Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سایه همه پدر مادر را رو.......از سر بچه هاشون کم نکن......... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا...... خرابت میشوم...... مرا...... هرگونه ایی ک میخواهی بساز........ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا همه درگذشتگان رو بیامرز... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا دستانی را در دستانم قرار ده که پاهایش با دیگری نرود... 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا.... من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تو دارم, و تو چون خود نداری.... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا تا تو به داد من برسی.......من به تو رسیده ام........ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا چرا امروز اینجوری شد....:-( 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا امروز خودت شاهد نامردی ای ک دوباره و دوباره و 1000باره در حقم شد بودی....همین کافیه برام ک تو شاهدی....... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ خدایـــا دل هیچكس را به آنچه قسمتش نیست عادت نده 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ خدایا شکرت....امروز اولین امتحانمو خوب دادم.........کمکم کن تا اخرش همه رو خوب بدم....... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ قصه اش طولانیست... اما خدایم میبخشد! 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ خدایا حال معصومه خوب بشه تو این لحظه تنها چیزیه که ازت میخوام 5 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ خدایا خدای من همه مون رو دریاب . بخصوص ساده تر ها پاک تر ها و صادق ترین هارو خدایی که خیلی خیلی خیلی .................................................................................................................................................................................................................... ( کم آوردم ) خدایی . 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ خدایا خواهش میکنم اتفاق جدی نیوفتاده باشه.............خودت ب خیر کن...... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده