hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ درود.... اسم تاپیک شاید حالت ای رو برای شما به ارمغان آورده باشه پس زودتر توضیح میدم که دلیل موجودیت این تاپیک چه چیزی هست.... امروز به یک پکیجی ()برخوردم که شامل چندین نوع سبزی بود و به اسم سبزی کوهی برای تهیه آش خریداری شده بود...آش حاصل از این سبزی ها بسیار خوشمزه میباشد ....(فکر کنم خاستگاهش از کوه باشه و قیمتی بیشتر از سبزی معمولی داره) شکل بعضی از اونها برام آشنا بود و میشد بعنوان خانواده ای از سبزیهایی که هر روزه مصرف میکنیم به حسابشون آورد ولی چند تا از اونها.... این بود که این فکر به ذهنم رسید تا بیاییم به آشپزخونه نو اندیشان و عکسشون رو بذارم تا دوستانی که اسم اون سبزی ها رو میدونن بهمون بیشتر توضیح بدهند . همینطور با توجه به اینکه هر منطقه ای سبزیجات خاص اون منطقه رو داره ، خیلی خوب میشه دوستان عکسی از سبزی مورد نظر و توضیحاتی که لازم هست رو برامون به اشتراک بگذارند..... با تشکر .... 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ این هم اولین سوال من درباره سبزی کوهی که در پست بالا بهش اشاره کردم... و عکس بدون فلاش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده