رفتن به مطلب

چرا روابط انسانی به مرور جای خود را به روابط حیوانی میدهد؟ :-((((

عمو سام

ارسال های توصیه شده

ببینید این یک چیز طبیعی هست و کلا انسان دوست داشته با حیوانات ارتباط داشته باشه.من الان 6 سال هست سگ دارم و هیچ تاثیری تو زندگیم نذاشته .یک طورهایی با هم حال میکنیم.حالا بحث سگ شد یادم رفته جسی بیچاره تو این سرما و بارون برای دستشویی انداختمش تو حیاط.یادم رفت بیارمش تو.من رفتم بیارمش تو خونه

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر چیزی خلقت خدا بود باید اسباب بازی ما بشه؟؟!! O_o

سمندر هم مخلوق خداسس، برای عید رفتن گرفتنشون اوردنشون تو خونه هاشون، نسل این موجود زیبا رو انداختن.

نگهداری حیوان هم خیلی جاها به خاطر تکبر آدمه، مخصوصا وقتی هدف فقط پر کردن خلا روحی روانی باشه.

شما کیو دیدی سگ آورده باشه تو خونه و بهش رسیده باشه و دکتر و اینا ببردش و اینا و سگه همه چیزش نشده؟:banel_smiley_4:

میتونم بپرسم همه چیز شدن یعنی چی؟؟؟!!!!!!!

اتفاقا به نظر من تو ایران و بیشتر ایرانی ها دارند به حیوانات خانگیشون ظلم میکنند.

همین 6 ماه اوله بعدش اون جذابیات قدیم را نداره.

خود من بعضی موقع ها یادم میره وقتی اومدم خونه یک توجه کوچیک به سگم بکنم و حداقل یک دستی روی سرش بکشمش و به قول معروف یک سلامی بهش بدم

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما باید همه بیاییم در مکتب شما عمو سام عزیز درس آزادی و آزادگی، منطق و دانش، روابط بشری، اسلام، اندیشه ی نوین، دموکراسی و احترام به آزادی و حقوق بشر، مکانیک کوانتومی، دینامیکس و کینتیکس، فلسفه ی کانتی و از همه مهم تر آشپزی فرانسوی یاد بگیریم... :4564:

چیپ !!! O_o

این دخالت در زندگی خصوصی افراد چه معنی میده ؟ اگر کسی سگ داره چه ضرری به شما رسونده هر وقت ضررش متوجه شما شد اعتراض کن دوست عزیز

آدم درباره چیزایی باید نظر بده که بهش ضرر میرسونه؟

اگه مثلا از افزایش خودکشی تو جامعه نگران باشیممم، این یعنی فوضولیی؟

شما متوجه نیستی خیلی چیزای به ظاهر شخصی، عواقب اجتماعی داره و روی بقیه هم تاثیر و بازتاب منفی داره؟

:-(

لینک به دیدگاه
میتونم بپرسم همه چیز شدن یعنی چی؟؟؟!!!!!!!

اتفاقا به نظر من تو ایران و بیشتر ایرانی ها دارند به حیوانات خانگیشون ظلم میکنند.

همین 6 ماه اوله بعدش اون جذابیات قدیم را نداره.

خود من بعضی موقع ها یادم میره وقتی اومدم خونه یک توجه کوچیک به سگم بکنم و حداقل یک دستی روی سرش بکشمش و به قول معروف یک سلامی بهش بدم

خوب همین، چرا اصلنی باید حیووونارو حبسشون کنیم تا اینجوری بشه؟

ما که نه چوپون هستیم نه دامپزشک و محقق، برای چی باید یه حیوون نگه داریم؟

خوبه موجوداتی که از ما قدرت بیشتری دارن مارو بگیرن بکنن تو قفس؟ :(((

لینک به دیدگاه
خوب همین، چرا اصلنی باید حیووونارو حبسشون کنیم تا اینجوری بشه؟

ما که نه چوپون هستیم نه دامپزشک و محقق، برای چی باید یه حیوون نگه داریم؟

خوبه موجوداتی که از ما قدرت بیشتری دارن مارو بگیرن بکنن تو قفس؟ :(((

دوست عزیز این چیزی که شما میگی درست بود.البته باید به مرد 100 سال پیش میزدی.

ما داریم در مورد الان حرف میزنیم.

چاره ای جز این وجود نداره.ما در واقع به خاطر اهلی کردن و بوجود اوردن نژآد های جدید از حیوانات که به انها پت گفته میشه و نژآد هایی بوجود اوردیم که برای بقا خودشون به انسان نیازمند هستند.در مقابلشون مسئولیم.

یک سوال از شما داریم یک سگ پودل یا تریر را اگر بندازی الان تو جنگل یا بیابون چند روز میتونند زنده بمونند.

متاسفانه انسان گونه ای جدید از موجودات را بوجود اورده که به ما وابسته هستند.

یعنی شما میگی نابودی و میلیون ها سگ و گربه بهتر از نگهداری انها هست؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
چیپ !!! O_o

آدم درباره چیزایی باید نظر بده که بهش ضرر میرسونه؟

اگه مثلا از افزایش خودکشی تو جامعه نگران باشیممم، این یعنی فوضولیی؟

شما متوجه نیستی خیلی چیزای به ظاهر شخصی، عواقب اجتماعی داره و روی بقیه هم تاثیر و بازتاب منفی داره؟

قیاس خودکشی و این موردشما قیاس مع الفارق هست دوست عزیز ، خودکشی در هر جامعه ای به عنوان یک معضل شناحته میشه اما شما بفرمایید داشتن حیوان خانگی هم یک معضل جهانی هست یا متشرعین اون رو تبدیل کردن به معضل؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز این چیزی که شما میگی درست بود.البته باید به مرد 100 سال پیش میزدی.

ما داریم در مورد الان حرف میزنیم.

چاره ای جز این وجود نداره.ما در واقع به خاطر اهلی کردن و بوجود اوردن نژآد های جدید از حیوانات که به انها پت گفته میشه و نژآد هایی بوجود اوردیم که برای بقا خودشون به انسان نیازمند هستند.در مقابلشون مسئولیم.

یک سوال از شما داریم یک سگ پودل یا تریر را اگر بندازی الان تو جنگل یا بیابون چند روز میتونند زنده بمونند.

متاسفانه انسان گونه ای جدید از موجودات را بوجود اورده که به ما وابسته هستند.

یعنی شما میگی نابودی و میلیون ها سگ و گربه بهتر از نگهداری انها هست؟؟

بحث عرضه و تقاضا هست آقا دانیال عزیز.

این سگ هایی که امروز میبنی اینقدر زیاد شدن، مثل ماشین جوجه کشی تکثیر شدن.

اگه مرغداری های صنعتی مثلا نباشه، اینهمه جوجه و مرغ داریم؟

وقتی خواهان سگ نباشه خوب عرضه و تولید صنعتی این حیوون هم کم میشه، الان سگ های فانتزی در مقیاس بالا دارن تولید میشن.

نه اینکه از طبیعت شکار بشن، بشر خودش داره تکثیرشون میکنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
قیاس خودکشی و این موردشما قیاس مع الفارق هست دوست عزیز ، خودکشی در هر جامعه ای به عنوان یک معضل شناحته میشه اما شما بفرمایید داشتن حیوان خانگی هم یک معضل جهانی هست یا متشرعین اون رو تبدیل کردن به معضل؟

پی آمد نگهداری زیاد حیوان و تبلیغش، به کاهش روابط آدما با هم کمک میکنه.

ببین الان توی خود آمریکا این بازی های کامپیوتری برای بچه ها معضل شده، اونا منزوی شدن، گوشه گیرن، عصبی میشن.

اخت گرفتن با حیوون این ویژگی های خو کردن به انزوا و دوری از آدم هارو میاره، اینا بازتاب های بدی تو جامعه داره، باور کن مسئله شخصی نیستتت.

• Like 1
لینک به دیدگاه
پی آمد نگهداری زیاد حیوان و تبلیغش، به کاهش روابط آدما با هم کمک میکنه.

ببین الان توی خود آمریکا این بازی های کامپیوتری برای بچه ها معضل شده، اونا منزوی شدن، گوشه گیرن، عصبی میشن.

اخت گرفتن با حیوون این ویژگی های خو کردن به انزوا و دوری از آدم هارو میاره، اینا بازتاب های بدی تو جامعه داره، باور کن مسئله شخصی نیستتت.

باز هم قیاس درستی نیست ،برخی بازی های کامپیوتری برای بچه ها مفید نیست حتی در غرب خیلی بیشتر از جامعه ما به این موضوعات اهمیت میدن ، و بازی های و فیلم ها درجه بندی سنی دارن ، اما داشتن حیوان غیر از حیوانات خطرناک منعی نداره تا زمانی که مزاحمتی ایجاد نکنه ، برخی روحیاتشون به نحوی هست که ترجیح میدن که حیوان نگه دارن به این کار چه خورده ای میشه گرفت آیا حیوان مثل برخی از فیلم ها و بازی باعث میشه فرد دچار تغییر حالات روحی و روانی مثل خشونت بشه و به دیگران آسیب بزنه ؟ البته فک کنم با توجه به روحیاتت بخاطر مسائل شرعی مثل نجس بودن به این موضوع اعتراض داری و بقیه موارد در حاشیه افکارت قرار داره توصیه میکنم اگه منظورت این مسائل هست مطرح نکنی :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باز هم قیاس درستی نیست ،برخی بازی های کامپیوتری برای بچه ها مفید نیست حتی در غرب خیلی بیشتر از جامعه ما به این موضوعات اهمیت میدن ، و بازی های و فیلم ها درجه بندی سنی دارن ، اما داشتن حیوان غیر از حیوانات خطرناک منعی نداره تا زمانی که مزاحمتی ایجاد نکنه ، برخی روحیاتشون به نحوی هست که ترجیح میدن که حیوان نگه دارن به این کار چه خورده ای میشه گرفت آیا حیوان مثل برخی از فیلم ها و بازی باعث میشه فرد دچار تغییر حالات روحی و روانی مثل خشونت بشه و به دیگران آسیب بزنه ؟ البته فک کنم با توجه به روحیاتت بخاطر مسائل شرعی مثل نجس بودن به این موضوع اعتراض داری و بقیه موارد در حاشیه افکارت قرار داره توصیه میکنم اگه منظورت این مسائل هست مطرح نکنی :a030:

شما این روحیات من رو از کجا درآوردین؟

فقط یک نمونه نوشته از من میاری که توش آیه و حدیث و یا حکمی دینی اورده باشممم؟؟!!! o_O

تهمت زدن خیلی راحته، یک کم تو قضاوت هامون درباره دیگران با صبر بیشتری عمل کنیم، بد نمیبینیم.:icon_gol:

شما توضیح بده اگر یکی تو آپارتمون خونتون سگ نگه داره با کسیکه گوسفند نگه میداره دیدت نسبت بهشون یکیه؟

شما که ادعا میکنی بحث حیوانیه؛ چرا آوردن گوسفند تو خیابون کسر شان هست و آوردن سگ نماد تجدد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما این روحیات من رو از کجا درآوردین؟

فقط یک نمونه نوشته از من میاری که توش آیه و حدیث و یا حکمی دینی اورده باشممم؟؟!!! o_O

تهمت زدن خیلی راحته، یک کم تو قضاوت هامون درباره دیگران با صبر بیشتری عمل کنیم، بد نمیبینیم.:icon_gol:

شما توضیح بده اگر یکی تو آپارتمون خونتون سگ نگه داره با کسیکه گوسفند نگه میداره دیدت نسبت بهشون یکیه؟

شما که ادعا میکنی بحث حیوانیه؛ چرا آوردن گوسفند تو خیابون کسر شان هست و آوردن سگ نماد تجدد؟

ببینید گفتم تا زمانی که به دیگران آسیبی نرسه این آسیب میتونه شامل سرو صدا ، بوی بد ، خطر گاز گرفتی مثلا از سگ و... باشه در این صورت حق با شماست و قانون هم باید حق رو به شما بده اما نفی کلی این قضیه درست نیست برخی این امکان رو دارن که بدون هیچ مزاحمتی با رعایت همه جوانب حیوان نگه دارن شاید یکی بتونه کروکودیل هم نگه داره در این صورت شما حق اعتراض ندارید ، شاید در جامعه ما بحث کلاس گذاشتن باشه اما اینرو نمیشه تعمیم داد برخی سگ ها آموزش دیده و برای کار های خاصی مورد استفاده هستن .

تهمت زن یعنی نسبت دادن یک فعل زشت به دیگری در صورتی که چنین فعلی از طرف مقابل سر نزده باشه ، من هیچ فعل زشتی بهت نسبت ندادم که قضیه تهمت مطرح بشه اما تجربه ثابت کرده کاربرهایی که در این انجمن به مسائل مذهبی پرداختن دچار مشکل شدن و بعد از مدتی هم از انجمن رفتن ، به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببینید گفتم تا زمانی که به دیگران آسیبی نرسه این آسیب میتونه شامل سرو صدا ، بوی بد ، خطر گاز گرفتی مثلا از سگ و... باشه در این صورت حق با شماست و قانون هم باید حق رو به شما بده اما نفی کلی این قضیه درست نیست برخی این امکان رو دارن که بدون هیچ مزاحمتی با رعایت همه جوانب حیوان نگه دارن شاید یکی بتونه کروکودیل هم نگه داره در این صورت شما حق اعتراض ندارید ، شاید در جامعه ما بحث کلاس گذاشتن باشه اما اینرو نمیشه تعمیم داد برخی سگ ها آموزش دیده و برای کار های خاصی مورد استفاده هستن .

تهمت زن یعنی نسبت دادن یک فعل زشت به دیگری در صورتی که چنین فعلی از طرف مقابل سر نزده باشه ، من هیچ فعل زشتی بهت نسبت ندادم که قضیه تهمت مطرح بشه اما تجربه ثابت کرده کاربرهایی که در این انجمن به مسائل مذهبی پرداختن دچار مشکل شدن و بعد از مدتی هم از انجمن رفتن ، به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

شما از جواب دادن به سئوالات من طفره میرین.

من پرسیدم چرا نگهداری گوسفند یا بُز کلاس نداره ولی نگهداری سگ کلاس داره؟

جوابش سخته؟

از نظر من جوابش معلومه، چون تقلید بی دلیل انجام میدن، دیدن تو غرب سگ دارن میگن ما هم سگ داشته باشیم، همین تقلید مضره.

در ضمن من خودم از کسانی هستم که حتی با تقلید توی دین هم مخالفممم.

من همینجوریش هم کم میام این انجمن، اکثرا اگه روزی تعطیل باشه میام چون کار دارم، ولی نارحتم که میگی اونیکه فکر خداست باید بندازه بره و اونیکه ....

:-(((

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما از جواب دادن به سئوالات من طفره میرین.

من پرسیدم چرا نگهداری گوسفند یا بُز کلاس نداره ولی نگهداری سگ کلاس داره؟

جوابش سخته؟

از نظر من جوابش معلومه، چون تقلید بی دلیل انجام میدن، دیدن تو غرب سگ دارن میگن ما هم سگ داشته باشیم، همین تقلید مضره.

در ضمن من خودم از کسانی هستم که حتی با تقلید توی دین هم مخالفممم.

من همینجوریش هم کم میام این انجمن، اکثرا اگه روزی تعطیل باشه میام چون کار دارم، ولی نارحتم که میگی اونیکه فکر خداست باید بندازه بره و اونیکه ....

:-(((

دوست عزیز جواب سوالت خیلی سادس ، همه حیوانات در یک سطح از هوش قرار ندارن ، معمولا افراد تمایل به نگه داشتن حیوانات آموزش پذیر هستن بز یا گوسفندی سراغ داری که بشه آموزشش داد؟ یا یک گوسفند میتونه مثل یک گربه زیبا باشه ؟

همه ما در این جامعه زنگی کردیم و اگر نقدی بهش وارد میکنیم کاملا بر اساس اگاهی و تجربه است ، تو میخوای با این مطالب غرب رو بکوبی و نه بر اساس دیده ها بلکه بر اساس القائات افرادی که ضعف هاشون رو در سایه انگ زدن به غرب می پوشونن، به هر حال من توصیه کردم تو این انجمن کمتر با این نوع تفکر مواجه میشی حال تو از سخنم پند گیر خواه ملال

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز جواب سوالت خیلی سادس ، همه حیوانات در یک سطح از هوش قرار ندارن ، معمولا افراد تمایل به نگه داشتن حیوانات آموزش پذیر هستن بز یا گوسفندی سراغ داری که بشه آموزشش داد؟ یا یک گوسفند میتونه مثل یک گربه زیبا باشه ؟

همه ما در این جامعه زنگی کردیم و اگر نقدی بهش وارد میکنیم کاملا بر اساس اگاهی و تجربه است ، تو میخوای با این مطالب غرب رو بکوبی و نه بر اساس دیده ها بلکه بر اساس القائات افرادی که ضعف هاشون رو در سایه انگ زدن به غرب می پوشونن، به هر حال من توصیه کردم تو این انجمن کمتر با این نوع تفکر مواجه میشی حال تو از سخنم پند گیر خواه ملال

من غرب رو بیشتر تو حوزه های فرهنگی که پیش گرفته مثل ترویج بی بندو باری، ترویج روابط آزاد، ترویج مصرف زدگی و دور کردن از خانواده و... میکوبم.

وگرنه تو خیلی چیزا مثل رعایت حقوق شهروندی، نظافت شهری، راستگویی و... از ما بهترن.

ولی دلیل نمیشه چشممون رو روی نقابصشون ببندیم، چون جامعه ما مزایای اونهارو که نمیگیره، داره همین مزایای خودش رو هم از دست میده و با عیب های اونا تعویضش میکنه !!

اتفاقا یه سری از این سگ های گنده خیلی آی کیوی پایینی دارن.

بالاترین آی کیو رو هم فکر کنم کلاغ داشته باشه !!!

بز هم حیوان خیلی زیبایی هست، فایده هم داره و شیر هم میده.

سگ های فانتزی امروزی جز پارس کردن و خوردن و پی پی کردن کار دیگری بلد نیستننن. :-|

• Like 1
لینک به دیدگاه
it would be very good if you be fair in debate.

Away from ridicule

ok?

sometimes it's the only way sweet heart

don't worry

I've been doing this for seven years now

If there's a real debate and there's a real reasoning behind something I'll answer patiently and respectfuly

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...