Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ از کی تا حالا خروس میپره؟:vahidrk: بسه با ئه ونه کوردی غلیظ بلم هر نزانن چم نوسیوه ئه م کاتو همو کاتت باش سرکه وتو بیت 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ بسه با ئه ونه کوردی غلیظ بلم هر نزانن چم نوسیوهئه م کاتو همو کاتت باش سرکه وتو بیت :w58: تهدید کردی؟ شما ایلامی بلد نیستی؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ :w58:تهدید کردی؟ شما ایلامی بلد نیستی؟ کرماشانیش اویشم با بزانی تو دوته خاص باید بی...زانی چه اویشم؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ کرماشانیش اویشم با بزانیتو دوته خاص باید بی...زانی چه اویشم؟ یه چیزایی زانم مثلا به ایلامی میشه"زانی چَ ایشَم" یه خرده فرق داره واسه همین نمیفهمم بعضی حرفاتونو 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ راستی "تو دوته خاص باید بی" یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یه چیزایی زانممثلا به ایلامی میشه"زانی چَ ایشَم" یه خرده فرق داره واسه همین نمیفهمم بعضی حرفاتونو من ایلامی متوجه ئه وم ایلامی قصه بکه منیش کمه کوردی پلاستیکی تر (ایلامی) قصه وه کم با بزانی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ راستی "تو دوته خاص باید بی" یعنی چی؟ یانه بو ئبه کنیشکگی باش بیت...باید دختر خوبی باشی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من ایلامی متوجه ئه ومایلامی قصه بکه منیش کمه کوردی پلاستیکی تر (ایلامی) قصه وه کم با بزانی ایلامی پلاستیکیه؟:vahidrk: خو چَ ایشَم؟ مَ نِتَنِم خو ایلامی قِصَ بِکَم ولی متوجه بوم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یانه بو ئبه کنیشکگی باش بیت...باید دختر خوبی باشی جمله اولم ترجمه کنین دیگه من ؟ من خوبم؟ چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ ایلامی پلاستیکیه؟:vahidrk:خو چَ ایشَم؟ مَ نِتَنِم خو ایلامی قِصَ بِکَم ولی متوجه بوم مگر مالتان نیه ایلام؟مگر ایلامی قصه ناکیت تک رفیقگانو؟تک منیش ایلامی قصه بکه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ جمله اولم ترجمه کنین دیگهمن ؟ من خوبم؟ چرا؟ جمله اولش معنیش میشه جمله دوم نه بابا دل خودتو خوش نکن میگم باید و باید خوب باشی؟نه اینکه خوبی! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ جــــوزفففففففففف به به سحر بانو...خواستی آرتاش رو از اینجا ببری خودت نمک گیر شدی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ مگر مالتان نیه ایلام؟مگر ایلامی قصه ناکیت تک رفیقگانو؟تک منیش ایلامی قصه بکه مالمان نیه ایلام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مالتان هاتَ کو؟(نمیدونم درست گفتم یانه:icon_pf (34):) 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ به به سحر بانو...خواستی آرتاش رو از اینجا ببری خودت نمک گیر شدی نـه، یادِ یه موضوعی افتادم گفتم بیام اینجا بگم بخندم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ جمله اولش معنیش میشه جمله دومنه بابا دل خودتو خوش نکن میگم باید و باید خوب باشی؟نه اینکه خوبی! داشتم از خودم ناامید میشدم که شما ازم تعریف کردی:vahidrk: من انقد خوبم که حد نداره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ مالمان نیه ایلام:5c6ipag2mnshmsf5ju3مالتان هاتَ کو؟(نمیدونم درست گفتم یانه:icon_pf (34):) اره دوروس وتو...من هامه سنه سنندج تو های له کوینه؟ زماون دوم ناصر ئه ژه بین بو مال ووی(عروس) 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نـه، یادِ یه موضوعی افتادم گفتم بیام اینجا بگم بخندم چه موضوعی ؟سحر چرا میخند؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ اره دوروس وتو...من هامه سنه سنندجتو های له کوینه؟ زماون دوم ناصر ئه ژه بین بو مال ووی(عروس) هایته سنندج؟ سلام مارا برسان من هامه اراک 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ چه موضوعی ؟سحر چرا میخند؟ حالا خودت بعدا میفهمی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده