رفتن به مطلب

قارچ کامبوجا


ارسال های توصیه شده

تاريخچه قارچ كامبوجا:قارچ كومبوجا،کامبوجا مربوط به ۲۲۰ سال قبل از میلاد در چین (منچوری) مورد مصرف داشته‌است و سپس از راه خطوط بازرگانی به روسیه وکشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در زمان جنگ به دلیل کمبود چای و شکر (محیط کشت کامبوچا ) از رواج افتاد. تمامی صد ساله‌های کشور روسیه، اسپانیا، تبت، ژاپن و چین عمر سراسر سلامتی خود را، مدیون این قارچ مي‌باشند. امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده‌است. این قارچ از روسیه به کشور ما ایران نیز راه پیدا کرده و چند سالی است در بعضی نقاط از آن استفاده می‌کنند.

  • Like 1
لینک به دیدگاه

سرکه قارچ کومبوچا به خاطر داشتن اسید گلوکورنیک به کبد کمک می کند تا سموم شیمیایی و غذایی را از طریق کلیه دفع کند و یک سم زدایی کامل را در بدن انجام دهد. با نوشیدن یک نیم استکان سرکه شربت کومبوچا با هر وعده غذایی تمام امراض وابسته به انباشتگی سموم در بدن بخصوص سرطان دفع می شود و انرژی حیاتی جوانی بلافاصله به وجود فرد برمی گردد. کومبوچا دیابت نوع دو را به سرعت درمان می کند و منبعی سرشار از تمام ویتامین های گروه ب است. شربت نوشیدنی سرکه کمبوجا نتیجه تخمیر چای شیرین معمولی به شربت سرکه ای بی نظیر توسط اجتماع مشترک مخمر و باکتری ویژه ای به اسم قارچ کمبوجا است که با داشتن:اسیدها،آمینو اسیدها،و ویتامینهای ضروری بدن با سرعتی شگرف سموم بدن را پاک سازی میکند و سیستم سوخت و ساز بدن را در مدت کوتاهی به حالت طبیعی بر می گرداند.قارچ و سرکه کومبوجا را هر کسی می تواند در منزل خود تولید و تکثیر انبوه نماید و به بستگان و دوستان هدیه نماید و در سلامت آنها شریک شود. بازگشت جوانی،تاخیر پیری،سم زدایی عالی،آرامش،افزایش هوش و سرحالی به خاطر وجود ویتامینهای گروه ب ۱ الی ب ۱۲ ،درمان بیماریهای مزمن و فسادآور،و انرژی حیاتی و درمان انواع سرطان از جمله فوائد این سرکه کومبوجا و منحصر به فرد است و این یکی از موهبت های الهی است که خداوند به بشر هدیه نموده است.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

اثرات چای نوشيدني قارچ کامبوجا( منچوریایی ) بر مصرف کنندگان

۱-قارچ كومبوجا چین و چروک‌های پوست را کاهش داده و لکه‌های قهوهایروی دستها و صورت را برطرف می‌سازد و موجب افزایش خاصیت رطوبت پذیری روی پوست است جوش‌ها و کورک‌ها را برطرف می‌کند.

2-کبد چرب را ۴۵ روزه درمان می کند.

3- از ناراحتی‌های قلبی می‌کاهد، تصلب شرائین و فشار خون را درمان می‌کند.

4- میزان قند خون را تنظیم کرده سبب افت ناگهانی قند خون در افراد دیابتی می‌شود و اگر به طور روزانه و با توصيه مقدار دوز ارائه شده مصرف شود در مدت ۱۰۰ روز اوره را کاهش می‌دهد.

5- فعالیت کبد را افزایش داده و نارسایی‌های کبد وکلیه را درمان می‌کند.

6-میزان کلسترول خون و اوره را کاهش می‌دهد.

7-فشار خون را تنظيم مي‌كند.

۸- در ناراحتی‌های کلیوی توصیه می‌شود ،مثانه را پاک می‌کند‌ و کولیت و سایر دردهای دستگاه گوارش را التیام می‌بخشد.

9-باعث لاغر شدن و کنترل وزن بدن می‌گردد.

10- از برخی سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.

11-رافع یبوست است.

12-قارچ کومبوجا (کامبوجا)عاملى مؤثر در پيشگيري از سکته‌هاى قلبى شناخته شده.

۱3-رگها را نرم می‌سازد و جریان خون را افزایش مي‌دهد.

1۴- از بیخوابی می‌کاهد.

15- برطرف کننده ناراحتی‌های عضلانی در شانه و گردن و در ناحيه كمر نرمش افزونتري ملاحظه مي‌نمائيد.

16-در رفع برونشیت و سرفه‌های آسمی در مدت۲تا۳ روز کمک می‌کند.

17-به دفع مزاج بلغمی کودکان نیز یاری می‌رساند.

18-حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می‌بخشد.

19-برای درمان آب مروارید و سایر تغییرات قرنیه موثر است و دید چشم را افزایش می‌دهد.

20-اثر شگفت انگیزی بر پوست سر دارد،از تاسی سر جلوگیری می‌کند و موها را ضخیم و سیاه می‌کند(حتی موهای سفید).

21-رشد سلول‌هایى سرطانى و ايدز را متوقف مى‌کند.

۲2-بیماری نقرس را درمان می کند.

۲3-فلجی ام.اس ms را درمان می کند.

24- روماتيسم و درد مفاصل را درمان مي‌كند.

۲5-در زمان یائسگی خانمها از گر گرفتگی جلوگیری می کند.

26-مور مور كردن انگشتان دست و بي حسي آن را برطرف مي‌كند.

27- صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژي بيشتري را احساس مي‌نمائيد.

28-داراي گروه ويتامينهايb1 تاb12 مي‌باشد كه هريك از اين ويتامينها كاربرد خاصي براي انسان دارد.

۲۹-قوای میل جنسی را افزون می نماید.

۳۰-قارچ کومبوجا به دلیل داشتن اسید گلوکونیک و گلوکورونیک کسانی که در مناطق پرخطر و آلوده با سموم شیمیایی زندگی می کنند اثر نکرده و تاثیر سموم بر آنها بی اثر است.

۳۱- نوعى ”آنتى‌بیوتیک قوی“ در ترکیب قارچ کومبوجا (كامبوجا) وجود دارد که وجود آن باعث مى‌شود مواد زائد و سموم بدن دفع مي‌‌شود.، طول دوران جواني افزايش و علایم اولیهٔ پیری ديرتر ظاهر ‌گردد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

صدها سال است که مردم آسیا چاى کومبوجا مى‌نوشند.

علاوه بر این، قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکته‌هاى قلبى شناخته شده و به اعتقاد پزشکان که اثرات این قارچ را بر روى افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده‌‌اند ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است. زیرا مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ‌ها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرى است جلوگیرى مى‌کند.

در واقع با مصرف ”کومبوجا“ طول دوران جوانى افزایش مى‌یابد و زمان پیرى دیرتر فرا مى‌رسد. پژوهشگران و پزشکان براى اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقى که در آنجا به‌طور سنتی، قارچ کومبوجا به‌صورت محلول در نوعى نوشیدنى استفاده مى‌شود اشاره مى‌کنند. آنها مى‌گویند: بسیارى از کسانى که در مناطق کوهستانى قفقاز یا مناطق روستائى سیبرى مانند ”یاکوتایا“ در اوکراین، تبت یا اسپانیا زندگى مى‌کنند بیشتر از یکصد سال سن دارند و یکى از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ ”کومبوجا“ است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمى‌گیرند که شرایط اقلیمى و ژنتیکى نیز در این مورد نقش عمده‌اى دارد.

اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مى‌گیرد، یک نوشیدنى ساده که ترکیبى است از چاى معمولى و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائى آن تغییر کرده است. گزارش‌هاى علمى بسیارى که تاکنون دربارهٔ قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مى‌دهد که به عقیدهٔ پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مى‌کنند آنها معتقد هستند چاى کمبوجا یک مادهٔ غذائى مکمل به حساب مى‌آید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارى‌ها مى‌شود.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...