Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ فریبرز عربنیا در یادداشتی ضمن تشکر از کسانی که با او و پسرش در فوت عسل بدیعی همدردی کردند، افرادی را که این ضایعه را عرصهای برای تاخت وتاز دانستند به خدا واگذار کرد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در این یادداشت آمده است: «به این وسیله از تمام کسانی که به هر شکل و با هر وسیله و عنوان با من و پسرم در سوگ فوت نابهنگام مادرش، همراهی و همدردی نمودند تشکر صمیمانه و قدردانی مینمایم. همچنین همه کسانی را که از غریبه و آشنا، این ضایعه را عرصهای برای تاخت و تاز کینهها و عقدههای حقیرانهشان دانستند، به مقام حق متعال میسپارم، باشد که با آنان شایسته خودشان و پلشتیهای وجودشان رفتار نماید. انشاء الله... فریبرز عربنیا » عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون (همسر سابق فریبرز عربنیا) ۱۲ فروردین ماه بر اثر ایست تنفسی که منجر به خونریزی مغزی شد،درگذشت. 21 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خدا بیامرزدش الان دقیقا کیا همسر سابق عرب نیا هستن؟ آتنه یا عسل یا هر دو یا هر سه یه لحظه حس کردم دیالوگه مختاره 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خدا بیامرزدشالان دقیقا کیا همسر سابق عرب نیا هستن؟ آتنه یا عسل یا هر دو یا هر سه یه لحظه حس کردم دیالوگه مختاره آتنه فقیه نصیریو میگی؟ اون که زن ابولفضل پورعرب بود 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ آتنه فقیه نصیریو میگی؟اون که زن ابولفضل پورعرب بود 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ آتنه فقیه نصیریو میگی؟اون که زن ابولفضل پورعرب بود زیاد درس خوندی بهت فشار اومده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ زیاد درس خوندی بهت فشار اومده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اولــــــــه والا خو چه خبلــــــــه؟ هی همســــــل عوض موتونــــــــــن؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده