هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ به نظرم دوستی های خوب و محکم نشونه زیاد دارن زبان و لهجه مشترک. فرهنگ و ادبیات مشترک. موسیقی یاکتاب مشترک، گذشته مشترک. حتی گاهی یه کلمه که بار معنایی گذشته را به دوش میکشه . بار معنایی یک حرف، یک جمله، یک کتاب، یک ذهنیت مشترک. حرفها، شوخی ها و نگاه های پر رنگی که از قبل تر ها به حال میان و همیشه حلاوت زندگی رو دو چندان می کن دوستی هایی که ادم توش خلاق تر میشه بامزه تر میشه حتی وقتی دسته دسته کلمات غمگین و عزا دار جلو چشمش سینه میزنه بازم حرفاش شیرنه. تحلیل های بکر و انچنایی که موقع فیلم دیدن با بعضی ادما سراغت میادو با بعضی دیگه عمرا دوستی های که نشونه زیادی دارن... 17 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مهم ترین نشانش اینه که مواقع سختی پشتت باشه!حامی باشه برات و عکس این قضیه بتونی از خودت به قولی برای دوستت مایه بزاری هر کسی خودش این ویژگی هایی که گفته شد رو داشته باشه میتونه دوستی های خوب و پایدار و شکل بده. ولی من فکر می کنم که مثلا اگر کاملا اتفاقی با یه نفر دوست شدی و رابطه رو شروع کردی کم کم دو نفر شکل هم دیگه میشن یعنی اولش اشتراکات زیادی نداشتن ولی بعدا ایجاد شده.نظرت چیه آرش؟ 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نه هادی منظورم دقیقا این نیست دوستی های که میتونه گزرا باشه و لی عمیق میتونه یه دوست موسیقی مشترک داری باشه که بعدها خودش بره و فقط ساز مشترکش بمونه ولی ...بمونه دوستی که توش انتظاری نباشه دنبال بدست اوردنو از دست دادن نباشیم... واقعا از رابطه های داد و ستدی خوشم نمیاد. هرچیزی نمیشه مشترک دونست ولی آره زیادتر میشه عمیق تر میشه 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ دوستی اگر عمیق هست پس چرا باید تموم بشه به قول خودت فقط سازش بمونه اما خودش نه دوستی های گذرا فقط میتونه به آدم یه لذت همیشگی بده منظورم اینه که یادش که میوفتی ناخوآگاه لبخند میاد روی لبانت داد و سندی نیست اما یه جایی یه مشکلی برات پیش میاد اگر نتونی روی دوستت حساب کنی پس باید روی کی تکیه کنی قصدمون داد و ستدش نیست برای دوستی اما خود به خود به هم کمک می کنن دیگه 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی راحت تموم میشه. اصن فکرش هم نمیکنی یهو میبنی اون نیست تو هستی و ادامه راه. کمک هم آره میشه کرد. ولی وقتی اون دوست ساز مشترک دار میره و سازش میمونه. تو در حسرت آن خوشی ها در به در می زنی که دیگری رو پیدا کنی ولی واقعا تو این روزها تو جامعه ای که قشنگ میشه تجزیه شدن ادما را دید. حتی خودمون که از درون تجزیه میشیم و زیبا ترین احساساتمون چه سنگین و راحت به گل می شنن و ته نشین میشن سخته مثه ماهی که آب،مث پرنده که اسمون را ازش گرفته باشن از آدما حال و هوای دوستیا رو گرفتن و ما گیج و حیران و مشکوکیم به همه چی حتی به خودمون به زندگی 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ یکی از نشونه هاش از نظر من واکنش آنی و لحظه ای دوست به شکست ها و پیروزی هاست. دوست واقعی اولین و دقیقا اولین لحظه ای که خبر موفقیتت رو بهش میدی برق شادی رو توی چشمش میبینی نه لبخند تصنعی. و وقتی خبر ناراحتیت رو میشنوه عکس العمل آنیش توی لحظه توی چشمها و چهره گویاست. یکی هم اینکه دوست واقعی کسی هست که باهاش اینقدر راحتی که مطمءنی حرفات تف سربالا نیست!! و راحت میتونی درد و دل کنی البته اینا برای دوستای موقت کمتر صادقه فک کنم. بیشتر برای دوستیهای طولانی مدت میشه 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ بدون چشم داشت کمکت کنه ببخشید ولی مگه خره؟ به نظرم این کار عاشقاست. دوستی به هر حال یه بده بستونه. فقط فرقش با نوع بازاریش اینه که مقدارش و زمانش قانون مند نیست. یعنی اینجوری نیست که یه کمک من به تو یکی تو به من. دوباره یکی من به تو. بعد یکیتو به من. قوانینش فرق داره. و عجیبه. ولی قانون منده. بی چشمداشت جز مادر کسی کاری نمیکنه. البته تا چشمداشت رو چی تعریف کنیم. برای دوستی هم وجود داره. فقط مدل بازاری نیست! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ببخشید ولی مگه خره؟ به نظرم این کار عاشقاست. دوستی به هر حال یه بده بستونه. فقط فرقش با نوع بازاریش اینه که مقدارش و زمانش قانون مند نیست. یعنی اینجوری نیست که یه کمک من به تو یکی تو به من. دوباره یکی من به تو. بعد یکیتو به من. قوانینش فرق داره. و عجیبه. ولی قانون منده. بی چشمداشت جز مادر کسی کاری نمیکنه. البته تا چشمداشت رو چی تعریف کنیم. برای دوستی هم وجود داره. فقط مدل بازاری نیست! ولی این خیلی بده خوب ، عاشقام همچین کاری نمیکنن انسانیت بعضی ادما آب رفته 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دوست خوب تعریف و خصوصیت خیلی زیاد داره شاید بشه گفت هرکسی بسته به دیدگاهش نسبت به دوستی معنی و تعریف خاص خودش رو از خوبترین و بهترین دوست داره. ولی دوستانی که وقتی ازشون میخوای که ببینی شون بدون اینکه دلیلش رو ازت بپرسن، فقط ساعت و مکان قرار رو می پرسن و همیشه بدون چشم داشت درکنارت هستند بهترین دوستانی هستند که میشه پیدا کرد . من خودم از این دوستها دارم ولی چند وقتی هست که بخاطر شرایط کاری دوستم از هم دوریم . و از همه مهمتر دوستی که بی منت و انتظار محبت میکنه جوریکه همیشه پیشش احساس آرامش میکنی حتی گاهی سرت رو آروم میزاری روی شونه اش یا بی اختیار بغلش میکنی 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ منم با نظر استارتر بیشتر موافقم، البته اگه درست درک کرده باشم. حتما نباید بده بستانی باشه ولی میتونه باشه. حتما نباید جسما کنارمون باشه ولی میتونه هم باشه. حتما نباید دیده باشیمش ولی میتونیم هرروز هم ببینیم هم رو. گاهی یه جمله از دوستت میشه آویزه گوشت حتی اگر سالها از اون روز و اون حرفش بگذره گاهی تو یه مدت کوتاه یه رابطه چنان قوی و عمیق میشه که سالها و فرسنگها فاصله نمیتونه نقشی در کمرنگ کردنش داشته باشه. بیشتر از اینکه منِ نوعی به پول و نیروی یدی و شونه ها و دستای گرمش نیاز داشته باشم( که نیاز هم هست) به همفکری و همدلیش بیشتر نیاز دارم وقتی هم دله مطمئنا مسایل من رو مسایل خودش میدونه و ... احساس بین دو نفر وقتی قوی باشه حس همدیگرو میفهمن شاید همین رابطه بده بستانی رو توجیح کنه. وقتی من بفهمم که دوستم طور دیگه ایه و حس دیگه ای داره ناخودآگاه به منم منتقل میشه و همین ها رابطه رو کمرنگ میکنه. اما اگر حس خوب رو منتقل کنه حتی اگر رابطه (جنبه مادی) یکطرفه باشه خللی تو رابطه ایجاد نمیکنه. گنگ حرف زدم. میدونم ببخشید :) 4 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سئوال کلیشه ای ... هرکسی پاسخی مطابق تجربش میده، یکی اگه دوستش بهش دروغ گفته باشه میگه دوست خوب یعنی دوستی که دروغ نگه. اگه کسی در مواقع تنهایی کسی رو نداشته باشه یا کسی ولش کرده باشه، میگه دوست خوب یعنی دوست لحظات تنهایی و... تجربه من هم میگه دوست خوب یعنی دوستی که تحت هیچ شرایطی رازهاتو فاش نکنه حتی وقتی باهات دشمن شد. دوست خوب دوستی هست که وقتی دشمن شد، دشمن با مرام باشه نه دشمنی که با تمامی قدرتش به کل گذشته لگد بزنه و هرچی میدونه رو افشا کنه. 3 لینک به دیدگاه
Amour 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دوست خوب یه روزه بدست نمیاد عیار دوست خوب سال ها طول میکشه تا خودشو نشون بده 1 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ وقتی چند دلیل منطقی واسه رفتن و ترک کردنت داره، نره و ولت نکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده