوس نباش توکلم به خدا هست که تا الان زنده ام وگر نه.... ولی اصلا کور سوی امیدی نمی بینم بی چاره خداچیکار کنه 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من واقعی بودم دا حال و روزم اینهههه سخت نگیر توکل به خدا هرچی خیره.دنیا که به آخر نمیرسه.اینقدر زود مایوس نباش توکلم به خدا هست که تا الان زنده ام وگر نه.... ولی اصلا کور سوی امیدی نمی بینم بی چاره خداچیکار کنه من یه سوال بپرسم؟ شما پسری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انشاله که همتون قبول میشید و نتیجه زحمت هاتون رو می بینید اما تورو خدا همه زندگی رو فقط کنکور نبینید.کنکور تمام زندگی نیست.انشاله در تمام مراحل دیگه زندگیتون موفق و سربلند باشید 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی من مجاز میشم ؟ آزمایشی رفتم سر جلسه گفتن آزمایشیا قبول نمیشن شوخی کردم انشالا همه به اندازه تلاششون نتیجه میگیرن 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی من میدوم قبول نمیششششم اخه این روزگاره من داااارم 6ماه تلاش کن اخرش هم هیچییی یعنی بعد چند ساعت بمیییرم؟ به خدااا راضیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا دیگه از اونجا به بعدش دست خودته ولی نتیجه رو ندیدی از دنیا نرو امید داشته باش:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتن آزمایشیا قبول نمیشنشوخی کردم انشالا همه به اندازه تلاششون نتیجه میگیرن اره منم آزمایشی بودم و مطمئنم قبول نمیشم.توکل به خدا انشاله سال بعد 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره منم آزمایشی بودم و مطمئنم قبول نمیشم.توکل به خدا انشاله سال بعد ا کوجا مطمئنی شاید خدا خواست و قبول شدی 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توکلم به خدا هست که تا الان زنده ام وگر نه.... ولی اصلا کور سوی امیدی نمی بینم بی چاره خداچیکار کنه من یه سوال بپرسم؟ شما پسری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بله حالا دیگه از اونجا به بعدش دست خودته ولی نتیجه رو ندیدی از دنیا نروامید داشته باش:vahidrk: ببینیم خدا چی می خواد تو هم بیکار نشین دعا کنننن:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ا کوجا مطمئنیشاید خدا خواست و قبول شدی ینی من عاشق این حرفتم حمید :aghosh: من یه سوال بپرسم؟ شما پسری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بله عه ؟ تعجب کردم یه پسر اینقد استرس داشته باشه 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ا کوجا مطمئنیشاید خدا خواست و قبول شدی درست از ساعت بعد اینکه کنکور دادم .میدونم چه گندی زدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده