Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ فرنوش دس ئه نته بان نقطه ضعف بشر جوزف تازه من یه چیز دیگه هم میدونم که بقیه در جریانش نیستن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ جوزف تازه من یه چیز دیگه هم میدونم که بقیه در جریانش نیستن اون یکی رو دیگه بگی کلا دمم رو میذارم رو کولم و از ایران میرم نامرد:vahidrk: بی معرفت 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ جوزف تازه من یه چیز دیگه هم میدونم که بقیه در جریانش نیستن بگووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ اون یکی رو دیگه بگی کلا دمم رو میذارم رو کولم و از ایران میرمنامرد:vahidrk: بی معرفت باوشه نمیگم. بجای تهدید ،خواهش کن 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ بگووووووووووو احمدی نژاد بازی در نیارید فرنوش به هیشکی نمیگه مگه نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ بگووووووووووو عمـــــــــــــــراً نمیـــــــــــــــگــــــــــــم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ باوشه نمیگم. بجای تهدید ،خواهش کن خواهش می کنم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ عمـــــــــــــــراً نمیـــــــــــــــگــــــــــــم اینو به سودی نگی فرنوش ولی یه دونه ای 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ آره فرنوش به هیچکی نمیگه. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ خواهش می کنم الـــــــــــــــهی. الان تحت تاثیر قرار گرفتم. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ اینو به سودی نگی فرنوش ولی یه دونه ای راجع به این بعدا تصمیم میگیرم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ راجع به این بعدا تصمیم میگیرم. چه دمی چه سری عجب پایی رو برات بخونم بیخیال میشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ چه دمی چه سری عجب پایی رو برات بخونم بیخیال میشی؟ :ws28: لازم نیس با اون صدات چیزی بخونی.:icon_pf (34): من بیخیال شدم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ :ws28: لازم نیس با اون صدات چیزی بخونی.:icon_pf (34): من بیخیال شدم. فکر کردم با این حرفم دیگه میری و همه چیو میگی نمیدونستم نتیجه عکس داره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ نگووووووووو ناصر یه کاری نکن اون شعری که گذاشتی رو ترجمه کنم ها 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ له نجه گیان به له نجه ئوخی به لارو له نجه بارسوی باری کردوه بو شاره که ی هه لبجه سه رگونای به لیو ده گرم ممکولانی به په نجه :gnugghender: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ ناصر یه کاری نکن اون شعری که گذاشتی رو ترجمه کنم ها 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ میبینی ناصر ...بچه ها مشتاقن بفهمن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده