sanisab 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام من تو نرم افزار استپ سون مشکل دارم مسئله اینه که :وقتی دوتا گیت مثل اند و اور (امتحانی )میزام کنار هم بعد اون قسمت هست که شکل عینک هست برای شبیه سازی اون کا نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ..چیکار کنم ؟ ممنون 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ درود... دوست من ویندوزت چیه؟؟؟ حجم برنامه ای که نصب کردی چقدره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sanisab 17 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام اقا مهدی ویندوز xp برنامه با یک کتاب plc بوده .... که از روی کتاب برداشتمش نصبش کردم حجمش نمیدونم ! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام اقا مهدی ویندوز xp برنامه با یک کتاب plc بوده .... که از روی کتاب برداشتمش نصبش کردم حجمش نمیدونم ! پس اُرجینال بوده سی دیش........احتمال داره خوب نصب نکرده باشیش.....اگه حوصله داری یه بار دیگه نصبش کن..... اگرم میشه برنامه ای رو که نوشتی رو یه عکس بگیر بزارش اینجا تا ببینم چیه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ اینم عکس برنامه موقهی که سیموله میکنید چه اتفاقی میوفته؟ارور میده؟؟ بعدش موقعی که میخواید سیموله کنید چندتا آپشن براتون میاد که خروجیتونو باید انتخاب کنید....ینی خودتون انتخاب میکنید که فقط m رو نشون بده و یا هر چیز دیگه ای..... شما باید الان اینجا Q رو انتخاب کنید و به صورت تیک نشون میده بهتون.....این کارارو انجام میدید؟؟ بعدشم باید دو تا از شستیاتونو حتما یک کنیدا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده