parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به دوستای گلم! این تاپیکوزدم تااگه به جملات یااشعاری برخوردین که به نظرتون جالبه پست بدین!سعی کنید توپستاتون ازجملاتی استفاده کنید که معناهای قشنگی داشته باشن!این تاپیک بهانه ایه تا باجمله هاوشعراخودتونوخالی کنین!لطفاحرف دلتونوبزنین! خودمم اول همه شروع می کنم! 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ در جواب دخترم که پرسید: چرا مرا به دنیا آوردی؟ زیرا سال های جنگ بود و من نیازمند عشق بودم برای چشیدن طعم آرامش زیرا بالای سی سال داشتم و می ترسیدم از پژمردن پیش از شکفتن و غنچه دادن زیرا طلاق واژه ای ست تنها برای مرد و زن نه برای مادر و فرزند.زیرا تو هرگز نمی توانی بگویی: مادر سابق من حتی وقتی جنازه ام را تشییع می کنی. و هیج چیز، هیچ چیز در این دنیا نمی تواند میان مادر و فرزند جدایی افکند نفرت یا مرگ حتی.و تو بیزاری از من زیرا تو را به دنیا آورد ه ام تنها به خاطر ترسم از تنها ماندنو هرگز مرا نخواهی بخشید تا زمانی که خود فرزندی به دنیا آوری ناتوان از تاب آوردن خاکستر سوزان رویاهاو آرزوهای دور و درازت... 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شکسپیر گفت: من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟ برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم ... انتظارات همیشه صدمه زننده هستند ... زندگی کوتاه است ... پس به زندگی ات عشق بورز... خوشحال باش و لبخند بزن فقط برای خودت زندگی کن و ... قبل از اینکه صحبت کنی ؛ گوش کن قبل از اینکه بنویسی ؛ فکر کن قبل از اینکه خرج کنی ؛ درآمد داشته باش قبل از اینکه دعا کنی ؛ ببخش قبل از اینکه صدمه بزنی ؛ احساس کن قبل از تنفر ؛ عشق بورز زندگی این است... احساسش کن، زندگی کن و لذت ببر 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به کسی اعتماد کن که بتواند سه چیز را در تو تشخیص دهد اندوه پنهان شده در لبخندت عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را . . . . . . 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دنیا دو روز است : یک با تو و یک روز علیه تو روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند. به چشمانت بیاموز که هر کسی ارزش نگاه ندارد به دستانت بیاموز که هر گلی ارزش چیدن ندارد به دلت بیاموز که هر عشقی ارزش پرورش ندارد 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ چه قدر خوب میشد اگر یك بار ... فقط یك بار ... آسمان به زمین بیاید ... تا وقتی ... اشك میریزم نگویند : مگر آسمان به زمین آمده ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اگــــــــــــــر . . . هـدفــی بــرای زنــدگــــی . . . دلـــی بــــرای دوسـت داشـتـــن . . . و خـــدایـی بــرای پـــرستـــش داری . . . خــــــــــو شـــــبــــــَـــــخـــــــتـــــــــــــــی 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خداوندا من از تنهایی و برگ ریزان پاییز، من از سردی زمستان من از تنهایی و دنیای بی تو میترسم خداوندا من از دوستان بی مقدار، من از همراهان بی احساس من از نارفیقی های این دنیا میترسم خداوندا من از احساس بیهوده بودن، من از چون حباب آب بودن من از ماندن چو مرداب میترسم خداوندا من از مرگ محبت، من از اعدام احساس به دست دوستان دور یا نزدیك میترسم خداوندا من از ماندن میترسم، من از رفتن میترسم خداوندا من از خود نیز میترسم خداوندا پناهم ده 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ Shakespeare Said : شکسپیر گفت I always feel happy, you know why? من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟ Because I don't expect anything from anyone, برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم، Expectations always hurt .. Life is short .. So love your life .. انتظارات همیشه صدمه زننده هستند .. زندگی کوتاه است .. پس به زندگی ات عشق بورز .. Be happy .. And keep smiling .. Just Live for yourself and .. خوشحال باش .. و لبخند بزن .. فقط برای خودت زندگی کن و .. Befor you speak » Listen قبل از اینکه صحبت کنی » گوش کن Befor you write » Think قبل از اینکه بنویسی » فکر کن Befor you spend » Earn قبل از اینکه خرج کنی » درآمد داشته باش Befor you pray » Forgive قبل از اینکه دعا کنی » ببخش Befor you hurt » Feel قبل از اینکه صدمه بزنی » احساس کن Befor you hate » Love قبل از تنفر » عشق بورز That's Life … Feel it, Live it & Enjoy it. زندگی این است ... احساسش کن، زندگی کن و لذت ببر لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ این بار مینویسمت… ” تو ” را میان اصطحکاک مداد و کاغذ گیر خواهم انداخت شاید اینگونه بشود تو را ” تجربه ” کرد…!!! برای تویی که قلبت پـاک است… برای تو می نویسم…….. برای تویی که تنهایی هایم پر از یاد توست… برای تویی که قلبم منزلگه عـــشـــق توست… برای تویی که احساسم از آن وجود نازنین توست… برای تویی که تمام هستی ام در عشق تو غرق شد… برای تویی که چشمانم همیشه به راه تو دوخته است… برای تویی که مرا مجذوب قلب ناز و احساس پاک خود کردی… برای تویی که وجودم را محو وجود نازنین خود کردی… برای تویی که هر لحظه دوری ات برایم مثل یک قرن است … برای تویی که سـکوتـت سخت ترین شکنجه من است…. برای تویی که قلبت پـاک است… برای تویی که در عشق ، قـلبت چه بی باک است… برای تویی که عـشقت معنای بودنم است… برای تویی که عـشقت معنای بودنم است… برای تویی که غمهایت معنای سوختنم است… برای تویی که آرزوهایت آرزویم است………. دوستت دارم تا ……..! نه…! دیگر برای دوست داشتن هایم تایی وجود ندارد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من نمیبخشم اگه جای پام بی جای پات،روی جایی حک بشه 1 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ که با این درد اگر در بند در مانند، در مانند 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ که با این درد اگر در بند در مانند، در مانند یاد فامیل دور افتادم 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این تاپیک جاش اینجا نیست دوست عزیز و در تالار ادبیات تاپیک های شعر جدا بخشی براش هست و اگر حرف دلی هست و کپی پیست نیست تو گاهنوشته ها میتونید حرف دلتون رو بزنید ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده