.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تازه نمیدونی دیروز بیمارستان بستری بودم انا لله و انا الیه راجعون بمناسبت درگذشت ناگهانی ، دوست ، خواهر ، مادر و همسر گرانقدر که به دلیل حادثه ناگوار اعلام نتایج کنکور دار فانی را وداع گفتند از ساعت 14-16 مجلس ختمی در پروف ایشان برگزار می گردد :vahidrk: بی تلبیت 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :vahidrk:بی تلبیت سودی ی ی ی ی ی بیا بغلم گریه کنیم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تازه نمیدونی دیروز بیمارستان بستری بودم انا لله و انا الیه راجعون بمناسبت درگذشت ناگهانی ، دوست ، خواهر ، مادر و همسر گرانقدر که به دلیل حادثه ناگوار اعلام نتایج کنکور دار فانی را وداع گفتند از ساعت 14-16 مجلس ختمی در پروف ایشان برگزار می گردد بس که چیزی بزنم تو سرت؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سودی ی ی ی ی ی بیا بغلم گریه کنیم بی بخلم اما گیه نتون عزیزه دلم هرچی که خدا بخواد همون میشه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی بخلم اما گیه نتون عزیزه دلمهرچی که خدا بخواد همون میشه بس که چیزیبزنم تو سرت؟:vahidrk: :yes: 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه نتایج کذایی اومده ک مجلس ختمه؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا این فاطمه شلوغش کرده 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه نتایج کذایی اومده ک مجلس ختمه؟ نه دیگه دارم خودمو اماده میکنم ، تا قند بشکونیم و ... دو 3 روز طول میکشه 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا در این تاپیک رو گل بگیرید! هر وقت میام صفحه اصلی فروم رنگ عوض میکنم! 5 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :yes: سلام كي كارشناسي قبول شده؟ تو بول سدي؟ من همونs333هستم 3 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه دیگه دارم خودمو اماده میکنم ، تا قند بشکونیم و ... دو 3 روز طول میکشه می گم خانوم اریو دخت نکنه خیلی خونده بودین که اینقد الان استرس دارین :)؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ می گم خانوم اریو دخت نکنه خیلی خونده بودین که اینقد الان استرس دارین :)؟؟؟؟؟؟؟ از کجا فهمیدین؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از کجا فهمیدین؟؟؟ همین جوووری گفتم، آخه کسی که نخونده باشه دیگه استرسی نداره ...چون حتما براش مهم نبوده که نخونده پس نتیجم براش نباید مهم باشه .....ولی کسی ک خونده استرس می گیره :))) 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین جوووری گفتم، آخه کسی که نخونده باشه دیگه استرسی نداره ...چون حتما براش مهم نبوده که نخونده پس نتیجم براش نباید مهم باشه .....ولی کسی ک خونده استرس می گیره :))) نمیشه گفت که نخوندم ، ولی خوب شهرسازی رو که میدونید چقد گستردس واسه همین میترسم 7 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشه گفت که نخوندم ، ولی خوب شهرسازی رو که میدونید چقد گستردس واسه همین میترسم نترسین بابا هیچ تلاشی بی نتیجه نیست :) نهایتش اینه که می زنید غیر انتفاعی امام رضا ک راحت می تونید قبول شید 7 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم استرس دارم استرس چرا نهایتش اینه میری سربازی:( 6 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشه گفت که نخوندم ، ولی خوب شهرسازی رو که میدونید چقد گستردس واسه همین میترسم تا من اين جا هستم كسي حق نداره بترسه مگه نشنيدي ترس برادر مرگه 4 لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ استرس چرا نهایتش اینه میری سربازی:( سربازی 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اســـــــــــترس رخنه کن در وجود دوستـــــــــــــــــان 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده