partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ تمرین 7: تغییرات بر روی تصاویر با استفاده از Actions سلاممممممم . تو این آموزش ، با نحوه ی استفاده از اکشن آشنا میشید . با اکشن میتونید طرحای خلاقانه بزنید و سرعت کارتون رو ببرید بالا . خیلی راحت و کاربردی هستش . اکشن های خیلی متفاوتی هست که میتونید از سایت های مختلف دانلود کنید ------اینم پست 29 که تو آموزش بهش اشاره کردم-----> اینجا http://www.noandishaan.com/upload/images/ldl6sewmxok7j83bvy2.jpg حالا تمرین ها رو انجام بدید . هر تصویری که فکر میکنید مناسب این تمرین هستش انتخاب کنید. میتونید از اکشن های دیگه هم استفاده کنید پ . ن: دوستانی که زیر این تاپیک "تشکر" بزنند در سری های بعدی شخصاً بهشون اطلاع میدم 21 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اینکارو میشه رو نوشته هم انجام داد؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اینکارو میشه رو نوشته هم انجام داد؟؟؟ امتحان کردم . نشد 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ امتحان کردم . نشد آره منم خودمو کشتم نشدگفتم لابد بلد نیستم:دی فکر کنم به سایزشو اینا مربوطه 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ چه باحال بود، اکشن های دیگه هم خیلی جذاب بودن اینم تمرین من مرسی استاد 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اینم از تمرین من! زهرا جون ممنون 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی زهرا جان اینم از تمرین من : 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ استاد ی سوال برام پیش اومد، اگه بخوایم رنگ بک گراند این مکعب عوض بشه باید چیکار کنیم؟ 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ببخشید که من جواب میدم، برای این که رنگ پشت زمینه رو تغییر بدید کافیه که وارد اکشن ها بشید و زیر مجموعه "Photo Box" باز کنید سپس اسکرول موستون بچرخونید تا به آخرین مورد برسید سپس تیک Flatten Image , Set Selection را بردارید و دکمه Play رو بزنید در آخر لایه Background را به رنگ دلخواه تغییر دهید. 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ استاد ی سوال برام پیش اومد، اگه بخوایم رنگ بک گراند این مکعب عوض بشه باید چیکار کنیم؟ روی fill دو بار کلیک کن و از پنجره ی باز شده ، میتونی رنگ رو تغییر بدی راستی این اکشن رو چند بار پشت سر هم انجام بده ، چیزه جالبی میشه سلام ببخشید که من جواب میدم، برای این که رنگ پشت زمینه رو تغییر بدید کافیه که وارد اکشن ها بشید و زیر مجموعه "Photo Box" باز کنید سپس اسکرول موستون بچرخونید تا به آخرین مورد برسید سپس تیک Flatten Image , Set Selection را بردارید و دکمه Play رو بزنید در آخر لایه Background را به رنگ دلخواه تغییر دهید. باتشکر از همکاریتون 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ روی fill دو بار کلیک کن و از پنجره ی باز شده ، میتونی رنگ رو تغییر بدی راستی این اکشن رو چند بار پشت سر هم انجام بده ، چیزه جالبی میشه باتشکر از همکاریتون کار خدا 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ زهرا جون یه سوال من واسه بک گراند اون کاری که گفتیو انجام دادم اما کل صفحم سیاه میشه چرا؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کامل اون مکعبه میره! 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام Fill که باز کردید اولین گزینه using:background Color انتخاب کنید و سپس از پنجره باز شده قسمت اول Using رو باز کنید و Color رو انتخاب و در آخر هم رنگ مورد نظرتون اعمال کنید بعد از این که کل صفحه شما با رنگ دلخواه پر شد کلبد F12 رو بزنید و سپس از اول Action را Play کنید خواهید دید که پشت زمینه شما با رنگ مورد علاقه خودتون اعمال خواهد شد. 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ برای من اکشنی رو نشون نداد ..یعنی چیزی که در فولدر ذخیره کردم پسوندش atn هست.... 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مراحل قبل را تا قبل از اینکه فایل اکشن مورد نظر را لود کنید تکرار کنید نیازی به لود اکشن نیست اکشنی را که در پوشه مربوطه کپی کردید خود به خود به زیر مجموعه اکشن های شما اضافه شده فقط روی نام اکشن کلیک کنید و خواهید دید که اکشن آماده است. مانند تصویر زیر: 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ واااای ...مرسی زهرا جان و آقای وکیلی...:icon_gol: چقدر ذوق کردم....:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام Fill که باز کردید اولین گزینه using:background Color انتخاب کنید و سپس از پنجره باز شده قسمت اول Using رو باز کنید و Color رو انتخاب و در آخر هم رنگ مورد نظرتون اعمال کنید بعد از این که کل صفحه شما با رنگ دلخواه پر شد کلبد F12 رو بزنید و سپس از اول Action را Play کنید خواهید دید که پشت زمینه شما با رنگ مورد علاقه خودتون اعمال خواهد شد. ممنون! درست شد! این f12 دقیقن بزای چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون! درست شد! این f12 دقیقن بزای چیه؟ سلام ببینید وقتی شما زیرمجموعه Fill رو باز میکنید و از اونجا رنگ مورد علاقتون انتخاب میکنید باعث میشه کل صفحه با رنگ انتخابی شما پر بشه وقتی کلید F12 یا Revert از منوی فایل میزنید تصویر شما به حالت اول برمیگرده و یا Revert میشه و شما میتونید با Play کردن مجدد اکشن مورد نظر اونو با رنگ تغییر داده شده رنگ آمیزی کنید. 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ببینید وقتی شما زیرمجموعه Fill رو باز میکنید و از اونجا رنگ مورد علاقتون انتخاب میکنید باعث میشه کل صفحه با رنگ انتخابی شما پر بشه وقتی کلید F12 یا Revert از منوی فایل میزنید تصویر شما به حالت اول برمیگرده و یا Revert میشه و شما میتونید با Play کردن مجدد اکشن مورد نظر اونو با رنگ تغییر داده شده رنگ آمیزی کنید. ممنون کلی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده