Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خودش شاید نباشه ولی خواهرش که کرمانشاهیهبه خواهرش رفته راستش رو بخوای به این نکته توجه نکرده بودم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ مگه عباس کرمانشاهیه؟پهلوون فقط مال کرمانشاهه بقیه همه باد هوان از این بدن سازای زپرتی شیطونه میگه بزنم :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ شیطونه میگه بزنم :vahidrk: خب منم کرمانشاهی نیستم کهچرا ناراحت میشی آغا اصلا تو پهلوون خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خب منم کرمانشاهی نیستم کهچرا ناراحت میشیآغا اصلا تو پهلوون خوبه؟ کرمانشاهی نیستی ولی احساس پهلوان کرمانشاهی رو داری 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ کرمانشاهی نیستی ولی احساس پهلوان کرمانشاهی رو داری نه احساس نمیکنم این یه وافعیته میدونی چی میگم؟والله لگه بدونی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خب منم کرمانشاهی نیستم کهچرا ناراحت میشیآغا اصلا تو پهلوون خوبه؟ پ ن پ شما پهلوانی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ پهلوان وارد میشود:TAEL_SmileyCente: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ پهلوان وارد میشود:TAEL_SmileyCente: الان گوشتو میگیرم میندازمت بیرون 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ پهلوان وارد میشود:TAEL_SmileyCente: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ پ ن پ شما پهلوانی ما زمین خورده ایم...پهلوونی به زور نیست به مرامه که من دارم و شما ندارید 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ الان گوشتو میگیرم میندازمت بیرون عمرا:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ نه احساس نمیکنماین یه وافعیته میدونی چی میگم؟والله لگه بدونی پهلوانا دو دستن : 1- یا کرمانشاهین 2- یا احساس کرمانشاهی بودن بهشون دست میده پهلوان وارد میشود:TAEL_SmileyCente: خوش اومدی پهلوان:hapydancsmil: تولدت دوباره مبارک عزیزم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ما زمین خورده ایم...پهلوونی به زور نیست به مرامه که من دارم و شما ندارید جوک بامزه ای بود 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خوش اومدی پهلوان:hapydancsmil: تولدت دوباره مبارک عزیزم مرسی قربونت برم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ ما زمین خورده ایم...پهلوونی به زور نیست به مرامه که من دارم و شما ندارید آفرین.... سلام سلام شیخ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ علیک سلام به به آقا ناصر طاقبستانه کو؟؟؟ زدی توی کار سقز 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ علیک سلام من جواب سلام دادم چرا دوباره سلام میکنین:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده