دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مه باید بچم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش هاتم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مه باید بچم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش هاتم خوش هاتی و بان چو 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوشبخت چی میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوشبخت چی میشه؟ من چون مادرم کرد نیست خیلی دامنه لغاتم زیاد نیست ولی فک کنم همون "خُوَشبخت "بشه با لهجه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوش هاتم خوش هاتم خوش هاتمو خوش هاتم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوش هاتم خوش هاتمخوش هاتمو خوش هاتم:hapydancsmil: خوش هاتی خوش هاتی خوش هاتی خوش هاتی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوش هاتی و بان چو بان چو ؟این که ژاپنیه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوش هاتم خوش هاتمخوش هاتمو خوش هاتم:hapydancsmil: ایول داری به مولا 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوش هاتم خوش هاتمخوش هاتمو خوش هاتم:hapydancsmil: سودی تو کردی مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ایول داری به مولا همون خوشتیپ ترکیه ایها 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ بان چو ؟این که ژاپنیه وَ بان چُو یعنی به روی چشم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سودی تو کردی مگه؟ نه ولی کُردارو دوس داره 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ وَ بان چُو یعنی به روی چشم :icon_pf (34): این ضمه و کسره رو چجوری میذاری دوس کرد جونم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سودی تو کردی مگه؟ نه من کرد نمیباشم اما دخمل تیتیشه تهران هم نیمیباشم من خانوم میباشم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): این ضمه و کسره رو چجوری میذاری دوس کرد جونم shift+D shift+S اینالو بیگیل ببین چی میشه همه حروف همین جولین من بلتم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نه ولی کُردارو دوس داره حق نداری شعار منو کپی کنی:vahidrk: این از فرمایشات گهر بار منه من کرد و ترک نیستم اما کردها و ترکها را دوست دارم.......لادن 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ حق نداری شعار منو کپی کنی:vahidrk: این از فرمایشات گهر بار منه من کرد و ترک نیستم اما کردها و ترکها را دوست دارم.......لادن و بان چو دی نیوشِم فره فره خوش هاتی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ فره فره فره فره فره فره همه باهم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ shift+Dshift+S اینالو بیگیل ببین چی میشه همه حروف همین جولین من بلتم:hapydancsmil: باِن چاوُ مسیییییییییییییییییییییی سودی فقط این دوتا عمل میکنن؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ باِن چاوُ مسیییییییییییییییییییییی سودی فقط این دوتا عمل میکنن؟ نه دیده همچ عمول موتونه...........:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده