mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا! من دلم قرصه!! كسی غیر از تو با من نیست خیالت از زمین راحت، كه حتی روز روشن نیست كسی اینجا نمیبینه ، كه دنیا زیر چشماته ... یه عمره یادمون رفته ، زمین دار مكافاته فراموشم شده گاهی، كه این پایین چه ها كردم كه روزی باید از اینجا ، بازم پیش تو برگردم خدایا وقت برگشتن ، یه كم با من مدارا كن شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا كن ... !! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا، ستایش برای توست كه می*دانی و می*پوشانی ، و با این كه از باطنِ همه خبر داری ، عافیت می*بخشی. هر یك از ما چون خود را به عیب و كاستی آلود، او را مشهور خاص و عام نساختی ، و چون دست خود را به زشت*ها گشود، رسوایش نخواستی ، و چون در پنهان بدی*ها را مرتكب شد، آن*ها را آشكار نكردی. چه بسا نهی تو را كه مرتكب شده*ام، و چه بسا امر تو را كه از آن سر پیچیده*ایم، در حالی كه تو ما را بر آن امر و نهی آگاه كرده بودی. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه جمله ی زیبا از طرف خدا: قبل از خواب دیگران را ببخش! و من قبل از اینکه از خواب بیدار شوید، شمارا بخشیده ام... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پروردگارا پناهم باش تا مظلوم روزگار نباشم ! رهایم نکن تا اسیر دست روزگار نگردم ! یاورم باش تا محتاج روزگار نباشم ! بال و پرم باش تا که مصلوب این روزگار نگردم ! همدمم باش تا که تنهای روزگار نباشم ! کنارم بمان تا که بی کس روزگار نگردم ! مهربانم بمان تا به دنبال روزگار نامهربان نباشم ! عاشقم بمان تا عاشق این روزگار پست و بی حیا نگردم ! و خدایم باش تا بنده این روزگار نباشم ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جمله بی کسان عالم را کس یک جو کرمت تمام عالم را بس من بی کسم و تو بی کسان را یاری یارب تو به فریاد من بی کس رس خدای عاشقانِ خسته، دل شکسته! تو می*دانی چقدر سخت است ساده بودن و ساده ماندن در دنیای آدمک*ها، نقش*ها، نقاب*ها، ادعاها و چه جرم بزرگیست سادگی*! که اینگونه تنِ نحیفِ عشق به درد می*آید… تو را قسم به اشک*های لرزانِ آن دلِ ساده که ساده شکست تو را قسم به نگاهِ نگرانِ چشم*های منتظر به راه تو را قسم به سادگیِ آن “اسمِ سه حرفی” تو را به “عشق”، به “اشک”، تو را به “خدا” قسم هوایِ سادگانِ عاشق*ات را داشته باش… __________________ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خدارا دارم,کوله باری بر دوش,سفری میباید سفری بی همراه گم شدن تا ته تنهایی محض سازکم بامن گفت : هرکجا لرزیدی,ازسفر ترسیدی توبگو ازته دل من خدارا دارم.... من و سازم چندیست که فقط با اوییم....... 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده