- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ دنیا پر از آدمهاییست که همدیگر را گم کردهاند 5 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ وقتـی آدم یک نفر را دوســـت داشته باشد بیشتر تنـهاست. چون نمیتواند به هیچ کس جز به همان آدم بگوید که چه احساسی دارد. و اگر آن آدم کسی باشد که تو را به سکوت تشویق میکند، تنهایی تو کامل میشود...! اورهان تا زانو در برف فرو میرفت. لبهی دامن پالتوش در برف بود. چه تنهایی عجیبی! پدر خیال میکرد آدم وقتی در حجرهی خودش تنها باشد، تنهاست. نمیدانست که تنهایی را فقط در شلوغی میشود حس کرد...! آدم ها هر کار بخواهند می توانند بکنند به شرطی که طبیعت سر جنگ نداشته باشد...! سمفونی مردگان 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ من ِ مسلمان به امید دیدنت درکلیسا شمع روشن میکنم... همین را میخواستی!؟ + عباس معروفی 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ دلم می خواست با تو باز در راه در گوشه ای از قدمگاه بستنی می خوردم و قاشق قاشق تو را مزه مزه می کردم! می دانی؟ خستگی ندارد با تو راه حتا اگر کفش پایم را زده باشد نمی فهمم نارنجی من! بدی جهنم این است که بستنی ندارند. + عباس معروفی 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ کریستال می شوم که مثل نور از من عبور کنی، گمت می کنم مدام. 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ آن که رفتنی ست به هیچ قیمتی نمی ماند. نمی توانی به چهارمیخش بکشی. بگذار برود. اصرار نکن، پیش از آن که غرورت را به باد بدهی از فکرت بیرونش بینداز، و تا حد کافری انکارش کن. حتا اگر خدا باشد! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ در آيه هاي من چشم هاي زيباي تو ناپيداست در آيه هاي من پيچ و تاب اندامت ناپيداست در آيه هاي من صداي مهربانت با پرنده ها به تابستان کوچ کرده و برف اين برف و اين آسمان شگرف روي خاطره هاي تو را سفيد مي کنند 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ تو به دستهاي من فکر کن من به تنت هرجا که باشم دستهام گُر ميگيرد شعلهور ميشود تو به چشمهاي من فکر کن من به راه رفتنت هرجاي اين دنيا باشي ميآيي نارنجي من سراسيمه و خندان ميآيي تو به خورشيد فکر کن من به ماه زماني ميرسد که هر دو در يک آسمان ايستادهاند روبروي هم به شبي فکر کن که نه ماه دارد ، نه خورشيد تو را دارد... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ تا بودنت خدا هم هست و زمين ميچرخد به دور خورشيدي که تويي. تصوير مرا ديده بودي؟ دارم کف دستت را ميخوانم در جادهاي که مرا به تو ميرساند يا دارم کنار قلبت نفس ميکشم فرقي دارد کجا باشم؟ خندان در آينه يا منتظر کنار پنجره تصوير مرا ديده بودي؟ دارم به اين فکر ميکنم چرا انگشت کوچک تو از همه کوچکتر است. ميآيي همهي دنيا را خاموش کنم بعد تو همهاش را روشن کني؟ دوستت دارم تا ابد مال تو باهاش نان بخر باهاش دور بزن در ميدان شهر مثل پلاک بينداز به گردنت پلاک جنگ؟ جنگ ميداني چيست؟ هشت سال به گردنت بياويزم از من خسته ميشوي؟ پلاک جنگ نه برگ زيتون گوشهي موهات ... دوستت دارم تا ابد مال تو باهاش ستاره رصد کن باهاش برام نامه بنويس. اصلاً ميآيي خورشيد را پس بفرستم براي خدا و تو ببيني که حضورت کافيست؟ هر جا باشي براي ديدن تو شهر به شهر خواهم آمد آنقدر که از پرتگاه زندگي بيفتم. دستهات! دستهات را از من نگير. وقتي شيفته در روياهام دنبال تو ميگردم چيزي ته دلم زير و زبر ميشود سرم را توي بغلم ميگيرم حيف که نيستي حيف که براي من شمع هم نميتواني روشن کني! مثل پاگانيني پاي پنجرهات رباب بزنم؟ يا با موهات چنگ بنوازم؟ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ دیگر چیزی نمانده طاقت من ... یک کبریت بکشَم تمام می شود . 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ این دنیای کوچک و هفت میلیارد آدم! یعنی تو باور می کنی؟ شمرده ای؟ کی شمرده است؟ جز سیاستمدارها دیده ای کسی آدم بشمرد؟ باور نکن نارنجی! باور نکن سبز آبی کبود من! باور کن همه ی دنیا فقط تویی و برخی دوستان بقیه هم تکراری اند 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ انتظار...که چیز بدی نیست، روزنه امیدی ست در نا امیدی مطلق. من انتظار را از خبر بد،بیشتر دوست دارم... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ وقتی خدا می خواست تو را بسازد، چه حال خوشی داشت، چه حوصله ای ! اين موها، اين چشم ها .... خودت می فهمی؟ من همه اين ها را دوست دارم... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ ما نسل بدبختی هستيم ,دست مان به مقصر اصلی نمی رسد ، از همديگر انتقام می گيريم ! 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ میشود وقتی از کنارم میگذری موهایم را بهم بريزی بعد مرتبشان کنی؟ . . . خب بوسم هم بکن...!!!! 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ تو ﻣﯽﺩﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻧﻤﯽﺗﺮﺳﻢ، ﻓﻘﻂ، ﺣﻴﻒ ﺍﺳﺖ، ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺒﻴﻨﻢ... 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ گفته بودم... چنان دوستت خواهم داشت ، که معنـــــــــــی دوست داشتن را عوض کنند...! 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ " خـــوشبختی " تعریف های گونه گون دارد ؛ به تعـــداد آدم های دنیا ! عمــــر من یکی به خوشبختی قد نمی دهــد گل قشنگم !! مــــی دانم در انتـــظار تو فـــــرو می شکند ! و " تــــو " خــــوب مــــیدانی ... که مــــن خوشبختی نمــــی خواهم ! مـــــن " تــــو " را مــــی خواهم ! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا هرکس که به های و هوی دنیا دل نمیدهد میشود بی سر و پا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده