رفتن به مطلب

چرا روابط انسانی به مرور جای خود را به روابط حیوانی میدهد؟ :-((((

عمو سام

ارسال های توصیه شده

وقتی دلهای خالی از خدا و محبت و معرفت و معنویت مُرد، وقتی حق و تکلیف در زندگی اجتماعی انسان فقط در حق داشتن محدود شد.

بقول هابز، انسان گرگ انسان می شود و بقول داروین، تنازع بقاع موضوعیت پیدا می کند تا انسانهای ضعیف از بین رفته، مزاحم انسانهای فعال نشوند.

در چنین فضای خالی از خدا، معرفت و معنویت، انسان احساس تنهایی، غربت، بی کسی، تحیر و سرگردانی می کند و از طرفی به انسانها هم اعتماد و اطمینان ندارد!

در چنین وضعی بهترین چیزی که می تواند انسان را از تنهائی و غربت بیرون آورده، انس با حیوانات است.

حیوانات نسبت به همزیستی انسانها مشکل کمتری دارند، اهل دوز و کلک نیستند و می توانند خلأ تنهائی را پر کنند.

(این چند خط بالا از من نبودش، از یه سایتی آوردم :-) )

ولی بحث تاپیک:

شما مهمترین دلیل اخت گرفتن مردم این دوره با حیوانات رو چی میدونین؟

چرا اینقدر شاهد افزایش حیواناتی مثل سگ و گربه در بین مردم کشورمون هستیم؟

اینا به شادی بیشتر کمک میکنن یا به انزوا و غم و غصه بیشتر؟ :-((((

1.jpg

2.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه

دور شدن ادما از هم

توقعات بی جا و نابجا از هم

مشغله فکری و کاری

خودخواهیا

ناسازگاری و وفق ندادن افکار هم

دخالت نابجا

فرهنگ و رسوم

بی منطقی

و ............

باعث شده انسانها از هم دور و دورتر شن :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دور شدن ادما از هم

توقعات بی جا و نابجا از هم

مشغله فکری و کاری

خودخواهیا

ناسازگاری و وفق ندادن افکار هم

دخالت نابجا

فرهنگ و رسوم

بی منطقی

و ............

باعث شده انسانها از هم دور و دورتر شن :sigh:

اینایی که میگی قبول ولی همه اینا پیامد چیه؟؟!!

چرا دورزی از خدا و اخلاق باید شوخی گرفته بشههه.

پدر مادرای ما و پدربزرگ مادربزرگای ما مگه کم مشکل داشتن، نه آب و برقی و تلویزیونی.

ولی دلشون قرص بودش، به خدا اعتماد داشتن به اخلاق پایبند بودن، اینایی که میگی اثرات غفلت از چیهه؟ :-(((

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینایی که میگی قبول ولی همه اینا پیامد چیه؟؟!!

چرا دورزی از خدا و اخلاق باید شوخی گرفته بشههه.

پدر مادرای ما و پدربزرگ مادربزرگای ما مگه کم مشکل داشتن، نه آب و برقی و تلویزیونی.

ولی دلشون قرص بودش، به خدا اعتماد داشتن به اخلاق پایبند بودن، اینایی که میگی اثرات غفلت از چیهه؟ :-(((

دوری از خدا ؟

پدر و مادر بزرگ ؟

اب و برق و تلویزیون ؟

سگ ؟

اینا چه ربطی به هم دارن ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوری از خدا ؟

پدر و مادر بزرگ ؟

اب و برق و تلیویزیون ؟

سگ ؟

اینا چه ربطی به هم دارن ؟

یک طنابی رو در نظیر بگیر که بهش کلی چیز آویزونه و بالای طناب به یه حلقه وصله.

اون حلقه که پاره بشه، همه متعلقات با طناب میوفتن پایین.

اون حلقه یاد خدا و انسانیت بود که پاره شده، اثراتش رو هم توی همه اونایی که گفتممم میشههه دیددددددد. :-(

• Like 3
لینک به دیدگاه
یک طنابی رو در نظیر بگیر که بهش کلی چیز آویزونه و بالای طناب به یه حلقه وصله.

اون حلقه که پاره بشه، همه متعلقات با طناب میوفتن پایین.

اون حلقه یاد خدا و انسانیت بود که پاره شده، اثراتش رو هم توی همه اونایی که گفتممم میشههه دیددددددد. :-(

اینو قبول ندارم

وجدان ربطی به اعتقادات و خدا نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینو قبول ندارم

وجدان ربطی به اعتقادات و خدا نداره

وجدان اگه به اعتقادات ربطی نداره، پس وجدان به چی ربط داره. :-?

O-o

اونیکه باعث میشه شما از یک عمل بد از یک خطا ناراحت بشی همون پاکی هستشش که شنیدی و انسان باهاش آرامش داره.

این جمله رو دست کم نگیرین :

آگاه باشید که با یاد خدا دل ها آرام میگیرد.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نمیدونم بعضی در حیوان داشتن و محبت به حیوان افراط میکنند و درست هم نیست افراط در هیچ کاری

ولی در کل خیلی منطقی نیست که این کا رو محکوم کنیم / منم حیوان دارم ... پرنده دارم فعلا / شایدم سگ بیارم واسه خونه باغم ...

به نظر من انسان درطی تاریخ تا گذشته ای نه چندان دور ( حتی پدر و مادر خودمون ) با حیوانات زندگی میکردن ، یکجور همزیستی که هم میتونه توی این همزیستی همکاری باشه هم محبت کردن ...

خیلی هم خوبه ... اصلا توی قران اومده که ما حیوانات را مسخر شما ساختیم ... حتی روایات هست که امام صادق غذا میخورد ، یک لقمه خودش میخورد یک لقمه به سگش میداد ...

این روابط خیلی هم خوبه ...

همونجور که در طی تاریخ نامشخصی انسان زندگی اجتماعی بین سایر انسان ها داشته ، توی همین اجتماع حیوانات هم حضور داشتند

سگ / اسب / الاغ ، کبوتر و ....

از نظر من خیلی کار ناشایستی نیست / این هم مثل سایر رفتارها میتونه با افراط یا مسخره بازی تبدیل به یک رفتار زشت بشه ، شما به رابطه ات با یک انسان هام زیادی دامن بزنی و گسترش بدی میشه یک رابطه و رفتار ناپسند و زشت ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمیدونم بعضی در حیوان داشتن و محبت به حیوان افراط میکنند و درست هم نیست افراط در هیچ کاری

ولی در کل خیلی منطقی نیست که این کا رو محکوم کنیم / منم حیوان دارم ... پرنده دارم فعلا / شایدم سگ بیارم واسه خونه باغم ...

به نظر من انسان درطی تاریخ تا گذشته ای نه چندان دور ( حتی پدر و مادر خودمون ) با حیوانات زندگی میکردن ، یکجور همزیستی که هم میتونه توی این همزیستی همکاری باشه هم محبت کردن ...

خیلی هم خوبه ... اصلا توی قران اومده که ما حیوانات را مسخر شما ساختیم ... حتی روایات هست که امام صادق غذا میخورد ، یک لقمه خودش میخورد یک لقمه به سگش میداد ...

این روابط خیلی هم خوبه ...

همونجور که در طی تاریخ نامشخصی انسان زندگی اجتماعی بین سایر انسان ها داشته ، توی همین اجتماع حیوانات هم حضور داشتند

سگ / اسب / الاغ ، کبوتر و ....

از نظر من خیلی کار ناشایستی نیست / این هم مثل سایر رفتارها میتونه با افراط یا مسخره بازی تبدیل به یک رفتار زشت بشه ، شما به رابطه ات با یک انسان هام زیادی دامن بزنی و گسترش بدی میشه یک رابطه و رفتار ناپسند و زشت ...

نگهداری حیوون یه بحثه، جایگزینی حیوان به جای روابط انسانی و الفت گرفتن بهش یه بحث دیگه اسس.

اینجا هم بحث سر جایگزینی حیوانات به جای روابط آدمی بود.

وگرنه به قول شما خیلی حیوانات مفیدن، اما سگی که یک چوپان داره کجا و سگی که خانم تنها باهاش تو آپارتمان اخت گرفته کجا. :-((

• Like 4
لینک به دیدگاه
نگهداری حیوون یه بحثه، جایگزینی حیوان به جای روابط انسانی و الفت گرفتن بهش یه بحث دیگه اسس.

اینجا هم بحث سر جایگزینی حیوانات به جای روابط آدمی بود.

وگرنه به قول شما خیلی حیوانات مفیدن، اما سگی که یک چوپان داره کجا و سگی که خانم تنها باهاش تو آپارتمان اخت گرفته کجا. :-((

خب باشه تو آپارتمان باشه مگه چیه ، سگ خلقت خدا نیست ؟؟ اونم مورد محبت قرار بدی جای دوری نمیره

ولی در کل اگه قرار باشه همه چیزت بشه سگ ( بابات مامانت همسرت) اصلا کار درستی نیست / دقیقا مثل اینه اینترنت بشه همه کس و کارت :ws3: اینجور آدما اکثرا نوعی کمبودهای روانی دارند که با مشاوره کارشون حل میشه فقط اگه مقاومت نکنند ...

و فاصله طبقاتی جامعه هم دامن میزنه به اینکه آدما از هم دور بشند و روابط جایگزین پیدا کنند( حالا طبقه اقتصادی یا فرهنگی و مذهبی )

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من روابط انسان وحیوان همیبشه بوده اما خوب نوع حیوانات متفاوت بوده در گذشته انسان از بودن با اسب ودامهایی مثل گاو وگوسفند وطیوری همانند مرغ ومرغابی و...هم لذت میرده وهم به نوعی انتفاع وبهره میرسیده اما امروزه اول با توجه به عدم امکان محیطی ودوم یک نوع فرهنگ که به غلط وارد فرهنگ ما شده (نگه داشتن مرغ باعث افت کلاس و نگهداری سگ یا گربه نوعی با کلاس بودنه )و ابرخی دلالیل که آریودخت اشاره کردند میتونه دلایل مهمی بر رفتار امروزه مردم ما باشه ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب باشه تو آپارتمان باشه مگه چیه ، سگ خلقت خدا نیست ؟؟ اونم مورد محبت قرار بدی جای دوری نمیره

ولی در کل اگه قرار باشه همه چیزت بشه سگ ( بابات مامانت همسرت) اصلا کار درستی نیست / دقیقا مثل اینه اینترنت بشه همه کس و کارت :ws3: اینجور آدما اکثرا نوی کمبودهای روانی دارند که با مشاوره کارشون حل میشه فقط اگه مقاومت نکنند ...

هر چیزی خلقت خدا بود باید اسباب بازی ما بشه؟؟!! O_o

سمندر هم مخلوق خداسس، برای عید رفتن گرفتنشون اوردنشون تو خونه هاشون، نسل این موجود زیبا رو انداختن.

نگهداری حیوان هم خیلی جاها به خاطر تکبر آدمه، مخصوصا وقتی هدف فقط پر کردن خلا روحی روانی باشه.

شما کیو دیدی سگ آورده باشه تو خونه و بهش رسیده باشه و دکتر و اینا ببردش و اینا و سگه همه چیزش نشده؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هر چیزی خلقت خدا بود باید اسباب بازی ما بشه؟؟!! O_o

سمندر هم مخلوق خداسس، برای عید رفتن گرفتنشون اوردنشون تو خونه هاشون، نسل این موجود زیبا رو انداختن.

نگهداری حیوان هم خیلی جاها به خاطر تکبر آدمه، مخصوصا وقتی هدف فقط پر کردن خلا روحی روانی باشه.

شما کیو دیدی سگ آورده باشه تو خونه و بهش رسیده باشه و دکتر و اینا ببردش و اینا و سگه همه چیزش نشده؟:banel_smiley_4:

نه عمو سام / نگرفتی !!

من نگفتم موجودات خدا رو اسباب بازی کنیم / سمندر که حیوون خانگی نیست ، گناه داره .... اگه سمند رو هم دوست داری سعی کن توی همون طبیعت بهش محبت کنی ...

من گفتم به خلق خدا محبت کنی ... نه بازی !!

نه منم گفتم اگه قرار باشه خلاء پر کنه اصلا مناسب نیست ... یک بیماری روانی هست

اون پست اول هم یک بخشش یادم رفت بگم : میدونی ، چجور بگم .............. میگم شاید بخشی از این رو آوردن به حیوانات برای اینه که بشر یکجوری تمایل داره به حیوان چون همدم تاریخی اون بوده ... مثل اینکه شما یک دوست قدیمی ببینی ( البته میگم شاید / توی ضمیر ناخوداگاه مثلا یکم به سمت حیوانات کشیده بشه)

• Like 4
لینک به دیدگاه

این دخالت در زندگی خصوصی افراد چه معنی میده ؟ اگر کسی سگ داره چه ضرری به شما رسونده هر وقت ضررش متوجه شما شد اعتراض کن دوست عزیز

• Like 7
لینک به دیدگاه

ما باید همه بیاییم در مکتب شما عمو سام عزیز درس آزادی و آزادگی، منطق و دانش، روابط بشری، اسلام، اندیشه ی نوین، دموکراسی و احترام به آزادی و حقوق بشر، مکانیک کوانتومی، دینامیکس و کینتیکس، فلسفه ی کانتی و از همه مهم تر آشپزی فرانسوی یاد بگیریم... :4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه
وجدان اگه به اعتقادات ربطی نداره، پس وجدان به چی ربط داره. :-?

O-o

اونیکه باعث میشه شما از یک عمل بد از یک خطا ناراحت بشی همون پاکی هستشش که شنیدی و انسان باهاش آرامش داره.

این جمله رو دست کم نگیرین :

آگاه باشید که با یاد خدا دل ها آرام میگیرد.:icon_gol:

وجدان چه ربطی به خدا داره آخه؟

کسی بی خدا باشه بی وجدان میشه؟

کمک به دیگران کار خوبی بوده.

قبل از اینکه دین بگه هم کار خوبی بوده.

ما باید همه بیاییم در مکتب شما عمو سام عزیز درس آزادی و آزادگی، منطق و دانش، روابط بشری، اسلام، اندیشه ی نوین، دموکراسی و احترام به آزادی و حقوق بشر، مکانیک کوانتومی، دینامیکس و کینتیکس، فلسفه ی کانتی و از همه مهم تر آشپزی فرانسوی بگیریم... :4564:

و برای اولین بار من دیدم وافن از این شکلک استفاده کرد.:icon_pf (34)::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با دو خط اول مطلب موافق نیستم.

بعضی از مردم به دلیل تنهائی،

بعضی دیگر به دلیل پرکردن وقت خود و سرگرمی،

و بعضی دیگر هم ذاتا به دنیای حیوانات علاقه دارند. ( این مورد آخر نسبت به دیگر موارد مفیدتر خواهد بود) :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
و برای اولین بار من دیدم وافن از این شکلک استفاده کرد.:icon_pf (34)::ws28:

یعنی خودت تا آخرش رو برو ببین در چه حدی دیگه... یعنی در چهههه حدی... :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...