آریودخت 43941 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 مرسی به لطف شماکم پیدایی هستیم ، اینور ؛ اونور ، کم ، زیاد وفا رو عشق است ایشالا همیشه وفا باشی 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 مرسی مهنازی. تقصیر این حسن ِ دوستمو اذیت میکنه. مهم اینه که دوستیتو ثابت کردی قابل توجه بعضی هااااااا 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 مرسی مهنازی. تقصیر این حسن ِ دوستمو اذیت میکنه. همگی صف بکشید برید دست بوس حسن آفای باوفای جوزف مزاج کومار طبع 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 همگی صف بکشید برید دست بوس حسن آفای باوفای جوزف مزاج کومار طبع :icon_razz: 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 هستیم ، اینور ؛ اونور ، کم ، زیاد ایشالا همیشه وفا باشی مرسی تشکر...ولی بعد وفا میشه فنا 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 مرسی تشکر...ولی بعد وفا میشه فنا نه دیگه تو وفای ابدی هستی با اعصاب من بازی نکنا 4
anvil 5769 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 نه شو خوم کرد نه روژم شاده **** ساتی خیالم نارویت له-م یاده تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه شوان شو نالان روژان رو رومه **** یکجار پژاره ی دوریکه ی تومه هو مگری مگری چاوکت ئیشیت *** دایک خود نیه نازت بکیشیت اگر ناوکت فراموش بکم **** باده ی ناکامی دایم نوش بکم هو مگری مگری تو نازنینی *** تو آسکی جوانی روی سرزمینی دردی دوری تو بو من گرانه **** بیره-وه حالم زور پریشانه تو مگری مگری ای وفادارم **** تنیا اوینم تنیا دلدارم :JC_thinking: 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 نه شو خوم کرد نه روژم شاده **** ساتی خیالم نارویت له-م یادهتو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه شوان شو نالان روژان رو رومه **** یکجار پژاره ی دوریکه ی تومه هو مگری مگری چاوکت ئیشیت *** دایک خود نیه نازت بکیشیت اگر ناوکت فراموش بکم **** باده ی ناکامی دایم نوش بکم هو مگری مگری تو نازنینی *** تو آسکی جوانی روی سرزمینی دردی دوری تو بو من گرانه **** بیره-وه حالم زور پریشانه تو مگری مگری ای وفادارم **** تنیا اوینم تنیا دلدارم :JC_thinking: تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه آخ آخ آخخخخخ نایژم عاشقی 3
anvil 5769 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانهآخ آخ آخخخخخ نایژم عاشقی[/quote ئه م شعر بو ئیوه عاشقان تاران دام نیا 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 تو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانهآخ آخ آخخخخخ نایژم عاشقی[/quote ئه م شعر بو ئیوه عاشقان تاران دام نیا من عاشق سنه م و بس 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 منظورم ئه وه سه دلتان له تاران گیری کرگه دی بشکم به زور دانه تارانی که یته توشمان 3
anvil 5769 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 ] دی بشکم به زور دانه تارانی که یته توشمان خاصه..ئه یژیتا هاتن بو داوای... 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 به کوردی ده ژیم به کوردی ده مرم به کوردی ده یدهم وه لامی فه برم 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 نه شو خوم کرد نه روژم شاده **** ساتی خیالم نارویت له-م یادهتو مگری مگری چاوکت جوانه **** هر چی تو دگری مالم ویرانه شوان شو نالان روژان رو رومه **** یکجار پژاره ی دوریکه ی تومه هو مگری مگری چاوکت ئیشیت *** دایک خود نیه نازت بکیشیت اگر ناوکت فراموش بکم **** باده ی ناکامی دایم نوش بکم هو مگری مگری تو نازنینی *** تو آسکی جوانی روی سرزمینی دردی دوری تو بو من گرانه **** بیره-وه حالم زور پریشانه تو مگری مگری ای وفادارم **** تنیا اوینم تنیا دلدارم :JC_thinking: 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2013 ناصر چته خاص نایژیت خوشم ته ناو تایپیک انتخاب نوع خلافکاری قاچاقت انتخاب کرد یانه هویت خومانو حفظ کرد 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 ناصر چته خاص نایژیتخوشم ته ناو تایپیک انتخاب نوع خلافکاری قاچاقت انتخاب کرد یانه هویت خومانو حفظ کرد سلام ئا برا هیچ نیه ئیچه من زور حه زم له قاچاقه 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2013 سلام ئا براهیچ نیه ئیچه من زور حه زم له قاچاقه من فره تر له قتل زنجیری عوامل ضد قاچاق خوشم ته 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 من فره تر له قتل زنجیری عوامل ضد قاچاق خوشم ته من خوم له ضدی قاچاق بوماااااااااا 1
ارسال های توصیه شده