رفتن به مطلب

ارتباط سیگار و سربازی

Hanaaneh

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

راستش من با دیدن این تاپیکی که درباره قلیون بود،یه فکری که مدت ها تو ذهنم بود وخیلی اذیتم میکرد،دوباره زنده شد...

اونم اینه که چرا کسانی که میرن سربازی،اکثرا در طول دوره سربازیشون،سیگاری میشن؟

حالا بعضی ها بعد از برگشتن،سیگار رو کنار میذارن اما بعضی ها هم دیگه برا همیشه یا یه مدت طولانی سیگار کشیدن رو ادامه میدن

حتی بعضی ها علاوه بر سیگار ،به چیزای دیگه هم رو میارن...

حتی شاید بعضی از این افراد تا قبل از سربازی حس انزجار نسبت به سیگار داشتن اما....

و مهمترین سوالم اینه که چیکار میشه کرد که فرد اینطور نشه ودر سربازی،سیگاری نشه؟

یعنی آیا کاری از دست اطرافیانش برمیاد؟

• Like 21
لینک به دیدگاه
یکی چیزی میخواستم بگم دیدم جاش نیست !! خوبیت نداره

ولی قضیه همون داریوش و گوگوش هست ....

پسرا میفهمند من چی میگم

:ws28::ws28:

:a030:

من ترجیح میدم سیگاری بشم تا :whistle:

:ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

راستش من هم سربازی رو تجربه کردم هم دوران دانشجویی دور از خونه.

این قضیه که شما میگی در این دو حالتی که گفتم خیلی رخ میده اونم به خاطر استقلالیه که بچه ها بدست میارن.

دختر و پسر هم نداره.

دختر یه جور پسر یه جور.

اما در مورد اینکه چی میشه اینجوری میشه من دوستان خودمو که نگاه کردم :

اینکه میخوان به خودشون و دیگران ثابت کنن بزرگ شدن. تکراری ترین و کلیشه ترین دلیلِ ممکنه ولی خب هیچوقت کهنه نمیشه. بچه اعتماد به نفس نداره.

اینکه تو محیط خونه بسیار در تنگنا و محدودیت بودن و قتی میرسن به موقعیتی که آزادی نسبی دارن سریع مثل فنری میشن که آزاد شده باشن.

یکی وجود پدر یا مادر سیگاری هست.

بچه ها تو اون سن اکثراً یکی از افراد فامیل یا خانواده یا دوستان و طرافیان رو بیشتر از بقیه قبول دارن. منظورم الگو نیست. قبول داشتن. رفتار و کارهای اون آدم خیلی میتونه موثر باشه.

چطور بشه جلوش رو گرفت که به نظرم باید به بچه یاد داد اعتماد به نفسش رو تو سیگار کشیدن جلو دوستاش جستجو نکنه.

حالا اینکه یه نفر آگاهانه میره دنبال سیگار بحثش جداست.

ولی تو اون سن بچگی فکر نمیکنم خیلی آگاهانه باشه تصمیماتشون.

اینا تجربه های شخصی من بود.

• Like 10
لینک به دیدگاه
خب اگر هیچکدوم از این مواردی که گفتید،نبود،واون فرد هم بزرگتر باشه یعنی مثلا بالای 24سال باشه،اونوقت چی؟

ببینید من سن نگفتم.

من خودم لیسانس وظیفه بودم ینی زیر 23-24 سال هیچکس نبود بینمون. ولی باز هم این رفتار های بچه گانه زیاد بود.

بزرگی که به سن نیست.

ینی یه کارهای بچه گانه ای که خیلیتو 16-17 سالگی یاد میگیرن رو بعضیا تو 23 سالگی بلد نبودن.

طرف قدرت و وجود مخالفت با خیلی از موارد و اشخاص رو نداشت!

زندگی اجتماعی بلد نیود. یادش نداده بودن تو خونه بهش.

به سن نیست.

• Like 5
لینک به دیدگاه

کلا سیگار چیزیه که به رفاقت وابستگی زیادی داره و اوج این رفاقت ها و وابستگی ها توی دوران خدمت و دانشجوییه

فلسفه سیگار و خدمت قدیمیه دیگه اکثرا تو شهر های خودشون خدمت میکنن ولی تو دوران آموزشی

سربازی که بتونه کلید پشتبوم پادگان رو پیدا کنه و 5-6 نفری با دوستاش یواشکی برن اون بالا تا یه نخ سیگار رو که 5 نفری باهم با کلی دوز و کلکی که از دم در پادگان آوردن رو بکشن اون سرباز نیست که به اون میگن قهرمان و اون حسی که همه فرمانده ها رو بپیچ.نی و تو پادگان یه جوری سیگار بکشی که نه بوش رو کسی بفهمه نه فیـــلترش رو کسی ببینه همه اینا اون پسر رو تبدیل میکنه به یه کماندو

سربازی که بدون ریسک و دوز و کلک و پیچوندن باشه نمیگرزه و تموم نمیشه این سیگار یکی از اون تفریح هاس که میزاره زمان زودتر بگزره

• Like 6
لینک به دیدگاه
آقا این یه موضوع مهمه

به موضوع جواب بدید

این اسپم ها چیه؟

ای باباااااااااااا:w000:

باشه بابا :ws3:

بهترین راه برای برون رفت از این شرایط اینه که سربازی نره :ws3:

وسلام :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
وامصیبتاااا

واویلاااا

:ws3:

محمد: مدیر اجرایی رنگ گوجه ای :ws3:

موجودی لاغر و استخوانی که سربازی رفته، ولی سیگاری نشده است.

الهی بترکی آقای خاص که انقدر محمد رو اذیت میکنی:ws3:

من از وقتی عکسشو دیدم دلم نمیاد اصن اذیتش کنم ..... خیلی مظلومه :hanghead:

برای اینکه اسپم نباشه

منم خیلی هارو دیدم که بعد از خدمت سیگاری و یا حتی معتاد شدن دلیلش شاید دوری از خانواده و دنبال جایگزین کردن چیزی به جاش هستن که نهایت به سیگار میرسن

• Like 6
لینک به دیدگاه

ما هم از خدامونه این سربازی برداشته بشه

ولی خب نمیشه...

دوستان جوابای جالبی میدید از همتون ممنونم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آقا این یه موضوع مهمه

به موضوع جواب بدید

این اسپم ها چیه؟

ای باباااااااااااا:w000:

کی گفته اینا اسپمه اینا همش دغدغه های پسرها هنگام خدمت سربازیه :hanghead:

چرا یه راه دیگه هم داره :ws3:

اینکه سیگاری نشن :icon_pf (34):

الهی بترکی آقای خاص که انقدر محمد رو اذیت میکنی:ws3:

من از وقتی عکسشو دیدم دلم نمیاد اصن اذیتش کنم ..... خیلی مظلومه :hanghead:

برای اینکه اسپم نباشه

منم خیلی هارو دیدم که بعد از خدمت سیگاری و یا حتی معتاد شدن دلیلش شاید دوری از خانواده و دنبال جایگزین کردن چیزی به جاش هستن که نهایت به سیگار میرسن

خب میخواست سیگاری بشه اذیتش نکنن :whistle:

بیشتره اینا کشکه اگه کسی قبل خدمت سیگاری باشه یا پایه باشه برای سیگار ولی از ترس نکشه توی خدمت میکشه و ادامه میده :w16:

والا من به شخصه در بین دوستانی که توی خدمت داشتم کسی رو ندیدم که سیگاری بشه :a030:

پسرها به دلایل کاملا حیثیتی مجبورند سیگاری بشن :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلا سیگار چیزیه که به رفاقت وابستگی زیادی داره و اوج این رفاقت ها و وابستگی ها توی دوران خدمت و دانشجوییه

فلسفه سیگار و خدمت قدیمیه دیگه اکثرا تو شهر های خودشون خدمت میکنن ولی تو دوران آموزشی

سربازی که بتونه کلید پشتبوم پادگان رو پیدا کنه و 5-6 نفری با دوستاش یواشکی برن اون بالا تا یه نخ سیگار رو که 5 نفری باهم با کلی دوز و کلکی که از دم در پادگان آوردن رو بکشن اون سرباز نیست که به اون میگن قهرمان و اون حسی که همه فرمانده ها رو بپیچ.نی و تو پادگان یه جوری سیگار بکشی که نه بوش رو کسی بفهمه نه فیـــلترش رو کسی ببینه همه اینا اون پسر رو تبدیل میکنه به یه کماندو

سربازی که بدون ریسک و دوز و کلک و پیچوندن باشه نمیگرزه و تموم نمیشه این سیگار یکی از اون تفریح هاس که میزاره زمان زودتر بگزره

بله شاید زمان زود بگذره

اما بعدش چی؟

اگر نتونست بی خیالش بشه چی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله شاید زمان زود بگذره

اما بعدش چی؟

اگر نتونست بی خیالش بشه چی؟

کلا تونستن یا نتونستن دست خود طرفه کسی که بخواد میتونه وکسی هم که نخواد یعنی ازون چیز لذت میبره و اصلا من بحثی سر درستی یا غلطیش ندارم

کلا سیگار رو گفتم که با رفاقت رابطه زیادی داره

خدمت و دانشگاه و پیش دانشگاهی دورانیه که پسران دایره دوستاشون از مثلا 10 تا به 100 تا میرسه و

کلافلسفه داره سیگار کشیدن پسرا در این دوران که یکیش رفاقت و گذر زمان بود حالا دوری از عشق . جدایی یکی دیگه از این مسائله...ولی تو خدمت هیجان سیگار از خیلی کارتیینگ ها و جامپینگ ها بیشتره تا پسر نباشی درک قضیه شاید یکم سخت باشه همیشه باید تو شرایط قرار بگیری تا کاملا بگی یه کاری تو چه زمانی 100 در 100 غلطه یا اینکه به ریسکش می ارزه

• Like 4
لینک به دیدگاه

ما تا نصف خدمت چون فازش بود و هنوز میکشید که برم دستمال مسئول شب را بزنم و ازش مرخصی ساعتی بگیرم .میرفتم بیرون با قلیون مثل قبل خدمت نیکوتین بدن خودم را تامین میکردم ولی وسط های خدمت شد دیگه نمیکشید و مغزم جواب نمیده دستمال زنی این اشغال ها را بکنم شروع کردم سیگار کشیدن .فکر کن شاید تو عمرم قبلش 10 نخل هم نکشیده بودم یعنی هنوز بلد نبودم و چس دود میدادم ولی بعد از 2 هفته از اون بچه های شیره ای و شیشه ای هم خدمتیم بدتر سیگار میکشیدم.5 روز بعد از خدمتم هم دیگه نکشیدم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلا تونستن یا نتونستن دست خود طرفه کسی که بخواد میتونه وکسی هم که نخواد یعنی ازون چیز لذت میبره و اصلا من بحثی سر درستی یا غلطیش ندارم

کلا سیگار رو گفتم که با رفاقت رابطه زیادی داره

خدمت و دانشگاه و پیش دانشگاهی دورانیه که پسران دایره دوستاشون از مثلا 10 تا به 100 تا میرسه و

کلافلسفه داره سیگار کشیدن پسرا در این دوران که یکیش رفاقت و گذر زمان بود حالا دوری از عشق . جدایی یکی دیگه از این مسائله...ولی تو خدمت هیجان سیگار از خیلی کارتیینگ ها و جامپینگ ها بیشتره تا پسر نباشی درک قضیه شاید یکم سخت باشه همیشه باید تو شرایط قرار بگیری تا کاملا بگی یه کاری تو چه زمانی 100 در 100 غلطه یا اینکه به ریسکش می ارزه

بله

حق با شماست

شما آقایون هم شرایط مد نظر خودتون رو دارید:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ما تا نصف خدمت چون فازش بود و هنوز میکشید که برم دستمال مسئول شب را بزنم و ازش مرخصی ساعتی بگیرم .میرفتم بیرون با قلیون مثل قبل خدمت نیکوتین بدن خودم را تامین میکردم ولی وسط های خدمت شد دیگه نمیکشید و مغزم جواب نمیده دستمال زنی این اشغال ها را بکنم شروع کردم سیگار کشیدن .فکر کن شاید تو عمرم قبلش 10 نخل هم نکشیده بودم یعنی هنوز بلد نبودم و چس دود میدادم ولی بعد از 2 هفته از اون بچه های شیره ای و شیشه ای هم خدمتیم بدتر سیگار میکشیدم.5 روز بعد از خدمتم هم دیگه نکشیدم.

شما 5روز بعد دیگه نکشیدی

شاید یکی تا5 سال یا 50 سال بعد هم بکشه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...