رفتن به مطلب

اعلام نتيجه اوليه آزمون کارشناسي ارشد 92

ارسال های توصیه شده

بچه ها شرمندم

روحیه ی همتونو خراب کردم ، ببخشید

واستون همه ی خوبیارو میخوام :icon_gol:

این حرفا چیه که میزنی.

ما حال این روزاتو بیشتر از هر کس دیگه ای درک میکنیم.:w02:

چاره ای نیست. خوشحال باش که دیگه داره تموم میشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 687
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یعنی من کشته مرده استرس گرفتنای شمام :ws3:

همچین میگن عمرم رفت ک انگار 9 ماه نشستن یه بند خوندن:ws28:....خوبه خیلیاتون حتی تا خود ماه کنکورم تو نت پلاس بودین :ws28:

کسی باس استرس بگیره ک خونده نه شماها ...پس بیخیال بابا گرفتین مارو :whistle::vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی من کشته مرده استرس گرفتنای شمام :ws3:

همچین میگن عمرم رفت ک انگار 9 ماه نشستن یه بند خوندن:ws28:....خوبه خیلیاتون حتی تا خود ماه کنکورم تو نت پلاس بودین :ws28:

کسی باس استرس بگیره ک خونده نه شماها ...پس بیخیال بابا گرفتین مارو :whistle::vahidrk:

دوست گلم......

شما که از زندگی شخصیه بچه ها چیزی نمیدونی گلم....

ب نظر من همه تلاش کردن..هرکسی خدابخواد نتیجشو میبینه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اه سودی تا الان سه بار بخاطر امضات که موس میره روش صدا برق میده سکته ناقص زدم :w000: (خیلی باحال هر دفه ام میگم یا ابرفرز چی بود:ws28:)

............................................

من استرس ندارم امسال اخه برام ارزششو از دست داد ولی تا یه هفته بعد کنکور کابوس میدیدم... خواب دیدم رتبه ها که اومد پایینشم نوشته قابل توجه کسانی که ازمونشون دو مرحله ای ازمون مرحله دوم دو هفته دیگست تو خواب دیگه نکردم رتبمو ببینم همونجور سکته کردم رفت الان نگرانم خوابم تعبیر شه:4564:(از بس اینا هر سال سر اسکیس یه حرکتی پیاده کردن فکر کردم دیگه پنج تا سوال 3 ساعت که دیگه نمیتونن زمانشو کم کنن ییهو میان میگن ازمونتون زود میگیریم که هیچ کار نکنین پارسال من از عید واسه اسکیس شروع کردم امسال گفتم ارزش نداره تا نتیجه نیاد اسکیس کار نمیکنم:sigh:)

• Like 4
لینک به دیدگاه
اه سودی تا الان سه بار بخاطر امضات که موس میره روش صدا برق میده سکته ناقص زدم :w000: (خیلی باحال هر دفه ام میگم یا ابرفرز چی بود:ws28:)

............................................

من استرس ندارم امسال اخه برام ارزششو از دست داد ولی تا یه هفته بعد کنکور کابوس میدیدم... خواب دیدم رتبه ها که اومد پایینشم نوشته قابل توجه کسانی که ازمونشون دو مرحله ای ازمون مرحله دوم دو هفته دیگست تو خواب دیگه نکردم رتبمو ببینم همونجور سکته کردم رفت الان نگرانم خوابم تعبیر شه:4564:(از بس اینا هر سال سر اسکیس یه حرکتی پیاده کردن فکر کردم دیگه پنج تا سوال 3 ساعت که دیگه نمیتونن زمانشو کم کنن ییهو میان میگن ازمونتون زود میگیریم که هیچ کار نکنین پارسال من از عید واسه اسکیس شروع کردم امسال گفتم ارزش نداره تا نتیجه نیاد اسکیس کار نمیکنم:sigh:)

الهی بمیرم برات واسه خودم هم میشه:ws28:

رشته شما خیلی سخته

دو مرحله تازه عملی:sad0:

• Like 4
لینک به دیدگاه
الهی بمیرم برات واسه خودم هم میشه:ws28:

رشته شما خیلی سخته

دو مرحله تازه عملی:sad0:

خدا نکنه ژیگر ... امیدوارم عادت کنیم:ws3:

اره پدر صلواتیا اسکولمون کردن یه سال کامل باید واسه کنکور وقت بزاریم اخرشم سلیقه ای نمره میدن ادم نمیفهمه چی شد چرا اینجوری شد...:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدا نکنه ژیگر ... امیدوارم عادت کنیم:ws3:

اره پدر صلواتیا اسکولمون کردن یه سال کامل باید واسه کنکور وقت بزاریم اخرشم سلیقه ای نمره میدن ادم نمیفهمه چی شد چرا اینجوری شد...:4564:

همین دیگه...

این همه میخونید تئوری نتیجه میگیرین

تو عملیش بی معرفتی میشه

اه اه اه:whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
همین دیگه...

این همه میخونید تئوری نتیجه میگیرین

تو عملیش بی معرفتی میشه

اه اه اه:whistles:

قربونت که انقدر درکت بالاست:icon_pf (17): من بشخصه کمتر کسی با رشته غیر مرتبط به رشته های دومرحله ای دیدم که بتونه این موضوع درک کنه..:hanghead:

من نیز هم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

اریودختی عزیزم نگران نباش مرحله دوم واسه برنامه ریزی خیلی به ضررت نمیتونه بشه چون اول بچه های که غیر مرتبط با شهرسازین به دلیل نبودن کلاس متعدد واسه مرحله دو کمتر موفق میشن بعدشم تو انجمن دوستای شهرساز زیاد داری همه کمکت میکنن واسه مرحله دوم امیدوارم این چیزا کم گیر میاد پارسال دوستام زنگ میزدن میپرسیدن واسه مرحله دو برنامه ریزی استاد میشناسم یا نه .. گیر نمیومد همین خیلی خوبه رقابتش بیشتر به تلاش و جدیت هرکی برمیگرده ...:ws31:

امیدوارم رتبه مرحله اولتم خوبتر از اونی که فکر میکنی بشه...:there:

• Like 2
لینک به دیدگاه

همش فکر میکردم باید نزدیک نتایج اینطوری باشم:w000::84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:ws25::v57xpgj21gn50sq6izf:w74:

ولی الان خیلی خوبم اصن از این بیتر نمیشه:ws3::w14::dancegirl2::(50)::persiana__hahaha::4chsmu1::connie_24::girl_in_dreams:

ریلکس باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــید:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

سودی لینک اینجا رو برام گذاشت! ما از اشتراک خارج کرده بودیما! :sad0:

بی تو هرگز......با تو عمری داداش حمید....

تو نباشی حال نمیده:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...