رفتن به مطلب

استخدام چند بازاریاب به صورت پروژ] ای و درصدی در گروه مهندسین مشاور سرزمین سبز

larten

ارسال های توصیه شده

به چند بازاریاب در منطقه 1 .2.5 , و هر منطقه ای که ویلا سازی و مجتمع سازی انجام میشود نیازمندیم

شرایط

با سلام خدمت شما و سپاس بابت توجهتون همانطور که در متن تبلیغات برای جذب بازاریاب مطرح شده بود گروه مشاورین سرزمین سبز به دنبال تعدادی بازاریاب برای جذب کارهای طراحی، مشاوره و نظارت محوطه سازی ویلا ها و مجتمع هاست و بر اساس قرار دادی که به صورت پروژه ای با بازاریاب های خود تنظیم میکند به صورت درصدی از پروژه تسویه میکند از 10 درصد تا 20 درصد .

هیچ اجباری در ساعت فعالیت نیست تنها در سال 4 الی 5 پروژه هر بازاریاب باید معرفی کند اگر فعالیت بازاریاب خوب باشد قطعا پاداش و مزایا تعلق خواهد گرفت

اگر پروژه ها متراژ بالا باشند تا 30 درصد سود هم پیش خواهیم رفت

محدوده ای که میتونید فعالیت کنید رو اطلاع دهید ممنون با سپاس مدیریت

شرایط برای افراد در اصلاحیه اعلام شد

فقط خواهشا افرادی که در امر ساختمانی اطلاع دارند پی ام بدن

برای مثال سعی شود متراژ کمتر از 250 متر برای محوطه سازی نگیرند چون سود دهی زیادی نخواهد داشت

پروژه هایی که 4 ملیون سود داشته باشند 1.000.000 تومان به بازاریاب خواهد رسید برابر با 25 درصد.. این پروژه ها برای متراژ های 500 متر تا 1000 متر خواهد بود

پروژه های بزرگ تر به متراژ 5000 متر 30 درصد خواهد بود

پروژه های که تنها به طراحی ختم شود و اجرای آن به گروه داده نشود 10 درصد سود خواهد رسید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

شماره 09195726122

من با کار انجمن اشنایی زیادی ندارم اما فک میکنم این اگهی مناسب منه اگه میشه تماس بگیرین یا نمیدونم هر جوری ک بشه اطلاعات بیشتری درمورد کار و معرفی خودم داشته باشم مرسی

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...