mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خوبین؟ چند روز دیگه سالگرد دوستی منو عشقمه میخوام توی اون روز یه اهنگ خوشگل بزارم که هم متنش قشنگ باشه هم شاد باشه...به نظر شما چه اهنگی خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خوبین؟چند روز دیگه سالگرد دوستی منو عشقمه میخوام توی اون روز یه اهنگ خوشگل بزارم که هم متنش قشنگ باشه هم شاد باشه...به نظر شما چه اهنگی خوبه؟ بگو سیب ، پویا بیاتی آهنگ شاد خوشگل نسبتا جدید که شعرشم قشنگه عشقولانه هم هست 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خو مهند لینکشو بزار بی زحمت 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ خو مهند لینکشو بزار بی زحمت اینجا دانلود ممنوعه جانم توی تالار اعضای طلایی گذاشتم قبلا الان توی پروفت میذارم برات 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا دانلود ممنوعه جانم توی تالار اعضای طلایی گذاشتم قبلا الان توی پروفت میذارم برات ینی منم اردسو بردارم مهند ؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ینی منم اردسو بردارم مهند ؟ نوچ...به تو آدرس یه جا دیگه رو میدم ! خرابکار 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نوچ...به تو آدرس یه جا دیگه رو میدم ! خرابکار بده خو ، قشنگه؟ 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ینی منم اردسو بردارم مهند ؟ تو اهنگاش بگو سیب نبود که یا من ندیدم !؟ پ.ن: از لینکی که گذاشته بودی منظورم بود 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تو اهنگاش بگو سیب نبود که یا من ندیدم !؟ پ.ن: از لینکی که گذاشته بودی منظورم بود پس نامردی کردن تخلبی گذاشتن ، منم دان کردم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ کهریزک واسه یه لینک اهنگ؟ تازه اونم که میگن اشتباه بود 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بده خو ، قشنگه؟ یه چیزی تو مایه های همونی که pantalasa گفت ! خودت باید بری ببینی قشنگیشو 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تو اهنگاش بگو سیب نبود که یا من ندیدم !؟ پ.ن: از لینکی که گذاشته بودی منظورم بود اول آهنگش اینجوری شروع میشه "برات یه جمله ی مخصوص دارم..." سییم اینجاشه : تکون نخور پلک نزن بهم نریزه ترکیـــــــب یه خرده عاشقونه تر ، آهان حالا بگو سیـــــب 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ پس نامردی کردن تخلبی گذاشتن ، منم دان کردم عه خب پس باز من گیج زدم لابد (جای تو )دانلود کردم گریه دار بید .... مرسی واسه لینک پر از تنهاییم ای کاش بودی که داره زندگیم از دست میره یه آهنگی گذاشتم که میدونم اگه گوشش کنی گریت میگیره صدام از گریه ی دیشب گرفته چه بارونی چه احساسی چه حالی با اشکام باز مهمونی گرفتم 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ عه خب پس باز من گیج زدم لابد(جای تو )دانلود کردم گریه دار بید .... مرسی واسه لینک پر از تنهاییم ای کاش بودی که داره زندگیم از دست میره یه آهنگی گذاشتم که میدونم اگه گوشش کنی گریت میگیره صدام از گریه ی دیشب گرفته چه بارونی چه احساسی چه حالی با اشکام باز مهمونی گرفتم اشتباهی دان کردی این یه آهنگ دیگشه ! ولی پیشنهاد میکنم کل آلبومشو دان کنی خیلی قشنگه 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اول آهنگش اینجوری شروع میشه "برات یه جمله ی مخصوص دارم..." سییم اینجاشه : تکون نخور پلک نزن بهم نریزه ترکیـــــــب یه خرده عاشقونه تر ، آهان حالا بگو سیـــــب مرسی شادمهر باز ........................................................... من اهنگ اشتباه دانلود کردم اتفاقی که نباید می افتاد افتاد جالبه اونم توش عکس هست احتمالا اون اهنگه سیب اول بوده بعد این جای تو اخه توش میگه چه معصومانه افتادی تو این عکس چه لبخند نجیبی رو لباته تو میخندی و من گریم گرفته چقدر این خونه تشنه ی صداته تو یادت رفته وقتی گریه دارم برای اشکای من شونه باشی تو یادت رفته باید خونه باشی باید پیش منه دیوونه باشی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی شادمهر باز........................................................... من اهنگ اشتباه دانلود کردم اتفاقی که نباید می افتاد افتاد جالبه اونم توش عکس هست احتمالا اون اهنگه سیب اول بوده بعد این جای تو اخه توش میگه چه معصومانه افتادی تو این عکس چه لبخند نجیبی رو لباته تو میخندی و من گریم گرفته چقدر این خونه تشنه ی صداته تو یادت رفته وقتی گریه دارم برای اشکای من شونه باشی تو یادت رفته باید خونه باشی باید پیش منه دیوونه باشی پروفتو بستی نمیتونم بهت بدم خو 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اول آهنگش اینجوری شروع میشه "برات یه جمله ی مخصوص دارم..." سییم اینجاشه : تکون نخور پلک نزن بهم نریزه ترکیـــــــب یه خرده عاشقونه تر ، آهان حالا بگو سیـــــب طی عملیات کش رفتن دانش کردم :2525s: 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ اشتباهی دان کردی این یه آهنگ دیگشه !ولی پیشنهاد میکنم کل آلبومشو دان کنی خیلی قشنگه گفتم گیجم ولی نه انقد دیگه خودم فهمیدم این نیست هوینجوری دان کردم ببینم چه جور بید اغا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک سیب خراب بود حالا من چی کار کنم دوتا اهنگه دیگه اینجوری داشته باشه که منننننن 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ پروفتو بستی نمیتونم بهت بدم خو ای وااااای من شرمنده درست شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده