mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 16 تیر، 2013 سلام خوبین؟ چند روز دیگه سالگرد دوستی منو عشقمه میخوام توی اون روز یه اهنگ خوشگل بزارم که هم متنش قشنگ باشه هم شاد باشه...به نظر شما چه اهنگی خوبه؟ 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 تیر، 2013 سلام خوبین؟چند روز دیگه سالگرد دوستی منو عشقمه میخوام توی اون روز یه اهنگ خوشگل بزارم که هم متنش قشنگ باشه هم شاد باشه...به نظر شما چه اهنگی خوبه؟ بگو سیب ، پویا بیاتی آهنگ شاد خوشگل نسبتا جدید که شعرشم قشنگه عشقولانه هم هست 9
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 تیر، 2013 خو مهند لینکشو بزار بی زحمت اینجا دانلود ممنوعه جانم توی تالار اعضای طلایی گذاشتم قبلا الان توی پروفت میذارم برات 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اینجا دانلود ممنوعه جانم توی تالار اعضای طلایی گذاشتم قبلا الان توی پروفت میذارم برات ینی منم اردسو بردارم مهند ؟ 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 تیر، 2013 ینی منم اردسو بردارم مهند ؟ نوچ...به تو آدرس یه جا دیگه رو میدم ! خرابکار 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 تیر، 2013 نوچ...به تو آدرس یه جا دیگه رو میدم ! خرابکار بده خو ، قشنگه؟ 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 18 تیر، 2013 ینی منم اردسو بردارم مهند ؟ تو اهنگاش بگو سیب نبود که یا من ندیدم !؟ پ.ن: از لینکی که گذاشته بودی منظورم بود 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 تیر، 2013 تو اهنگاش بگو سیب نبود که یا من ندیدم !؟ پ.ن: از لینکی که گذاشته بودی منظورم بود پس نامردی کردن تخلبی گذاشتن ، منم دان کردم 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 تیر، 2013 بده خو ، قشنگه؟ یه چیزی تو مایه های همونی که pantalasa گفت ! خودت باید بری ببینی قشنگیشو 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 تیر، 2013 تو اهنگاش بگو سیب نبود که یا من ندیدم !؟ پ.ن: از لینکی که گذاشته بودی منظورم بود اول آهنگش اینجوری شروع میشه "برات یه جمله ی مخصوص دارم..." سییم اینجاشه : تکون نخور پلک نزن بهم نریزه ترکیـــــــب یه خرده عاشقونه تر ، آهان حالا بگو سیـــــب 6
asal sadra 3752 ارسال شده در 18 تیر، 2013 پس نامردی کردن تخلبی گذاشتن ، منم دان کردم عه خب پس باز من گیج زدم لابد (جای تو )دانلود کردم گریه دار بید .... مرسی واسه لینک پر از تنهاییم ای کاش بودی که داره زندگیم از دست میره یه آهنگی گذاشتم که میدونم اگه گوشش کنی گریت میگیره صدام از گریه ی دیشب گرفته چه بارونی چه احساسی چه حالی با اشکام باز مهمونی گرفتم 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 تیر، 2013 عه خب پس باز من گیج زدم لابد(جای تو )دانلود کردم گریه دار بید .... مرسی واسه لینک پر از تنهاییم ای کاش بودی که داره زندگیم از دست میره یه آهنگی گذاشتم که میدونم اگه گوشش کنی گریت میگیره صدام از گریه ی دیشب گرفته چه بارونی چه احساسی چه حالی با اشکام باز مهمونی گرفتم اشتباهی دان کردی این یه آهنگ دیگشه ! ولی پیشنهاد میکنم کل آلبومشو دان کنی خیلی قشنگه 4
asal sadra 3752 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اول آهنگش اینجوری شروع میشه "برات یه جمله ی مخصوص دارم..." سییم اینجاشه : تکون نخور پلک نزن بهم نریزه ترکیـــــــب یه خرده عاشقونه تر ، آهان حالا بگو سیـــــب مرسی شادمهر باز ........................................................... من اهنگ اشتباه دانلود کردم اتفاقی که نباید می افتاد افتاد جالبه اونم توش عکس هست احتمالا اون اهنگه سیب اول بوده بعد این جای تو اخه توش میگه چه معصومانه افتادی تو این عکس چه لبخند نجیبی رو لباته تو میخندی و من گریم گرفته چقدر این خونه تشنه ی صداته تو یادت رفته وقتی گریه دارم برای اشکای من شونه باشی تو یادت رفته باید خونه باشی باید پیش منه دیوونه باشی 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 تیر، 2013 مرسی شادمهر باز........................................................... من اهنگ اشتباه دانلود کردم اتفاقی که نباید می افتاد افتاد جالبه اونم توش عکس هست احتمالا اون اهنگه سیب اول بوده بعد این جای تو اخه توش میگه چه معصومانه افتادی تو این عکس چه لبخند نجیبی رو لباته تو میخندی و من گریم گرفته چقدر این خونه تشنه ی صداته تو یادت رفته وقتی گریه دارم برای اشکای من شونه باشی تو یادت رفته باید خونه باشی باید پیش منه دیوونه باشی پروفتو بستی نمیتونم بهت بدم خو 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اول آهنگش اینجوری شروع میشه "برات یه جمله ی مخصوص دارم..." سییم اینجاشه : تکون نخور پلک نزن بهم نریزه ترکیـــــــب یه خرده عاشقونه تر ، آهان حالا بگو سیـــــب طی عملیات کش رفتن دانش کردم :2525s: 4
asal sadra 3752 ارسال شده در 18 تیر، 2013 اشتباهی دان کردی این یه آهنگ دیگشه !ولی پیشنهاد میکنم کل آلبومشو دان کنی خیلی قشنگه گفتم گیجم ولی نه انقد دیگه خودم فهمیدم این نیست هوینجوری دان کردم ببینم چه جور بید اغا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک سیب خراب بود حالا من چی کار کنم دوتا اهنگه دیگه اینجوری داشته باشه که منننننن 4
asal sadra 3752 ارسال شده در 18 تیر، 2013 پروفتو بستی نمیتونم بهت بدم خو ای وااااای من شرمنده درست شد 2
ارسال های توصیه شده