mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا کارمون شده خواب، فیلم، کباب، کتاب نه، همون خواب بعدش دور برگشت همه اینا رو از اون طرف یعنی از کباب به سمت خواب تکرار می کنیم خسته نباشی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا کارمون شده خواب، فیلم، کباب، کتاب نه، همون خواب بعدش دور برگشت همه اینا رو از اون طرف یعنی از کباب به سمت خواب تکرار می کنیم شما رفتی با تمرکز بیشتر به پایان نامه برسی ، بله؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ شما رفتی با تمرکز بیشتر به پایان نامه برسی ، بله؟ خب شاید موضوع پایان نامه ش شهرسازی با فیلم و خواب وکبابه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ خب شاید موضوع پایان نامه ش شهرسازی با فیلم و خواب وکبابه اتفاقا موضوع خیلی خوبیه و باس روش فکر کنم شاید موضوع خودمو عوض کردم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ برا دی هانه کوینه ئه وه؟ دا بن کارم هس پتان ناصر چت په هات؟ ئارام تو هایته کوینه؟آتوسا بوچه نایت بو ئایره؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ برا دی هانه کوینه ئه وه؟دا بن کارم هس پتان ناصر چت په هات؟ ئارام تو هایته کوینه؟آتوسا بوچه نایت بو ئایره؟:vahidrk: روزای روشن خداحافظ سرزمین من خداحافظ:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ روزای روشن خداحافظسرزمین من خداحافظ:icon_pf (44): دقیقا ئه م شیعره فره به فضاگه ئه یخوارد تو بوچه نای ها؟ ئاخرین را که چوی بو ششم بهمن کی بو؟ راسی بژه؟ 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ دقیقا ئه م شیعره فره به فضاگه ئه یخواردتو بوچه نای ها؟ ئاخرین را که چوی بو ششم بهمن کی بو؟ راسی بژه؟ سه شمه.:spiteful:بوچه؟ و کوری چاو گشت ارشاد 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سه شمه.:spiteful:بوچه؟و کوری چاو گشت ارشاد من 4شمه چوموتم بزانم کاممان حضورمان فعالتره 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ من 4شمه چوموتم بزانم کاممان حضورمان فعالتره گیریان پت نه دا قرتی؟ 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ گیریان پت نه دا قرتی؟ من شاید له تاران کمه جلف به نظر بم وره وقته تمو بو سنه ئه یژیتا مونگولم...نازانم ئه م لباسگله له کوینه ترن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ کومار چوگیتو بو سنه؟ عکسی ئاویر و میان اقبال و ششم بهمنم بو بره؟ ئه ره ئارام 10 روژگه هامه سنه بانچاو حتما سریگ عکس باحالو بو ئه نرم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلاوتان لی بیت له نجه گیان به له نجه ئوخی به لارو له نجه بارسوی باری کردوه بو شاره که ی هه لبجه سه رگونای به لیو ده گرم ممکولانی به په نجه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلاوتان لی بیت له نجه گیان به له نجه ئوخی به لارو له نجه بارسوی باری کردوه بو شاره که ی هه لبجه سه رگونای به لیو ده گرم ممکولانی به په نجه:gnugghender: ناصر ترجمه ی بکمو ئاوروت بچه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ ناصر ترجمه ی بکمو ئاوروت بچه کومار یانی باقی مندالکانیش ئزانن چیم گوتوه؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ کوماریانی باقی مندالکانیش ئزانن چیم گوتوه؟ نیوه یان ئزانن ئه و نیوه گیتر وا نازانن ئه یژن به ئه و نیوه گیتر که ئه زانن جا ایتر کسیگ نامنه نزانت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلام فرنوش خوبی؟ خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده