Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا همیشه میان لحظه هایم برقرار باش تا هیچ وقت بی قرار نباشم 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایــــــــــا دلم مرهمی می خواهد از جنس ِ خـــــــــــــــودت نزدیــــــــــــــک بی خطــــــــر بخشنــــــــــده بی منت می شود مرا در اغوش بگیری ؟؟؟! 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدايا دلم را كسانى ميشكنند كه هرگز راضى به شكستن دلشان نبودم از آدمهايت نميگذرم از دل سنگشان از جنبه نداشتنشان از همه خوبى هايى كه دلشان را زد خدايا از خودم هم نميگذرم حق من اين همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود حق من اين همه تنهايى نبود خدايا من به آدمهايت بد نبودم اما بد كردن 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا خــــدا بنده نـــــواز است به خلقــــم چه نیــــاز! می کشـــــم ناز یــــکی تا به همــــه ناز کنــــم! 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا.. بهم اطمینان قلبی بده.. 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا شکرت ازت ممنوووووونم. خدایا خیلیییییی دوست دارم. ازت ممنووووونم. 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا چرا هر چی اتفاقای بده باید این چند روز اتفاق بیفته خودت درستش کن من دیگه تحمل ندارم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا پشتم باش......ک جز تو پناهی ندارم....... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا به تو سپردمش، اما خواهشی دارم... یه روزی، یه جایی... بغل غریبه... مسته مست... بدجوری یاد من بندازش... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا....حتی دیگه نمیدونم چی میخوام...... 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا... تنها مگذار دلی را که هیچ کس دردش را نمی فهمد چرا که خود میدانی چه سخت است تنهایی.... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا کویرم.........بارانی عطا فرما..... 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا ازت خیلی ممنونم که یه وقاری به من عطاکردی که هیچوقت خودم رو پیش هیچ کس ذلیل نکنم. ممنونم خداجون. خدایا از اینکه بهم فهموندی که معنی عشق و عاشقی منت کشی و عجز و لابه نیست , ازت ممنونم. خدایا از اینکه بهم کمک کردی که در راه عشق و محبت گدا نباشم بخودم میبالم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دلخوشی رو به همه بده........حتی به اونایی ک در حقم بدی و نامردی کردن......... 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خداجونم سلام مرسی که دستمونو ول نمیکنی مرسی که هرچقد من بیشعورم بازم بزرگیتو به رخم میکشی و تنهام نمیذاری مرسی که قراره نیت دیروزمو برآورده کنی و باز بهم عیدی بدی مرسی که اصلا نمیذاری سختی راهو حس کنیم و این حس خوشبختی هرروز داره پررنگ تر میشه مرسی که دارمت خدا:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا اسمانت چ طعمی دارد......... من ک فقط زمین خورده ام........... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده