Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ جمله اول یعنی استادشین؟دومی رو هم نفهمیدم ئه ژه فرقگ بین من و تو بیت 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ نه..........نه............ نه...............:vahidrk: وای مادمازل؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ کُردا مهمان نوازن این چه رسم مهمان نوازیه مرضیه جان من از طرف کُردای انجمن ازت معذرت میخوام که اینقدر اذیتت میکنن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ بونسواغ:دی جو ما پل ناصغ کومنت آلی وو؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ وای یعنی چرا؟ مگه چیه؟ وای رو واسه من ترجمه میکنین منو چی فرض کردین:vahidrk: چون فرانسوی دوس دارم ولی بلد نیستم از شما هم راهکار خواستم بهم نگفتین یادتون رفته 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ کُردا مهمان نوازن این چه رسم مهمان نوازیه مرضیه جان من از طرف کُردای انجمن ازت معذرت میخوام که اینقدر اذیتت میکنن میوان کی س؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ بونسواغ:دیجو ما پل ناصغ کومنت آلی وو؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ وای رو واسه من ترجمه میکنینمنو چی فرض کردین:vahidrk: چون فرانسوی دوس دارم ولی بلد نیستم از شما هم راهکار خواستم بهم نگفتین یادتون رفته هستی کلی آموزش گذاشت منم خیلی مطالب پایه ای گذاشتمم خودتون بی رغبت شدید برو ببین 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ئه ژه فرقگ بین من و تو بیت یه جور حرف بزنید من بفهمم یکی فرانسوی حرف میزنه یکی کردی .. دیوونم کردین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ هستی کلی آموزش گذاشت منم خیلی مطالب پایه ای گذاشتمم خودتون بی رغبت شدیدبرو ببین باشه ببخشید 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام فرنوشی چونی ؟ باشی؟کوردی قصه بکه با فیر بیت با کی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ کُردا مهمان نوازن این چه رسم مهمان نوازیه مرضیه جان من از طرف کُردای انجمن ازت معذرت میخوام که اینقدر اذیتت میکنن تو عزیز دل خودمی 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تو عزیز دل خودمی تفلدت مبارک دوستی:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تفلدت مبارک دوستی:icon_gol: ممنووووووووووووووووووووون فرنوش عزییییییییییییییییییییز:love070: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ با کی؟؟ با من تفلدت مبارک دوستی:icon_gol: کیه؟ کیک میخوام 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تو عزیز دل خودمی ااااااااااااا مرضیه تو هستی؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده