آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی به لطف شماکم پیدایی هستیم ، اینور ؛ اونور ، کم ، زیاد وفا رو عشق است ایشالا همیشه وفا باشی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی مهنازی. تقصیر این حسن ِ دوستمو اذیت میکنه. مهم اینه که دوستیتو ثابت کردی قابل توجه بعضی هااااااا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی مهنازی. تقصیر این حسن ِ دوستمو اذیت میکنه. همگی صف بکشید برید دست بوس حسن آفای باوفای جوزف مزاج کومار طبع 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ همگی صف بکشید برید دست بوس حسن آفای باوفای جوزف مزاج کومار طبع :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ هستیم ، اینور ؛ اونور ، کم ، زیاد ایشالا همیشه وفا باشی مرسی تشکر...ولی بعد وفا میشه فنا 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی تشکر...ولی بعد وفا میشه فنا نه دیگه تو وفای ابدی هستی با اعصاب من بازی نکنا 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ نه شو خوم کرد نه روژم شاده **** ساتی خیالم نارویت له-م یاده تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه شوان شو نالان روژان رو رومه **** یکجار پژاره ی دوریکه ی تومه هو مگری مگری چاوکت ئیشیت *** دایک خود نیه نازت بکیشیت اگر ناوکت فراموش بکم **** باده ی ناکامی دایم نوش بکم هو مگری مگری تو نازنینی *** تو آسکی جوانی روی سرزمینی دردی دوری تو بو من گرانه **** بیره-وه حالم زور پریشانه تو مگری مگری ای وفادارم **** تنیا اوینم تنیا دلدارم :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ نه شو خوم کرد نه روژم شاده **** ساتی خیالم نارویت له-م یادهتو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه شوان شو نالان روژان رو رومه **** یکجار پژاره ی دوریکه ی تومه هو مگری مگری چاوکت ئیشیت *** دایک خود نیه نازت بکیشیت اگر ناوکت فراموش بکم **** باده ی ناکامی دایم نوش بکم هو مگری مگری تو نازنینی *** تو آسکی جوانی روی سرزمینی دردی دوری تو بو من گرانه **** بیره-وه حالم زور پریشانه تو مگری مگری ای وفادارم **** تنیا اوینم تنیا دلدارم :JC_thinking: تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه آخ آخ آخخخخخ نایژم عاشقی 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانهآخ آخ آخخخخخ نایژم عاشقی[/quote ئه م شعر بو ئیوه عاشقان تاران دام نیا 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانهآخ آخ آخخخخخ نایژم عاشقی[/quote ئه م شعر بو ئیوه عاشقان تاران دام نیا من عاشق سنه م و بس 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ من عاشق سنه م و بس منظورم ئه وه سه دلتان له تاران گیری کرگه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ منظورم ئه وه سه دلتان له تاران گیری کرگه دی بشکم به زور دانه تارانی که یته توشمان 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ] دی بشکم به زور دانه تارانی که یته توشمان خاصه..ئه یژیتا هاتن بو داوای... 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خاصه..ئه یژیتا هاتن بو داوای... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ به کوردی ده ژیم به کوردی ده مرم به کوردی ده یدهم وه لامی فه برم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ نه شو خوم کرد نه روژم شاده **** ساتی خیالم نارویت له-م یادهتو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه شوان شو نالان روژان رو رومه **** یکجار پژاره ی دوریکه ی تومه هو مگری مگری چاوکت ئیشیت *** دایک خود نیه نازت بکیشیت اگر ناوکت فراموش بکم **** باده ی ناکامی دایم نوش بکم هو مگری مگری تو نازنینی *** تو آسکی جوانی روی سرزمینی دردی دوری تو بو من گرانه **** بیره-وه حالم زور پریشانه تو مگری مگری ای وفادارم **** تنیا اوینم تنیا دلدارم :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ ناصر چته خاص نایژیت خوشم ته ناو تایپیک انتخاب نوع خلافکاری قاچاقت انتخاب کرد یانه هویت خومانو حفظ کرد 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ ناصر چته خاص نایژیتخوشم ته ناو تایپیک انتخاب نوع خلافکاری قاچاقت انتخاب کرد یانه هویت خومانو حفظ کرد سلام ئا برا هیچ نیه ئیچه من زور حه زم له قاچاقه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ئا براهیچ نیه ئیچه من زور حه زم له قاچاقه من فره تر له قتل زنجیری عوامل ضد قاچاق خوشم ته 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ من فره تر له قتل زنجیری عوامل ضد قاچاق خوشم ته من خوم له ضدی قاچاق بوماااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده