a_saedi 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام. من عضویت طلایی داشتم.برای دانلود طرح تفصیلی ها 10 امتیاز خریدم و الان 20 امتیاز دارم اما بازم نمیتونم.... لطفا کمکم کنید. 5 لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من عضویت طلایی داشتم.برای دانلود طرح تفصیلی ها 10 امتیاز خریدم و الان 20 امتیاز دارم اما بازم نمیتونم.... لطفا کمکم کنید. درود دوست عزیز جای نگرانی نیست، اگر اشتباهی در فرآیند خریدتون صورت نگرفته باشه، احتمالا دلیل عدم دسترسی شما به اون بخش این هستش که امتیاز طلایی و خرید شما هنوز در سیستم ثبت نشده تا یکی دو ساعت آینده این اتفاق می افته و به راحتی می تونید از مطالب اون بخش استفاده کنید 3 لینک به دیدگاه
0 Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.من عضویت طلایی داشتم.برای دانلود طرح تفصیلی ها 10 امتیاز خریدم و الان 20 امتیاز دارم اما بازم نمیتونم.... لطفا کمکم کنید. سلام. فکر کنم محمد ادمینی هنوز امتیاز طلایی برات تاییدنکرده .امیدوارم یادش نرفته باشه.:icon_pf (34): چون تعداد امتیاز طلایی نزده.یه مدت زمان می بره.صبور باش 4 لینک به دیدگاه
0 a_saedi 66 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی...انقدر برای این پروژه استرس دارم که یه دقیقه برام یه ساعت میگذره 4 لینک به دیدگاه
0 soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی...انقدر برای این پروژه استرس دارم که یه دقیقه برام یه ساعت میگذره استرس نداشته باشید هرچی نمره بگیرید آخرش میاید مث ما تو این سایت ول میشید:دی به این برکت معدلم بالای 17 بود 5 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز شما قبلاً اشتراک طلایی یکساله داشتین و امتیاز طلایی نداشتین. الان 11 امتیاز طلایی خریدین که به حسابتون واریز شد. واسه دسترسی به اون قسمت، همونطور که گفته شده 20 امتیاز طلایی لازمه. 4 لینک به دیدگاه
سوال
a_saedi 66
سلام.
من عضویت طلایی داشتم.برای دانلود طرح تفصیلی ها 10 امتیاز خریدم و الان 20 امتیاز دارم اما بازم نمیتونم....
لطفا کمکم کنید.
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده