Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین.... سلام شیخ سلام مریدکم خوبی؟ به به آقا ناصرطاقبستانه کو؟؟؟ زدی توی کار سقز طاقبستان رو گذاشتم تو آلبوم قدیمی خخخخخخخ بعد از 3 سال اولین باری که دارم آواتار عوض میکنم خواستم ببینم بلدم یا نه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ من جواب سلام دادم چرا دوباره سلام میکنین:vahidrk: علیک سلام 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام مریدکم خوبی؟ طاقبستان رو گذاشتم تو آلبوم قدیمی خخخخخخخ بعد از 3 سال اولین باری که دارم آواتار عوض میکنم خواستم ببینم بلدم یا نه ناصر ئه م ئاتوسا ئه ونه چوه بان مغزت ئاواتارگت عوض کرد یانه آتوسا توانی ناصر ناکوت بکات ها 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ما زمین خورده ایم...پهلوونی به زور نیست به مرامه که من دارم و شما ندارید سلام سلام مریدکم خوبی؟ طاقبستان رو گذاشتم تو آلبوم قدیمی خخخخخخخ بعد از 3 سال اولین باری که دارم آواتار عوض میکنم خواستم ببینم بلدم یا نه میسی شیخ شما خوبین؟چه خبرا شیخ؟یکم از احوالات شیخ بگین دور هم خندیم یعنی زار زار گریه کنیم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ناصر ئه م ئاتوسا ئه ونه چوه بان مغزت ئاواتارگت عوض کردیانه آتوسا توانی ناصر ناکوت بکات ها سلام نه بابا بازم همون طاق بستان رو میذارم اینو امتحان کردم میسی شیخ شما خوبین؟چه خبرا شیخ؟یکم از احوالات شیخ بگین دور هم خندیم یعنی زار زار گریه کنیم شیون کنید که شیخ سخت پریشان است 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام در جواب علیک سلام داش ناصر باید سر به تعظیم فرود اوری ای نابخرد:icon_pf (34): یعنی جواب سلامی که با زبون در آوردن باشه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلامنه بابا بازم همون طاق بستان رو میذارم اینو امتحان کردم شیون کنید که شیخ سخت پریشان است چرا شیخ خدا بد نده............. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ در جواب علیک سلام داش ناصر باید سر به تعظیم فرود اوری ای نابخرد:icon_pf (34):یعنی جواب سلامی که با زبون در آوردن باشه:vahidrk: ای شریک والا مقامام تو آینه ی تمام نمای من هستی چرا شیخ خدا بد نده............. هیچ نشده مرا بایستی بسی با خودت خلوت نمایم تا بتوانم اندوه را از خود براهانم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ در جواب علیک سلام داش ناصر باید سر به تعظیم فرود اوری ای نابخرد:icon_pf (34):یعنی جواب سلامی که با زبون در آوردن باشه:vahidrk: وقتی یکی ده بار جواب سلاممو بده با چماق میزنم تو ملاجش:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ وقتی یکی ده بار جواب سلاممو بده با چماق میزنم تو ملاجش:vahidrk: سلام لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ای شریک والا مقامام تو آینه ی تمام نمای من هستی هیچ نشده مرا بایستی بسی با خودت خلوت نمایم تا بتوانم اندوه را از خود براهانم نه بابا:icon_razz: کومار آینه شما باشه دیگه خیلی... لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ای شریک والا مقامام تو آینه ی تمام نمای من هستی هیچ نشده مرا بایستی بسی با خودت خلوت نمایم تا بتوانم اندوه را از خود براهانم ناصر آخرش نگفتی الان دقیقا کدوم شهرزندگی میکنی؟ ایرانی خارجی اسکاندیناوی افغانستان روسیه سفید یا گینه بی صاحب(بی سائو) 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ آخیش آواتار فقط همین با اونا راحت نبودم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام سلامتی میاره شما همش سلام کن ببینم شفا پیدا میکنی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ناصر آخرش نگفتی الان دقیقا کدوم شهرزندگی میکنی؟ ایرانی خارجی اسکاندیناوی افغانستان روسیه سفید یا گینه بی صاحب(بی سائو) گینه ی بی سائو 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ آخیش آواتار فقط همین با اونا راحت نبودم اینکه اون نیس:icon_razz: اون کشیده تر بود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه اون نیس:icon_razz:اون کشیده تر بود قبل از اون این بود ویوش بهتره سلام بر دوستای کرد سلام خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده