.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شولوخ تونید میدم آواتالم هاپولیتون تونه فمیدین؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی من میگم نتایج قراره قبل 22 ام بیاد..هیشکی باور نمیکنه.. هی من میگم..شما میگین نه:icon_razz: حالا برین تو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و باز بگین نه ... برین و به چشم خودتون ببینین که نتایج نیومده هنوز 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی من میگم نتایج قراره قبل 22 ام بیاد..هیشکی باور نمیکنه..هی من میگم..شما میگین نه:icon_razz: حالا برین تو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و باز بگین نه ... برین و به چشم خودتون ببینین که نتایج نیومده هنوز تهش بود سکته 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شولوخ تونیدمیدم آواتالم هاپولیتون تونه فمیدین؟ یا ابورفرز چه اواتاری :obm: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی من میگم نتایج قراره قبل 22 ام بیاد..هیشکی باور نمیکنه..هی من میگم..شما میگین نه:icon_razz: حالا برین تو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و باز بگین نه ... برین و به چشم خودتون ببینین که نتایج نیومده هنوز این دیگه سر کاری بودا 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا ابورفرز چه اواتاری :obm: آواتالم بده مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این دیگه سر کاری بودا واسه منم نشون نمیده که این چیه الهه گذاشتی دلم ریخت 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آواتالم بده مگه؟ نه ادم دلش میخواد لپاشو گاز بگیره 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واسه منم نشون نمیده که این چیه الهه گذاشتی دلم ریخت خواستم روحیتون شاد شه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط 3 روز دیگه واسه ضد حال روز شماری میکنی یا واسه شیرینی باران ؟ 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ كارنامه نتايج اوليه آزمون مذكور از ساعت 20روز يكشنبه مورخ 22/2/92 بر روي سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قابل مشاهده خواهد بود دوسه تان سنجش گفته ساعت 8 شب ولی تجربه من میگه چند ساعت زودتر میاد ساعت 12 ظهر نیومد 3 نیومد دیگه حتما 6 میاد........ همون موقه که شلوغ ببینین اولش ادرنالین میزنه بالا هی تند مشخصات میدین هی صفه بالا نمیاد بعد تو چند مین همه زندگیت میاد جلو چشت بعد باز صفه بالا نمیاد خلاصه وقتی که کلا بی حال بی تفاوت شدی ییهو صفه میاد بالا و بقیه اش دیگه با خداست امیدوارم که شما خندون باشین 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوسه تان سنجش گفته ساعت 8 شب ولی تجربه من میگه چند ساعت زودتر میاد ساعت 12 ظهر نیومد 3 نیومد دیگه حتما 6 میاد........همون موقه که شلوغ ببینین اولش ادرنالین میزنه بالا هی تند مشخصات میدین هی صفه بالا نمیاد بعد تو چند مین همه زندگیت میاد جلو چشت بعد باز صفه بالا نمیاد خلاصه وقتی که کلا بی حال بی تفاوت شدی ییهو صفه میاد بالا و بقیه اش دیگه با خداست امیدوارم که شما خندون باشین :4564: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :4564: گریه نکن ایشالا رتبت خوب میشه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گریه نکن ایشالا رتبت خوب میشه ایشالا همگی باهم رتبه مون عالی بشه. 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واسه ضد حال روز شماری میکنی یا واسه شیرینی باران ؟ شیرینی دیگه :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالا همگی باهم رتبه مون عالی بشه. قربون شما من کنکورم دو مرحله ای واسه مرحله اولمم حدود رتبمو میدونم زیاد برام مهم نیست.. معجزه نمیشه ولی بقیه همه ایشالا شاد باشن این روزا ادم تا مرحله جنون میبره :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربون شما من کنکورم دو مرحله ای واسه مرحله اولمم حدود رتبمو میدونم زیاد برام مهم نیست.. معجزه نمیشهولی بقیه همه ایشالا شاد باشن این روزا ادم تا مرحله جنون میبره :icon_pf (34): چقد مث منی 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربون شما من کنکورم دو مرحله ای واسه مرحله اولمم حدود رتبمو میدونم زیاد برام مهم نیست.. معجزه نمیشهولی بقیه همه ایشالا شاد باشن این روزا ادم تا مرحله جنون میبره :icon_pf (34): چقد مث منی :there: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده