Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مکالمه مخسی بوکو موسیو تنکس فور ترنسلیشن سِر 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مخسی بوکو موسیوتنکس فور ترنسلیشن سِر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مخسی بوکو موسیوتنکس فور ترنسلیشن سِر You're welcome دیگه اینجوریشو ندیده بودم! انگلارسی!!! (فینگلیش) 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ You're welcomeدیگه اینجوریشو ندیده بودم! انگلارسی!!! (فینگلیش) ایم وندرفول:دی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. من اومدم. جوزف نیستی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. من اومدم. جوزف نیستی؟؟ هستن مثل اینکه 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ما شاءالله coversation زبانتونم که برقراره!!!پس چرا تهرانیا زبان خودشونو ندارن!!!؟؟؟:icon_pf (34): حسابی به راست...البته هنوز خفنامون نیومدن...خانم دکتر بیاد حسابی کردی میشه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چه س؟ چَ نیَ! ایشی کانورسیشن یعنی چَ بعدش ایشی مغسی بوکو:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. من اومدم. جوزف نیستی؟؟ خب من سه پایه که نیستم روبروتم مرا نگاه کن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. من اومدم. جوزف نیستی؟؟ سلام فرنوشی چونی ؟ باشی؟ کوردی قصه بکه با فیر بیت حسابی به راست...البته هنوز خفنامون نیومدن...خانم دکتر بیاد حسابی کردی میشه کومار بی تا کوردی قسه بکین:gnugghender: چَ نیَ! ایشی کانورسیشن یعنی چَ بعدش ایشی مغسی بوکو:vahidrk: هی رو تو بو گیرت داگه به من دی وتم منظورت له کانورسیشن چیه او چو مانای فارسی گوت تی نه گه یشت چی م گوت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ زانی ایچنَ قِصَ کَی ئه ره بابه ماموستای وا قصه کردنم...له خزمتی زانایگ وکو ناصری بریز بیتو نتوانی وا بلیت 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ هی رو تو بو گیرت داگه به من دی وتم منظورت له کانورسیشن چیه او چو مانای فارسی گوت تی نه گه یشت چی م گوت یه چیزایی فهمیدم گفتین فقط بلدم به شما گیر بدم؟ باشه !هر چی! نباید جلو من فرانسه حرف بزنین من به فرانسه حساسم شدید 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ئه ره بابه ماموستای وا قصه کردنم...له خزمتی زانایگ وکو ناصری بریز بیتو نتوانی وا بلیت جمله اول یعنی استادشین؟ دومی رو هم نفهمیدم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یه چیزایی فهمیدمگفتین فقط بلدم به شما گیر بدم؟ باشه !هر چی! نباید جلو من فرانسه حرف بزنین من به فرانسه حساسم شدید اوغژو 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یه چیزایی فهمیدمگفتین فقط بلدم به شما گیر بدم؟ باشه !هر چی! نباید جلو من فرانسه حرف بزنین من به فرانسه حساسم شدید وای یعنی چرا؟ مگه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ اوغژو نه.......... نه............ نه...............:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده