Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که اصلا استرس ندارم! حالا رتبه 1 نشدم 10 که میشم! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که اصلا استرس ندارم!حالا رتبه 1 نشدم 10 که میشم! جونه من؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوشحالم منم امشب یه انرژی مثبت خاصی دارم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم امشب یه انرژی مثبت خاصی دارم شاید امشب یهو فهمیدن باید یه صفر از جلو رتبه هامون بردارن:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاید امشب یهو فهمیدن باید یه صفر از جلو رتبه هامون بردارن:hapydancsmil: هورااااااااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ولی جدی گفتم! من نه استرس دارم نه کشته مرده کارت دانشجوئی ام! من همیشه دانشجوام :mrsbeasley: و سعی میکنم باشم فقط دوست دارم حق به حقدار برسه ... هر کس لایق هر رتبه ایه نصیبش بشه! ایشالله همه ما جزء رتبه های برتر باشم. 3 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دو سال دیگه میاین و میفهمید چه خبره:icon_pf (34): من باهات موافقم 1 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تازه این تاپیک رو دیدماسترس کجاااااااااااااااااا بودمن که همون روز بعد کنکور اعلام کردم گند زدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3دوستان امیدوارم شماها قبول بشید 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه داره تموم میشه. 1 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تصمیم گرفتم تا فردا شب ساعت 8 دیگه نت نیام تا اندکی از استرس کاسته شود :) 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تصمیم گرفتم تا فردا شب ساعت 8 یه صفحه سازمان سنجش باز کنم، هی رفرش بزنم 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تصمیم گرفتم تا فردا شب ساعت 8 یه صفحه سازمان سنجش باز کنم، هی رفرش بزنم وای من قلبم میاد تو دهنم اون لحظه:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم تصمیم گرفتم تا فردا شب ساعت 8 یه صفحه سازمان سنجش باز کنم، هی رفرش بزنم منم همین تصمیم رو دارم. 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من حاضرم به جای همه نتایج رو ببینم 6 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من خوابم نمی بره ...خدا خیرشون ندهاد با این ساعت 20 اشون :) 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میترسم فردا همون موقع شارژ نتم تموم شه :icon_pf (34):ینی به کجاها فک کردما 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سمیه جون نگران نباش توکلت به خدا باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده