رفتن به مطلب

طرز تهیه کفیر ....


ارسال های توصیه شده

:

 

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﺤﺼﻮﻻ‌ﺕ ﮐﻔﯿﺮ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ  ﺩﻭﻍ ﮐﻔﯿﺮ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﮐﻔﯿﺮ ﺩﺭ ﻣﻨﺰﻝ :

 

1- ﺟﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﺷﯿﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﺳﺮﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﻥ( ﺑﻪ ﺟﺰ ﺷﯿﺮﻫﺎﯼ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ ﺑﺎ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭﯼ ﻃﻮﻻ‌ﻧﯽ

2- ﺗﻬﯿﻪ ﻇﺮﻑ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﯾﺎ ﭘﻼ‌ﺳﺘﯿﮑﯽ ﺩﻫﺎﻥ ﮔﺸﺎﺩ ﺩﺭﺏ ﺩﺍﺭ  ( ﻓﻠﺰﯼ ﻧﺒﺎﺷﺪ )

3- ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ 1 ﻟﯿﺘﺮ ﺩﻭﻍ ﯾﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﮐﻔﯿﺮ ﻣﯿﺒﺎﯾﺴﺖ 30 ﺗﺎ 40 ﮔﺮﻡ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﺎﺭﭺ ﮐﻔﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ 1 ﻟﯿﺘﺮ ﺷﯿﺮ ( ﺑﻨﺪ 1 ) ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ( ﺑﻨﺪ 2 ) ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺩﺭﺏ ﺁﻧﺮﺍ ﻣﺤﮑﻢ ﺑﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮐﻤﺪ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﺑﯿﻦ 18 ﺗﺎ 20 ﺩﺭﺟﻪ ﯼ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺑﯿﻦ 12 ﺍﻟﯽ 18 ﻭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺗﺎ24 ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ . ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﻇﺮﻑ ﻣﺤﺘﻮﯼ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ، ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﻓﺎﺳﺪ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ، ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺁﺷﻨﺎﯾﺎﻥ ﻭ ﯾﺎ ﻫﺮ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﺪﻫﯿﺪ . ﺯﯾﺮﺍ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻗﺎﺭﭺ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﭼﺸﻤﮕﯿﺮﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻣﻨﺠﺮﺏ ﺑﻪ ﻃﻮﻻ‌ﻧﯽ ﺷﺪﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﺨﻤﯿﺮ ، ﺗﻮﻗﻒ ﺗﮑﺜﯿﺮ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﺩﺭ ﺩﺭﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﺣﺘﯽ ﻣﺮﮒ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. )

 

 

4- ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻓﻮﻕ ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﺑﻪ ﻗﺎﺭﭺ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﻨﺪ. ﻓﺮﺍﯾﻨﺪ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻗﺎﺭﭺ ﺷﻤﺎ ، ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﻞ ﻭ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ، ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.ﻋﻤﻮﻣﺎ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﯿﻦ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﮔﺬﺷﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﻻ‌ﺯﻡ (ﺑﻨﺪ 3 ) ﻓﺮﺍﯾﻨﺪ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ . ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻗﺎﺭﭺ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻭ ﺷﯿﺮ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﯾﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺎﻻ‌ ﺑﺎﺷﺪ ، ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ. ﺍﺯ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﺨﻤﯿﺮ  ﮐﺎﻣﻞ : ﺩﻟﻤﻪ ﺷﺪﻥ ﺷﯿﺮ ﺩﺭ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﻇﺮﻑ ، ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻥ ﻣﺎﯾﻊ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﺁﺏ ﭘﻨﯿﺮ ﺩﺭ ﺗﻪ ﻇﺮﻑ ﻭ ﺷﻨﯿﺪﻥ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻥ ﮔﺎﺯ، ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺭﺏ ﻇﺮﻑ ( ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ) ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ.

5- ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﺨﻤﯿﺮ ، ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎﺕ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﻧﺪ.ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺏ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻫﺴﺘﮕﯽ ﺑﺎﺯ ﻭ ﻣﻮﺍﻇﺐ ﮔﺎﺯ ﻇﺮﻑ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﭘﺎﺷﯿﺪﻩ ﻧﺸﻮﺩ.

 

6- ﻣﺤﺘﻮﯾﺎﺕ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻮﺭﯼ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺰ ﻭ ﯾﺎ ﺑﺎ ﺻﺎﻓﯽ ﭘﻼ‌ﺳﺘﯿﮑﯽ ( ﺍﺯ ﺻﺎﻓﯽ ﻓﻠﺰﯼ ﻭ ﯾﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻓﻠﺰﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﻨﯿﺪ ) ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ . ﻗﺎﺭﭺ ﺩﺭﻭﻥ ﺻﺎﻓﯽ ﺭﺍ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺑﻪ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﺎ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺑﻌﺪﯼ ﺻﺒﺮ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

  • Like 5
لینک به دیدگاه

7- ﻣﺎﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺭﺍ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﺁﺏ ﺭﻗﯿﻖ ﻭ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﺩﻭﻍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮﺩﻥ ﻧﻤﮏ ، ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﯽ ﻫﺎ ﻭ ﯾﺎ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻋﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺩﺭﻭﻥ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯾﺪ.

8- ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺷﯿﺮ ﺩﺭ ﻣﻨﺰﻝ ، ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻗﺎﺭﭺ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺣﺪ ﺍﮐﺜﺮ ﺗﺎ 24 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﺏ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﺩﺭ ﻏﯿﺮ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﻗﺎﺭﭺ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﺧﺸﮏ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 24 ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺣﯿﺎﺕ ﻧﯿﺴﺖ.

9- ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻗﺎﺭﭼﻬﺎ ﻭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ ﺷﺴﺘﺸﻮ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻻ‌ﺯﻡ ﺷﺴﺘﻦ ﻗﺎﺭﭺ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺩﻓﻌﻪ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ.

  • Like 5
لینک به دیدگاه

سایر خواص مهم درمانی کفیر:افزایش طول عمر ،برطرف کننده بیماری های گوارشی و روده ای و مثانه ای و رفع خستگی ، جلوگیری از بیماری پوكی استخوان، درمان آلرژی ها ،درمان كودكان مبتلا به بیش فعالی یا هایپر اكتیویتی ، سرشار از ویتامین های گروه ب (مانند نیاسین ، پیردوكسین و اسید فولیك) ، غنی از (كلسیم ، فیبر و پروتیئن ) ،ممانعت كننده از اثر پرتودهی رادیولوژیك ، باكتری‌ها و مخمرهای فعال در كفیر نسبت به ماست ارزش تغذیه‌ای بالاتری را فراهم می‌كند كه به عنوان تغذیه تكمیلی برای زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. از آنجایی كه اندازه دلمه كفیر از ماست كوچك‌تر بوده لذا هضم راحت‌تری دارد. همچنین مخمرهای موجود در آن قادر به ساخت اسید فولیك بوده كه كوآنزیم یك سری واكنش های حیاتی جهت رشد سلول ها است . كمبود اسید فولیك در خانم ها بویژه خانم های باردار شایع است.مهمترین خواص درمانی آن در مراكز تحقیقاتی معتبر دنیا به ثبت رسیده است .

خواص در مانی کفیر بر دستگاه ها و سایر اعضاء بدن :

1- دستگاه عصبی : کفیر حاوی پروتئین و بعضی اسیدهای آمینه ضروری است. تریپتوفان یکی از این اسید آمینه هایی است که به دلیل اثر آرام بخش آن بر سیستم عصبی شهرت دارد و نیز به علت داشتن املاح مهم برای سلامتی از جمله

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و کلسیم، برای جلوگیری از عوارض سیستم عصبی از جمله ناراحتیهای عصبی ، افسردگی ، بی‌اشتهایی عصبی ، فشارهای عصبی ، اضطراب ، بیخوابی در رژیم های غذایی توصیه می‌گردد.

2- دستگاه گوارشی: درمان بیماری های گوارشی از جمله زخم معده و اثنی عشر ، تورم معده و روده « گاستریت و انتریت » و ناراحتیهای کبدی و یرقان ( کفیر باعث نابود شدن زایده های اضافه در روده ها می شود ) ، اصلاح سیستم گوارش در زمان مصرف داروهای آنتی بیوتیك ، افزایش حركات دودی روده و درمان یبوست (هموروئید)، درمان اسهال و ضد عفونی كننده محیط روده ،تحریک ترشح شیره معده ، ممانعت از نفخ روده ای ، درمان بیماری عدم تحمل لاكتوز در كسانی كه نمی توانند شیر بخورند ، هضم راحت تر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن ، افزایش بزاق دهان .

3- دستگاه قلبی و عروقی : متعادل كردن فشار خون به دلیل منبع غنی از ویتامین k ، كلسیم و پتاسیم. کمک در درمان بیماریهای قلب و عروق ، انسداد عروق ، نارسایی عروق کرونر قلب (پاک کننده ی جدار عروق).

4- سیستم دفاعی بدن : مقاوم كردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا( از قبیل سرماخوردگی، بیماری‌های عفونی ، سرطان و... ) . در قدیم کفیر در بیمارستان ها و آسایشگاه ها برای بهبود مشکلات مختلفی مثل بی نظمی های متابولیک، و بیماری های

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
استفاده می شد و حتی در مواقعی که هیچ راه درمانی برای بیماری هایی مثل
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، سرطان و اختلالات گوارشی وجود نداشت، مصرف کفیر را به بیماران تجویز می کردند. تحقیقاتی نیز بر روی فعالیت ضد توموری کفیر انجام شده است. کشت های خاصی از کفیر وجود دارند که می توانند به ترکیبات جهش زا(موتاژن) مثل ایندول و ایمیدازول متصل شوند. فعال شدن سیستم ایمنی بدن با کفیر و با اسفنگومیلین های جدا شده از لیپیدهای آن در دو محیط زنده و غیر زنده ثابت شده است. مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهای دردناک عود کننده ) به مدت سه ماه بهبودی کامل یافته اند. از عود تبخال جلوگیری می کند . كفیر محصول غنی از آنزیم بوده و حاوی میكروارگانیسم‌های مفیدی است كه به تعادل اكوسیستم داخلی بدن كمك كرده و به علت داشتن مخمرهای مفید باعث كنترل و از بین رفتن مخمرهای پاتوژن در بدن می‌شود.

5- پوست و مو :کفیر مؤثر در زیبایی و شادابی پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده های آرایشی ) ، ناراحتیهای پوستی به ویژه اگزما و جوشهای صورت ، موجب لطافت و نرمی پوست بدن می شود ( از طریق استعمال آن روی پوست ).

6- غدد و متابولیسم :کاهش دهنده کلسترول خون ، کمک درتنظیم قندخون ، درمان پوکی استخوان به دلیل داشتن مقادیر زیاد کلسیم .

موارد و میزان پیشنهادی مصرف دوغ یا ماست کفیر در درمان بیماریها :

هرگز قارچ محتوی شیر را در یخچال نگذارید ((بجز در فصل تابستان ماههاي تير و مرداد كه دماي منزل بسيار گرم است بعد از خارج كردن از يخچال و چند ساعت فرآيند عمل آوري و تبديل ماست كفير انجام خواهد شد))، چون قارچ تکثیر نخواهد شد و تخمیر آن هم کند انجام می شود. لازم به ذکر است که قارچ تنها تحمل ماندن 48 ساعت را به صورت خشک دارد و بعد از آن دچار خرابی می شود . در صورت عدم دسترسی به شیر می توانید حداكثر 48 ساعت آن را در آب نگهداری كنید.بایستی هفته ای یکبار قارچ و ظرف مربوط به آن را با آب ولرم شستشو دهید . به این ترتیب خود قارچ در طول سه الی چهار هفته زیاد می شود و تقریباً 2 برابر می گردد.

مدّت زمان تخمیر قارچ کفیر در معالجه بیمارها:

1- مشکلات تنفسی (آسم) : 12 الی 18 ساعت.

2- کم خونی,فشار خون کم و زیاد: 12 الي 24 ساعت.

3- صفرا : 12 الی 18 ساعت.

4- ناراحتیهای قلبی و مغزی (شوک ها): 12 الی 18 ساعت.

5- ناراحتیهای روده ای و مثانه ای: 12 ساعت.

6- ناراحتیهای پوستی: 12 ساعت.

7- اسهال: 36 الی 48 ساعت.

8- فرمهای داخلی معده: 12 الی 18 ساعت.

9- بیماریهای کلیوی: 18 ساعت.

10- یبوست :۱۲ الی 18 ساعت.

11- تنظیم و روان شدن مزاج: 12 ساعت.

12- ناراحتیهای عصبی سردرد پریشانی بی خوابی و کم اشتهائی: 12 الی 18 ساعت.

13- یرقان : 12 الی 18 ساعت.

14- در حالت سلامت کامل : 12 ساعت.

فهرست مقدار مصرف نوشيدني کفیر که در مداوای بیماریها موثر است :

دردهای عصبی : روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود تا برطرف شدن درد. برای دردهای شدید تمام ایاّم . بیخوابی و اشتها و حالت افسردگی را بر طرف مي نمايد.

ورمهای داخلی: روزی یک لیتر کفیر تا موقعی که ناراحتی بر طرف شود. ثابت شده است که با مراعات این رژیم ورم ها و زخم ها ی داخلی معده در طول دو هفته معالجه شده است.

ریه : روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود.

آسم: روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود.

کم خونی: روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود. در بزرگسالان بعد از سه ماه خون حالت نرمال پیدا می‌کند.

بیماریهای پوستی : مصرف روزانه نیم لیتر کفیر به علاوه شب موقع خواب در محل اگزما کفیر مالیده و بگذارید خشک شود و صبح آن را شسته و تمیز کنید. بعد از چهارده روز اگزمای شدید نیز از بین می‌رود.

مثانه : روزانه یک لیتر کفیرتا بهبودی کامل مصرف شود.

فشار خون: روزانه نیم لیتر کفیر فشار خون را تنظیم می کند.

فشار خون بالا: روزانه یک لیتر کفیربعد از دو ماه فشار خون به حال نرمال برمی‌گردد.

صفرا: روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود.

کلیه : روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود.

عفونتها: روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود.

یرقان : روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود. بهترین موقع کفیر قبل از خواب می‌باشد سه الی چهار هفته این رژیم را تکرارو مراعات نمائید.

یبوست: روزانه یک لیتر کفیر مصرف شود.(12 الی 18 ساعتی) توجه بعد از اینکه یبوست برطرف شد از کفیری که 24 ساعت تخمیر شده باشد استفاده نمائید.

36.gifتوجه : بهترین دما برای نگهداری و تولید کفیر 18 الی 20 درجه سانتیگراد می باشد در حرارت کمتر از آن رشد کفیر کند و متوقف میگردد.

  • Like 5
لینک به دیدگاه
مهم پیدا کردن قارچ کفیره

اونو از کجا پیدا کنم :4564:

 

 

 

 

ظاهرا شرکتی به فروش نمیرسه

به اینایی که شخصی میفروشن میشه اعتماد کرد؟

 

اینجا رو یه نگاه کن :

 

kefirgorgan.blogfa.com

  • Like 1
لینک به دیدگاه

کفیر یعنی چه؟کفیر از کلمه ترکی"کف" (kef) به معنای احساس خوب گرفته شده است.دلیل این نامگذاری احساس خوبی است که بعد از مصرف این ماده به فرد دست میدهد.

 

تاریخچه کفیر:منشا کفیر به بیش از 2000سال پیش بر میگردد.برای اوّلین بار چوپانان ساکن کوه های قفقاز در اتحاد جماهیر شوروی سابق ، این نوشیدنی با ارزش را کشف کردند.قفقازی‌ها با اثرات دارویی این قارچ سالهاست که آشنا هستند.آنان از کفیر به جای آب خوردن و همینطور برای غذا از این ماده استفاده می‌کنند.میانگین سن در قفقاز بین 100تا150 سال است.اعتقاد مردم قفقاز بر این استوار است که قارچ کفیر موهبت و نعمتی بزرگ از طرف خداوند است.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
ظاهرا شرکتی به فروش نمیرسه

به اینایی که شخصی میفروشن میشه اعتماد کرد؟

 

اینجا رو یه نگاه کن :

 

kefirgorgan.blogfa.com

 

دقیقا دارم از این وبلاگ می خونم سیندخت جونم

این قبلا نبود

تازه راه اندازی شده

چون قبلا سرچ می کردم چیزای چرت و پرت می اورد

  • Like 2
لینک به دیدگاه

قارچ کفیر چیست؟‌از نظر شکل ظاهری، تکه های قارچ کفیر ، شبیه به گل کلم و به رنگ سفید بوده و شیر را تخمیر و به ماست تبدیل می‌کند و خواص طبی بسیاری دارد . دانه‌های كفیر شامل باكتری‌ها و مخمرهای خاصی هستند كه در واقع مسوول ایجاد طعم ترش و گازدار كفیر هستند . قارچ کفیر حاوی:(( باسیل سان کاسیلوس)) می‌باشد که باعث تغییرات و دگرگونی درون قارچ می شود و نهایتاً طی ترشح (( اسید کورن داکفل)) از قارچ ، تخمیر شیر صورت می‌گیرد.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...