hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ هیچی.... هستی و همین کافیه... 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ تو که توانایی ، به همه کمک کن که فقط خودت میتونی... 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ تو که توانایی ، به همه کمک کن که فقط خودت میتونی... خدایا باورکن ...تو همه این نوشته ها این یه دونه خیلی به دلم نشست .... 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ خدایا چه قد حال داد وقتی آخر اون حکایت اینجوری تموم شد که همه اومده بودن دعای بارون بخونن اما تو فقط دعای اون دخترکی رو مستجاب کرد که باخودش چتر آورده بود .... خدا به اندازه ایمان اون به ما ایمان بدی که صدامونو میشنوی همه چی حله ... 2 لینک به دیدگاه
masomeh meshkani 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ خدایا....... انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند پس ببخش اگرگاهی گم میکنم نشانت را!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ خدایا شاید در حدی نباشم که بگم اما بعنوان بنده میگم اونایی که ازت دورن و دوری میکنن که هیچ حداقل اونایی که دارنت، اونایی که امیدشون تویی، اونایی که اطاعت و طاعتتو میکنن، اونایی که فقط از تو میخوان رو از خودت دور نکن 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ خدایا دیدی... شنیدی چی گفت... هیچی نشد فقط دل ساده من...آروم شکست... خدایا خودت آرومم کن... 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ خدايا ديشب يه غلطي كردم كه خودت از دلم اگاهي از نيتم اگاهي.. صرفا امتحان.. خودت رديفش كن خدا 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ خدایا یه بنده ایی اعصاب منو خط خطی کرد منم اومدم اینجا بهت گفتم خودت جوابشو بدی کار بدی کرد خب:vahidrk: الانم نمیدونم کارش چه دلیلی داشت... منو به کی میخواست ثابت کنه!!!!! خدایا آدم خوبیه... خودت مواظبش باش 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ منم یه پیج دارم برای صحبت با خدا فقط من و خدا اما خوبه اینجام باهاش حرف میزنیم نمیدونم با اینکه میگن همه جا هست و نزدیکتر از رگ گردن به ماست اما نوشتن یه حال دیگه داره ............................ خدایا تنها تو شاهد و ناظر همه چیز هستی حق مظلوم رو از ظالم بگیر تا مظلوم ارامش برسه. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ خدایا ب گام هایم استواری عطا کن.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ خدایا خودت آرومم کن...خودت حفظم کن....خودت همه چی درست کن... 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خدایا خودت همه مونو ببخش خودم و همه رو به تو میسپارم ... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خدایااااا ممنووووونتم....خودت آرومم کردی....خدایاااااا شکرتتتتت خدایاااااااا نمیدونم چطور سجده شکر کنم..... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ خدایا...گره ها رو میسپارم دستت.....خودت بازشون کن..... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ خدایا خودت کمک همه دردمندان باش . خودت قلب همه آدمها رو التیام بده . مشکلات همه رو به بهترین شکل حل کن . زندگی رو برای همه آسون کن. 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ خدایا کمکم کن بتونم تحمل کنم....خدایا صبرم بده.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ خدایا بدجور عاشقتم... فقط آدمم کن نمازم شروع کنم ... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ #2 :icon_gol: [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ خدایا ب گام هایم استواری عطا کن.... آمین:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده