Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام فرنوش خوبی؟خوش اومدی سلام پسر بارونی آذری پاییزی مرسی خوبم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام پسر بارونی آذری پاییزی مرسی خوبم. آذر رو بعد پاییز بیار البته این شامل هم من میشه هم ناصر 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ آذر رو بعد پاییز بیار البته این شامل هم من میشه هم ناصر خودم میدونم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ خودم میدونم زوان ماله من شقه زیلگو له ئام ملو باز بوات 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ آذر رو بعد پاییز بیار البته این شامل هم من میشه هم ناصر ها منم پسر پاییزی بارونی آذریم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ زوان ماله من شقه زیلگو له ئام ملو باز بوات :sad0: من نفهمیدم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ :sad0:من نفهمیدم. اگه میفهمیدی چی نوشتم که پوست از سرم می کندی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ ها منم پسر پاییزی بارونی آذریم اصلا باعث افتخاره داش ناصر آذریه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ اگه میفهمیدی چی نوشتم که پوست از سرم می کندی ناصر میشه ترجمه ش کنی. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ ناصر میشه ترجمه ش کنی. اولا ناصر نه و آقا ناصر:vahidrk: ثانیا لطفا رو ننوشتی حالا از اول اینو بنویس شاید جواب بده آقا ناصر گل اگه لطف کنید ترجمه کنید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ اصلا باعث افتخاره داش ناصر آذریه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ اولا ناصر نه و آقا ناصر:vahidrk:ثانیا لطفا رو ننوشتی حالا از اول اینو بنویس شاید جواب بده آقا ناصر گل اگه لطف کنید ترجمه کنید ممنون میشم شوما دخالت نکن.:vahidrk: به سودی میگماااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ شوما دخالت نکن.:vahidrk: به سودی میگماااااااااااااااااااااااااااااا به سودی چیزی نگو صداشو در نیار منم دخالت نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ به سودی چیزی نگو صداشو در نیار منم دخالت نمیکنم :ws28: ترســــــــــــــــــــــــــو 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ :ws28:ترســــــــــــــــــــــــــو :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ اولا ناصر نه و آقا ناصر:vahidrk:ثانیا لطفا رو ننوشتی حالا از اول اینو بنویس شاید جواب بده آقا ناصر گل اگه لطف کنید ترجمه کنید ممنون میشم s,\hs سوپاس شوما دخالت نکن.:vahidrk: به سودی میگماااااااااااااااااااااااااااااا خو بگو به سودی چیزی نگو صداشو در نیار منم دخالت نمیکنم شه کله 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ s,\hs سوپاس خو بگو شه کله حیف که سر کلاسه. 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ s,\hs سوپاس خو بگو شه کله فرنوش دس ئه نته بان نقطه ضعف بشر 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده