peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه اسفناج: 50گرم زیتون سیاه خرد:100گرم پنیر فتا: 100گرم پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری نمک، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم کاپاریس: 3 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده: یک قاشق سوپ خوری مواد سس آب گوشت: یک پیمانه رب:2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ: یک قاشق سوپ خوری فلفل دلمهای رنده شده: 2 قاشق سوپ خوری سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری نمک،فلفل و ادویههای دلخواه روش تهيه: در ابتدا بادمجانها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود. روش تهیه مواد میانی رول: 1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری مخلوط نمایید. 2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید. 3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید. 4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمهای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید. 5 - ادویههای دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. 6 - سپس سس را روی رولها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رولها مزهدار شوند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده