Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر دوستای کرد سلم داداش خوش اومدی عزیز 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر دوستای کرد سلام بر شما شما هم کُردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ گینه ی بی سائو دا پره سر کوچه کارم هس پت گینه ی به صاحو 4 مل فره تری نیه وکشته هاوساین سالار 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چه خبر؟ راستی شما ها فقط اصلیتتون کردیه یا هنوزم تو مناطق کرد نشین زندگی میکنین؟ 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ آخیش آواتار فقط همین با اونا راحت نبودم آتوسا بزانت آواتارو عوض کرد کچلو ئه کات 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر شما شما هم کُردی؟ خیر! اومدم سر بزنم و سلام بگم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چه خبر؟راستی شما ها فقط اصلیتتون کردیه یا هنوزم تو مناطق کرد نشین زندگی میکنین؟ سلامتی داداش من خودم هر دوتاش 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلامتی داداشمن خودم هر دوتاش کدوم دانشگاهی؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چه خبر؟راستی شما ها فقط اصلیتتون کردیه یا هنوزم تو مناطق کرد نشین زندگی میکنین؟ سلامتی خدا میدونه آتوسا بزانت آواتارو عوض کرد کچلو ئه کات قسه ی بو مه که 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ کدوم دانشگاهی؟ دانشگاه نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چه خبر؟راستی شما ها فقط اصلیتتون کردیه یا هنوزم تو مناطق کرد نشین زندگی میکنین؟ من که فقط مامانم کُرده مناطق کردنشین نیستم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلامتیخدا میدونه قسه ی بو مه که یانه فکر ئه کی من تو به قیمتگ ناچیز ئه فروشم؟عمرا 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یانه فکر ئه کی من تو به قیمتگ ناچیز ئه فروشم؟عمرا کومار ئه زانم برای خوت نافروشی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یانه فکر ئه کی من تو به قیمتگ ناچیز ئه فروشم؟عمرا بله به قیمت ناچیز نه اما به قیمت زیاد چرا 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خیر!اومدم سر بزنم و سلام بگم خوشوقتم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یانه فکر ئه کی من تو به قیمتگ ناچیز ئه فروشم؟عمرا ما شاءالله coversation زبانتونم که برقراره!!! پس چرا تهرانیا زبان خودشونو ندارن!!!؟؟؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ما شاءالله coversation زبانتونم که برقراره!!!پس چرا تهرانیا زبان خودشونو ندارن!!!؟؟؟:icon_pf (34): کانورسیشن مینز؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ کانورسیشن مینز؟ آقای علی فاطمی این آقا ناصر به همه ی زبونای دنیا مسلطه فقط رو نمیکنه:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده